جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶ ,17 November 2017
0
Share/Save/Bookmark
۰
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۱۸
هامون؛ بین مرگ و زندگی+تصاویر
 
خربزه خارج از فصل این روزها در حالی از دل دریاچه بزرگ هامون بیرون می آید که به روش دیمی کشت می شود و نیاز به هیچ گونه آبیاری ندارد.
به گزارش عصرهامون به نقل از ندای هیرمند؛ پس از خشک شدن کامل تالاب بین المللی هامون؛ این بار مزرعه داران سیستان خود دست به کار شده اند و با روشی سنتی اقدام به کشت خربزه در بستر خشک هامون کرده اند.
خربزه خارج از فصل این روزها در حالی از دل دریاچه بزرگ هامون بیرون می آید که به روش دیمی کشت می شود و نیاز به هیچ گونه آبیاری ندارد.
کشاورزان می گویند این خربزه طبیعی ترین خربزه ایران است که هیچ گونه مواد شیمیایی و یا حتی از سم های کشاورزی در مراحل کشت آن استفاده نشده است.
نام این خربزه در زبان محلی سیستان "پشمک " است، پشمک مزه ای همانند خربزه دارد .

 
انتهای پیام/
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب : ۹۹۵۶۷


ارسال