ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> درونی کردن فرهنگ ایثار و شهادت راهبرد مقابله با جنگ نرم | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۳۳
ویژگی ها و استعدادهای نهفته در وجود جوانان ،مناسب ترین زمینه برای طراحی و ایجاد هر گونه تغییر و تحول فردی و اجتماعی است بطوریکه چرخهای کثیری از انقلاب ها و تحولات توسط این گروه به حرکت در آمده و سرعت می گیرد، کنکاش در تاریخ ملل مختلف و از جمله جریانات حاکم بر ایران در یکصد سال گذشته موید این ادعاست.
درونی کردن فرهنگ ایثار و شهادت راهبرد مقابله با جنگ نرم
درونی کردن فرهنگ ایثار و شهادت راهبرد مقابله با جنگ نرم
عصرهامون: بخش انبوهی از بازیگران و نقش آفرینان حوادث مختلف و امکانات و انرژی های بسیاری مصروف و جذب و هدایت آنان به سمت اهداف معین (اعم از اهداف مثبت یا منفی ارزشی و ضد ارزشی ) شده است نکته مهم اینکه “جوانان بیش از بزرگسالان به ارزشهای فرامادی اعتقاد دارند و این تفاوت ارزشی جوانان و بزرگسالان ناشی از تفاوت تجربه و اجتماعی شدن آنها باشد “در اسلام به جوانان توجهی خاص مبذول شده است. حضرت محمد (ص) می فرماید: اوصیکم بالشباب خیرا فانهم ارق افئده” توصیه ی من به شما این است که نیکی به جوانان را از یاد نبری “امروزه پاسداری از خون شهیدان و ابلاغ پیام انقلاب اسلامی به همت جوانان غیرتمند و آزاده متکی است. عبور از سالهای سخت جهاد و مقاومت و الگوی کامل و سنت مطلوبی است که جوانان را به آینده ی درخشان و امید بخش و افقهایی روشن دلگرم می سازند.

جنگ نرم علیه ایران مدت هاست که آغاز گردیده است. هنگامی که دشمن در جنگ سخت شکست خورد و نتوانست از طریق اقدامات نظامی به اهداف خود برسد با شروع دهه دوم انقلاب به بهره گیری از راهبرد جنگ نرم روی آورد.

دشمن قصد دارد از این طریق فرهنگ ، باور،عقاید و ارزش های ناب و هویت اسلامی را از مردم این مرز و بوم سلب کند.در واقع جنگ نرم شکل جدید و پیشرفته تر تهاجم فرهنگی است.

آنچه به عنوان جنگ نرم مطرح می شود در ادبیات غرب بیشتر به قدرت نرم شناخته شده است که زیر بنای فکری آن اولین بار توسط جوزف نای به شکل علمی مطرح شد.

از نظر جوزف نای قدرت نرم عبارت است از توانایی کسب (مطلوب) از طریق جاذبه؛نه از طریق اجبار یا تطمیع.قدرت نرم از جذابیت فرنگی،ایده آل های سیاسی و سیاست های یک کشور ناشی می شود.

مهم ترین حوزه اعمال و تاثیر گذاری قدرت نرم بر طرف مقابل ،حوزه رسانه ها است.از طریق انواع سایتها ، پخش برنامه های مختلف از کانال های ماهواره ای برنامه هایی که جذابیت آنها برای جوانان بالاست ولی گمراه کننده اند.

در واقع تفاوت جنگ سرد و جنگ نرم در چگونگی کاربرد ابزار و روش ها برای تحمیل اراده است. بی تردید در شرایطی که فکر ، اندیشه و اراده ملتی تسخیر گردد به طور طبیعی آن کشور بدون کاربرد قدرت نظامی اشغال می گردد.

دشمن سعی دارد از این طریق فرهنگ،عقاید،باورها و … جوانان ما را از آنان سلب کند و هویت آنان را از بین ببرد و فرهنگی که مد نظر خودشان است به آنان بقبولاند.

لذا باید فرهنگی که جوانان در طول زندگی کسب می کنند چنان در وجود آنها درونی شود که دشمن نتواند کاری از پیش ببرد.یکی از ابزارهای فرهنگی مقابله با جنگ نرم ، آموزش و درونی کردن فرهنگ ایثار و شهادت در جوانان است.

جاری شدن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ، ابتدا باید در جامعه کوچک خانه شروع شودو تا اجتماع ادامه یابد.
فاطمه قاسمی

انتهای پیام/5696
https://www.asrehamoon.ir/vdcc.4qpa2bqmsla82.html
نام شما
آدرس ايميل شما