تاریخ انتشار :شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۲۹
شب گذشته اولین سالگرد خاکسپاری شهدای گمنام مهرشهر زاهدان با حضور نماینده ولی فقیه در استان و ریاست سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس برگزار شد.
اولین سالگرد خاکسپاری شهدای گمنام مهرشهر زاهدان برگزار شد
به گزارش عصر هامون به نقل از فائزون؛‌ شب گذشته پس از نماز مغرب و عشا، اولین سالگرد خاکسپاری شهدای گمنام مهرشهر زاهدان با حضور آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و سردار غلام نبی کوهکن ریاست سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سیستان و بلوچستان برگزار شد.
آیت الله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در این مراسم ضمن گرامی داشت مقام شامخ شهدا اظهار داشت:  خدای منان انسان را  از نطفه امشاج، نطفه مخلوط و ترکیبی آفرید. ترکیبی که مخلوطی از سرمایه های پدری و مادری است که این نطفه ی مخلوط برای ابتلاء و امتحان آمد و انسان عبس و بیهوده خلق نشد.
وی افزود: سرمایه های امتحان را خداوند منان در اختیار انسان نهاد که نمونه ای از این سرمایه های امتحان چشم و گوش و داشتن دل است. سرمایه های سمعی و بصری و فهم و درایت و درک.
وی بیان داشت: خداوند می فرماید:" ما بشر را آفریدیم به گونه ای که روز وجود هیچ آگاهی و شناختی نداشت". روزی که به دنیا آمد سرمایه های معرفت را در اختیارش گذاشتیم نه خود معرفت و شناخت را.
امام جمعه زاهدان تصریح کرد: انسان در لحظه ورود با سرمایه وارد می شود نه با علم حضوری و اشراقی و حصولی بلکه با ابزار و ادوات و سرمایه؛ کسانی هستند که از این ابزار و ادوات و سرمایه ها به نحو احسن استفاده میکنند و میشوند خریط زمان و کسانی هستند که این ابزار را به بطالت میگذرانند و یا به عدم استفاده میپردازند که در هر دو صورت امتحان لازم را انجام ندادند.
وی اذعان داشت: ما امشب کنار قبر دو شهید به ظاهر گمنام حضور داریم دو شهیدی که برای ما حجت بالغه و سند افتخار و عزت و آبرو هستند و آنقدر برایمان ارزشمند هستند که ما آنها را مزور و خود را زائر می دانیم.
وی تاکید کرد: مقام معظم رهبری در زمان رییس جمهوری خود سفری به شرق مازندران داشت به منطقه شیرود و منزل شهید شیرودی، این  منطقه روستا بود و الان شکل شهر به خود گرفته است در دل روستا یک خانه کوچک و محقری وجود داشت که مربوط به علی اکبر بود و یک تالار کوچکی در حیاط منزل وجود داشت. اقا وارد شدند و پرسیدند اتاق زندگی علی اکبر کدام است و مادر جواب داد. وقتی خواست از چهارچوب در بگذرد و وارد اتاق شود ایشان خم شدند چهار چوب در را بوسیدند و سپس وارد اتاق شدند و فرمودند جایی که شهدای ما زندگی کردند برای ما مسجد و معبد و مرکز کرنش و پرستش خداست چون از اینجا اینها رشد کردند و آمدند بالا.
وی با تاکید بر اینکه این شهدا به جایی رسیدند که مزور هستند و ما زوار آنها افزود: گاهی ما به زیارت امامین معصومین (ع)می رویم و میشویم زایر آنها گاهی به دیدن یه عالم معنوی می رویم و از او شارژ معنوی میگیریم و گاهی هم یک نوجوان 13 ساله و یا یک نوجوان 11 ساله (از شهرستان نیکشهر) مثل  حسین فهمیده و سبیل اخلاقی می شود مزور ما و وظیفه ما رفتن به قبور آنها  و تبرک جستن به جایگاه آنهاست. و خاک قبرشان سورمه چشممان می شود.گاهی حتی ما از این شهدا حاجت میگیریم مگر این شهدا در این ظرف این مدت کوتاه چه کردند که به اینجا رسیدند.
وی در پایان بیان داشت: همه ما از نطفه امشاجیم و باید ببینیم رابطه بین جسم  روح چگونه برقرار شده آیا رابطه صمیمانه است؟ یا نه خصمانه. روح همه ما امانت خدایی است که در اختیار قفس جسم قرار میگیرد اما آیا  این جسم برای ان روح سرمایه افتخار،‌ سربلندی و آبرومندی به ارمغان آورد یا نه باعث سرافکندگی و بی آبرویی شد. اگر رابطه بین روح و جسم خصمانه باشد آنجه بوجود می آید گناه خواهد بود.
وی افزود: شهدا با تقدیم جان خود به خدا بالاترین نیکی را انجام داده‌اند و بزرگترین الگوی فرهنگی و تربیتی جامعه امروز هستند.روح ایثارگری و جسمی پرورش یافته و اخلاق نیکو را در همه شهدا می توان دید. شهدا نمونه بارزی از ایثار، شجاعت، قهرمانی و ایمان هستند.
انتهای پیام https://www.asrehamoon.ir/vdchiqnw.23nwzdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما