ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> خودباوری و تکیه بر استعداد داخلی باعث پیشرفت در حوزه علم و فناوری می شود | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۰۹
خودباوری، توجه و تکیه بر استعداد و توان داخلی موجب پیشرفت در حوزه علم، صنعت و فناوری می شود.
خودباوری و تکیه بر استعداد داخلی باعث پیشرفت در حوزه علم و فناوری می شود
به گزارش عصرهامون به نقل از چهاربهاران، توجه به سرنوشت کشورهای درگیر و خسارت دیده در جنگ از جمله ژاپن، آلمان و کره جنوبی نشان می دهد عزم و همت و تکیه بر نیروی انسانی توانمند باعث تحول بسیار میدانی و وسیع در سطح کشور می گردد طوری که آلمان ویران شده و شکست خورده در جنگ دوم جهانی به یکی از قدرتهای اول اقتصادی دنیا بدل گشته است.

ایرانیان گذشته بسیار متمدن و روشنی داشته اند و پس از اسلام نیز پارسها نقش بسزایی در رشد و توسعه اسلام و گسترش فرهنگ حکومت داری داشتند، پس از عبور دوران طلائی صدر اسلام و پیشرفتهای بسیار مسلمانان در علوم مختلف غرب با بهره گیری از علوم مسلمانان و انداختن تفرقه در بین آنان به انقلاب صنعتی و پیشرفت رسیدند و مسلمانان مقلد مصرف کننده شدند.

برخلاف انتقال علم به صورت کاملا گسترده از کشورهای اسلامی به اروپا پس از پایان دوران اقتدار مسلمانان، اروپا پس از دوران رنسانس و دوران صنعتی شدن غرب در انتقال علم وفناوری به مسلمانان سخت گیریهای بسیار زیادی را انجام داد طوری که در عصر حاضر انتقال فناوری از غرب به شرق با حساسیتهای بسیار زیاد و محدود به مواد مصرفی است و انتقال علم و فن آوری های مدرن روز از مورادی است که که محدود به کشورهای صنعتی شده است.

متاسفانه رضا شاه در ایران و جمال اتا ترک در ترکیه و مشابه آن در کشورهای اسلامی غربی شدن را فقط تغییر در سبک پوشش می دانستند و قانون کشف حجاب را در کشورهایشان اجرا کردند و به قول تقی زاده از روشنفکران غرب زده که می گفت: از ناخن پا تا نوک سر باید غربی شویم.

از طرفی مسلمانان بلاد اسلامی از تعالیم حقیقی اسلام به سبب بروز جنگهای قومیتی و مذهبی فاصله گرفتند طوری که به گفته سید جمال الدین اسد ابادی پس از سفر به اروپا گفت: رفتم به غرب اسلام را دیدم ولی مسلمان ندیدم، برگشتم به شرق مسلمان دیدم اما اسلام ندیدم.

برداشتهای اشتباه روشنفکران ما از غرب در سالهای گذشته رهاوردی برای کشور نداشت و مصرف بی رویه تنها دستاورده مردم ما در این مدت بوده است.

اتکا به اقتصاد نفتی نیز بر عقب ماندگی کشور افزوده است و تنها راه برون رفت از این معضل توجه به اقتصاد مقاومتی و تولید علم در چشم انداز سند ۲۰ ساله است.

توجه به مسیر و راهی که غرب را به پیشرفت وتوسعه رساند و بومی کردن این مسیر در سایه تلاش و عزم ملی و اراده و توجه به استعدادهای داخلی می تواند ایران اسلامی را به چشم انداز ترسیم شده ۱۴۰۴ برساند.

انتهای پیام/0852
https://www.asrehamoon.ir/vdcbf0bz.rhbffpiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما