ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> سرعت وزش باد در آلوده ترین شهر جهان به ۷۵ کیلومتر رسید مردم از قرار گرفتن در هوای آزاد اجتناب کنند | عصر هامون
تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۳۳
طوفان و در پی آن پدیده ریزگرد دیگر برای مردم زابل و سایر شهرستان های سیستان واژه های آشنا هستند به طوری که دیگر خود صاحبخانه شده است.
سرعت وزش باد در آلوده ترین شهر جهان به ۷۵ کیلومتر رسید/ مردم از قرار گرفتن در هوای آزاد اجتناب کنند
به گزارش سرویس عصرهامون به نقل از پایگاه خبری اوشیدا، با خشکی تالاب  هامون ، بادهای ۱۲۰ روزه سرشار از نعمت جای خود را به طوفان ۱۵۰ روزه سرشار از نغمت و غم داده و در تمامی فصول آسایش را از مردم منطقه گرفته است.

خشکی تالاب هامون و در پی آن طوفان های شن زابل را به آلوده ترین شهر جهان مبدل کرد که این خود یک رکورد برای مردم منطقه به شمار می رود به طوری که این رکورد سبب افزایش چشمگیر بیماران قلبی، ریوی، چشمی و پوستی شده است.

سرعت وزش باد در زابل به ۷۵ کیلومتر رسید

کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: سرعت وزش باد در زابل روز گذشته به ۷۵ کیلومتر بر ساعت رسید.

علی ملاشاهی افزود: وزش این بادها که تا چهارشنبه در شمال استان ادامه دارد منجر به کاهش چهار تا هفت درجه ای دما در استان خواهد شد.

وی تصریح کرد: تا اواسط وقت چهارشنبه، در زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز وزش باد شدید و گردوخاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا ادامه خواهد داشت.

ملاشاهی با بیان اینکه امروز از شدت وزش باد قدری کاسته خواهد شد، خاطرنشان کرد: دمای هوا تا اوایل هفته آینده روند کاهشی خواهد داشت.

افراد از منزل خارج نشوند


مسؤل آموزش سلامت مرکز بهداشت زابل گفت: افراد به ویژه بیماران، سالمندان، کودکان و مادران باردار حتی الامکان در زمان وقوع پدیده گرد و غبار از منزل خارج نشوند.

کریمی راد ادامه داد: بیماران و افراد آسیب پذیر و همچنین افرادی که به دلیل اشتغال به اموری که نیازمند به حضور مستمر در فضاهای باز می باشد، در زمان خروج از منزل از ماسک های فنجانی استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: در زمان حضور درهوای آزاد و خارج از منزل از دویدن و فعالیت هایی که منجر به افزایش تعداد تنفس فرد می شود خودداری شود.

کریمی راد ابراز داشت: بیماران مبتلا به آسم و افرادی که به دلیل گرد و غبار دچار تنگی نفس، سرفه های مکرر و درد قفسه سینه می شوند، در صورت تداوم علائم به پزشک مراجعه کنند و برنامه درمانی خود را ادامه دهند.

وی بیان داشت: گرد گیری و نظافت سطوح و اشیاء در منزل با استفاده از پارچه مرطوب به صورت روزانه انجام گیرد.

کریمی راد اظهار داشت: بیماران و افراد آسیب پذیر( سالمندان، نوزادان، کودکان و ماردان باردار) از تحرک و فعالیت زیاد در منزل نیز بپرهیزند و درب و پنجره ها را بسته نگه دارند.

وی تاکید کرد: توصیه می شد در زمان ایجاد گرد و غبار از مایعات، میوه ها و سبزیجات با هدف افزایش سرعت و میزان دفع سموم بیشتر استفاده شود.

کریمی راد افزود: شستشوی دست ها و استحمام می تواند به زدودن ذرات گرد و غبار از سطح بدن و جلوگیری از انتقال آن ها به مجاری تنفسی و گوارشی کمک کند.

وی همچنین گفت: از فعالیت های منجر به افزایش آلودگی هوا همچون روشن نمودن آتش، تردد خودروها در معابر و ...حتی المقدور خودداری شود.

کریمی راد در پایان بیان داشت: به دلیل کاهش دید افقی و احتمال وقوع تصادفات و حوادث ترافیکی حتی الامکان از رانندگی و انجام اموری که نیازمند برخورداری از دقت و دید کافی می باشد خودداری شود.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcb50b9.rhb90piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما