تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۵۸
سال جدید تحصیلی در بسیاری از دانشگاه‌های کشور با مشکلات و سختی‌های فراوان برای دانشجویان در همین ابتدای کار آغاز شده و است که مورد اعتراض نیز قرار گرفته است؛ دانشگاه‌ علوم دریایی چابهار نیز از قاعده‌ی مشکلات دانشجویی امسال جدا نیستند.
مشکلات رفاهی در تخصصی‌ترین دانشگاه خاورمیانه سر باز کرد+تصاویر
به گزارش عصرهامون به نقل از چهاربهاران، در جنوبی ترین نقطه کشور و دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار شاهد مشکلاتی برای دانشجویان بودیم که دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه تاکید کرد: مشکلات دانشجوها به قدری زیاد شده است که دیگر یادشان رفته به کیفیت پایین آموزشی ایراد بگیرند. دیگر یادشان رفته به نیامدن اساتید به کلاس آن هم در هفته دوم ایراد بگیرند. تمام هم و غمشان شده است سرویس های رفت و آمد.

میلاد صالحی در ادامه افزود: دانشجویان از بیست و پنجم شهریور امسال آنقدر مشکلات آموزشی و رفاهی را تجربه کرده اند که دیگر با اندکی تغییر اوضاع هم کلاهشان را بالا می اندازند؛ از کیفیت بسیار پایین غذا و اتاق های خراب خوابگاه بگوییم یا از وضعیت اسف بار سرویس‌های دانشگاه؟

این فعال دانشجویی همچنین تاکید کرد: اگر واقعا کلاسها از 25 شهریور شروع شده پس چرا سرویس‌های دانشگاه نیستند؟ چرا پس از گذشت دو هفته از آغاز کلاس‌ها اما دانشجویان هنوز باید با تاکسی به دانشگاه بیایند؟ با این ترتیب، دانشجویانی که هزینه سرویس را نیز پرداخت کرده‌اند حالا باید چه کنند؟

صالحی درباره دانشجویانی هم که هزینه خوابگاه و سرویس را هنوز پرداخت نکرده‌اند تاکید کرد: هزینه خوابگاه دوباره افزایش یافته و کیفیت بسیار پایین تر آمده است و بعضی دانشجویان همچنان مقابل پرداخت هزینه مقاومت می کنند.

دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه چابهار ادامه داد: وقتی هزینه ای پرداخت میکنیم باید سرویس مناسب در اختیارمان باشد اما اتوبوس‌ها بیش از دوبرابر حد معمول، دانشجویان را سوار می‌کنند.

این فعال دانشجویی به نقل از بعضی دیگر دانشجویان گفت: می‌گویند که وقتی اتاقی تحویل می‌گیریم باید حداقل یک موکت داشته باشد که روی آن بنشینیم؛ این مشکلات باعث شده تا دانشجویان به جای اینکه دغدغه درس و علم، دغدغه مسائل صنفی و رفاهی را با خودشان همراه کنند.

وی همچنین درباره مشکلات خوابگاه دانشجویان بیان کرد: دانشجویان با مشکلات زیادی دست وپنجه نرم می‌کنند، نبود امکانات اولیه و بهداشتی، خرابی و مشکلات تاسیساتی خوابگاهی، عدم دسترسی به اینترنت، آنتن ندادن خطوط تلفن همراه در بعضی اتاق ها، نبود آب سرد کن، محدود بودن امکانات آشپزخانه، شلوغی بیش از حد و اجاره‌بهای سنگین  از جمله مشکلات دانشجویان خوابگاهی است.

دبیر سیاسی انجمن اسلامی افزود: واقعا نباید فراموش کرد هرسال که می گذرد حجم مشکلات نیز بیشتر می شود، که انتظار می رود با همه حجم فعالیتی که دارند حداقل جواب تلفن نمایندگان دانشجویان را بدهند.

وی تاکید کرد: با توجه به این مسائل به نظر می رسد که زیرساخت‌های خوابگاه‌های دانشجویی در شهرستان چابهار نیازمند تحول و توسعه اساسی است و با وجود تلاش‌هایی که انجام شده، هنوز کمبودهای فراوانی وجود دارد تا خوابگاه‌ها به استانداردهای مطلوب برسد.

صالحی خاطر نشان کرد: باتوجه به حجم زیاد پذیرش دانشجو در سال های اخیر به نظر می‌رسد بایستی برای بالابردن امکانات زندگی در این خوابگاه‌ها تلاش کرد چرا که ورود به خوابگاه تجربه سختی است و اگر مشکلات زندگی در خوابگاه هم به مشکلات دوری از خانواده، کمبود نیازهای تغذیه ای و عاطفی افزوده شود مشکلات بیشتری سر راه دانشجویان قرار گیرد که شاید وضع را وخیم کند. ورودی های جدید با هزاران امید همراه با پدرومادر وارد دانشگاه می شوند و این مشکلات را می بینند. من دانشجوی ورودی نود و چهار، هنوز حرف مسوول ارشد مدیریت برنامه ریزی و فرهنگی وقت در جشن ورودی های ۹۴ در گوشم زمزمه می‌شودکه می‌گفت: «دانشگاه ما تخصصی ترین دانشگاه دریایی خاورمیانه است...». https://www.asrehamoon.ir/vdcba9b9.rhbw5piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما