تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۴۴
رییس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان سیستان وبلوچستان گفت: بانوان سیستان و بلوچستان به نسبت آقایان استقبال بیشتری در زمینه برنامه های قرانی دارند.
پیشگامی بانوان سیستان و بلوچستان در امور قرانی/ حدود پنج هزار موقوفه در استان به ثبت رسیده است
به گزارش عصرهامون مرتضی کوچکی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا اظهار کرد: از سال ۱۳۹۰ طرح قرآنی تربیت حافظان و قاریان قرآن کریم در سازمان اوقاف و امور خیریه با هدف تحقق بخشیدن به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم در کشور با اتکا به پتانسیل بقاع متبرکه و موقوفات قرانی راه اندازی شد.

وی افزود: سیستان وبلوچستان به منظور رسیدن به بیشترین تعداد قاریان و حافظان قرانی این طرح را در سه بقعه و ۴۰ موقوفه آغاز کرد و علیرغم تمامی کمبودها توانست نقش ارزنده ای در این راه ایفا کند.

کوچکی ادامه داد: اداره اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان توانست در این مدت حضور بیش از ۷۵ هزار نفر را در برنامه های مختلف قرآنی از قبیل مسابقات قرآنی، طرح حفظ قرآن کریم، آزمون ها و دوره های تربیت مربی قرآنی، مستند سازی توانایی ها و محفوظات قرآنی جلب کند.

وی تصریح کرد: علیرغم وجود ۱۹ شهرستان در سیستان و بلوچستان اداره اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان تنها در سه شهرستان زاهدان، زابل و ایرانشهر اداره اجرایی دارد اما با این حال توانسته به خوبی نقش خود را در تمامی امور به ویژه امور قرانی به خوبی ایفا کند.

رئیس اداره قرانی اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان بیان کرد: اداره اوقاف و امور خیریه استان با سعی و تلاش کامل و با ایجاد تعامل با مردم، آموزش و پرورش، موسسات قرآنی و محافل قرآنی مساجد، زندان ها و ارگان های انتظامی و امنیتی و مرزبانی فعالیت قرآنی خود را با اهداف مقدس سازمانی توسعه داده و در این راه علاوه بر کسب موفقیت با ایجاد موقوفات قرآنی در طول پنج سال اخیر تلاش خود را برای توسعه فرهنگ قرآنی در استان انجام می دهد به طوری که به طور میانگین در هر سال به ۱۵ هزار نفر خدمات قرآنی ارائه داده است.

وی با بیان اینکه بانوان سیستان و بلوچستان در امور قرانی نسبت به آقایان پیشگام هستند، اظهار کرد: طبق بررسی های انجام شده ۵۴ درصد مخاطبان قرآنی اداره اوقاف استان را خانم و ۴۶ درصد آن را آقایان تشکیل می دهند.

کوچکی تاکید کرد: در حال حاضر تعداد چهار هزار و ۷۵۰ موقوفه در سیستان و بلوچستان به ثبت رسیده که با توجه به نیازهای استان انتظار می رود مشارکت مردم بیش از پیش در این کار خداپسندانه افزایش یابد.

انتهای پیام https://www.asrehamoon.ir/vdcc1pqo.2bqom8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما