تاریخ انتشار :سه شنبه ۷ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۳۸
در حالی سیستان و بلوچستان عنوان دار بیکاری در کشور است و جوانان به سختی می توانند مشغول به کار شوند که از قضا همین معدود افراد شاغل هم با بی مهری مواجه شده و غیربومی ها جایگزین آنها می شوند.
اخراج کارگران بومی چابهار در سال تولید و اشتغال/ وقتی در بیکارترین استان کشور غیر بومی ها جایگزین بومی ها می شوند!
به گزارش عصرهامون، زبان فارس مملو از ضرب المثل های شیرین و پرمعناست، قدیمی تر ها می‌گویند چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است، اما اینجا در سیستان و بلوچستان دقیقا برخلاف این گفته، حکایت اشتغال‌زایی در دل یکی از محروم‌ترین شهرستان های استان است، غیربومی هایی که می‌آیند و می‌مانند و بومی‌هایی که گوشه چشمی به آن‌ها نظر نمی‌افتد و دست آخر اخراج می شوند.
در حالی که بیکاری بزرگترین دغدغه مردم پهناورترین استان کشور است و پیشگیری از مهاجرت دغدغه‌ای برای مسئولان بالادست، بی‌تدبیری مدیران و رانت های دوستانه، کورسوی امید مردم منطقه را خاموش می‌کند و باعث می شود سیل جوانان بیکار این استان برای یافتن کار راهی دیگر استان های کشور شوند.
مردمی که دستشان از همه‌جا کوتاه است و بارها و بارها خواستار فراهم کردن بستری برای اشتغال جوانان شان شده اند امروز باید نه تنها قید کار در سیستان و بلوچستان را بزنند بلکه دو دستی همین شغل خود را بچسبند تا مانند کارگران بومی چابهار، جای آنها را غیر بومی ها نگیرند.
حکایت کارگران بلوچ شرکت ساحل سبز چابهار که به امید مبلغی ناچیز مشغول فعالیت بودند و امروز اخراج شده و در پی حق خود هستند حکایت درد تبعیض در استان خودشان است.
خالد شفیعی فرزند دلوش شهریور ماه ۹۶ پس از یک سال و نیم کار از شرکت ساحل سبز چابهار  اخراج می شود و زمانی که برای دریافت بدهی مانده و اعاده به کار قبلی خود به ارگان های مختلفی مراجعه می کند تنها دلخوشیش پیگیری مسئولینی است که آنها هم فقط قول می دهند از نوع بدون عملش!
خالد شفیعی در این باره  گفت: “شرکت ساحل سبز به جای ما غیر بومی استخدام کرده است”
وی می گوید: برخی شرکت های بزرگ فعال در چابهار نیروهای غیر بومی استخدام کردند در حالی که بومیان منطقه بی کار هستند یا از کار برکنار می شوند.
شفیعی افزود: ”به هر دری زدم ، به شورای شهر رفتم و نامه گرفتم، از نماینده چابهار نامه گرفتم، به اداره کار مراجعه کردم، به دفتر امام جمعه اهل سنت و اهل تشیع رفتم و نامه گرفتم اما هنوز نتیجه ای نگرفتم."

وی گفت: “یک سال و نیم کار کردیم شش ماه به ما هیچ حق بیمه ای ندادند و دو ساله که عیدی و سنوات نگرفتیم ما کارگریم که زیر گرمای آفتاب بیل و کلنگ میزنیم و مسئولان زیر کولر نشستند و به فکر ما نیستند.”
وی در خواست کرد که خبر و اسنادش منتشر شوند تا به دست مسئولان مربوطه و مردم برسد تا شاید مشکل او و دیگر کارگران بومی که اخراج شده اند حل شود.
گفتنی است شرکت ساحل سبز وابسته به شرکت الماس مکران است که هر دو شرکت زیر مجموعه شرکت توسعه نگین مکران هستند و جالب اینکه یکی از سهام داران اصلی شرکت توسعه نگین مکران،  نعمت زاده وزیر اقتصاد در دولت یازدهم بود.
 
انتهای پیام// https://www.asrehamoon.ir/vdcg7y9y.ak9yx4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما