تاریخ انتشار :چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۵۴
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان از مشکلات برخی مدارس در جنوب استان گلایه کرد و گفت: مدیران مدارس در انتظار خرید لولای درب 20هزار تومانی از مرکز استان هستند.
مدارس سیستان و بلوچستان نیازمند رسیدگی و توجه بیشتر/ تحصیل ۱۲۰ دانش آموز در ۳ کانکس
به گزارش عصرهامون، سیستان و بلوچستان با حدود 187هزار و 785 کیلومتر مربع وسعت حدود کشور سوریه بزرگی دارد و بیش از ۱۱ درصد وسعت ایران را در بر می‌گیرد.
استان سیستان و بلوچستان پهناورترین استان کشور در جنوب شرقی ایران واقع می باشد و جمعیتی بیش از ۲ میلیون و 800هزار نفر را در خود جای داده که با توجه به گستردگی، پراکندگی جمعیت بالایی دارد و این موضوع انجام کارها را برای دولتمردان در راستای ارائه خدمات مطلوب به مردم دشوار تر می کند که یکی از این بخش ها مدرسه سازی است.
در حال حاضر با توجه به جمعیت دانش آموز، تعداد کلاسهای درس موجود در استان کفاف نیاز آنها را می کند اما براساس پراکندگی نیازمند احداث فضاهای آموزشی متعدد در نقاط جمعیتی استان می باشیم و در کنار آن باید به فکر تعمیر و تخریب و بازسازی برخی از مدارس نیز باشیم تا جان دانش آموزان و فرهنگیان شاغل در آن فضاها در معرض خطر نباشد.
اما در کنار این مشکلات اخیرا فیلمی تحت عنوان خطر از بیخ گوش نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی گذشت، از بازدید نماینده مردم حوزه انتخابیه این شهرستان در فضای مجازی پخش شد که تعداد قابل توجهی از مردم آن را مشاهده کرده و بازنشر بسیار بالایی نیز داشت که در این خصوص خبرنگار عصرهامون به پیگیری این موضوع پرداخته است.
دهیار روستای توکر دهستان ابتر بخش مرکزی ایرانشهر که این فیلم از مدرسه روستای حوزه وی منتشر شده است ضمن تائید این فیلم،گفت: در گذشته مدرسه این روستا خشت و گلی بود اما با توجه به فرسودگی ساختمان ها و پیگیری از مسئولان، 3 کانکس برای تحصیل دانش آموزان به این روستا ارسال کردند و هم اکنون 120دانش آموز دختر و پسر مقطع دبستان این روستا در کنار هم در این محلها درحال تحصیل هستند.
یاسین برهان زهی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون افزود: هیچ امکانات سرمایشی و گرمایشی و حتی سرویس بهداشتی این فضای آموزشی ندارد و دانش آموزان و خانواده های آنان با مشکلاتی روبرو هستند.
وی بیان کرد: از سال 94 کلنگ احداث یک مدرسه شش کلاسه در این روستا به زمین زده شده اما با حدود 20درصد پیشرفت فیزیکی به حال خود رها شده است و پیگیری های حضوری ما به اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس به جایی نرسید.
وی در خصوص پیگیری نماینده ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی پس از بازدید از کانکسها نیز گفت: وی قول پیگیری موضوع را داد که در تماسی که با مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان داشتند، اعلام شد اعتبار لازم برای تداوم کار پروژه وجود ندارد.
وی تاکید کرد: ما از رسانه ها و خیرین مدرسه ساز انتظار کمک برای رهایی دانش آموزان از مشکلات فضای آموزشی را داریم.
مدیر مدرسه توکردر انتظار خرید یک لولا از وزارت خانه و یا مرکز استان بوده است
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان در خصوص فیلم منتشر شده در فضای مجازی و افتادن درب کانکس در مقابل پای نماینده مردم ایرانشهردر مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه رییس مدرسه منتظر است تا برای تعمیر یک لولای درب ۲۰ هزار تومانی هم از مرکز استان یا وزارت آموزش و پرورش اقدام شود که این کمال بی انصافی است.
علیرضا راشکی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون افزود: خیران از هزاران کیلومتر دورتر یعنی از تبریز و اصفهان و غیره برای ساخت فضاهای آموزشی با چند صد میلیون تومان آورده خود به سیستان و بلوچستان می آیند و تا فضای آموزشی برای دانش آموزان احداث کند، آن وقت همکار فرهنگی ما برای ۲۰ هزار تومان منتظر اقدام از طرف اداره آموزش و پرورش منطقه یا استان است، واقعا برای آینده فرزندانمان باید خودمان هم اقدام کنیم حتی به اندازه خرید یک لولای درب کانکس و آنرا تعمیر کنیم که فاجعه ای اتفاق نیافتد.
وی خاطر نشان کرد: در سراوان، سیب و سوران، سرباز، هیرمند، نیمروز و سایر شهرستانها همکاران فرهنگی از حقوق ماهیانه خود به مجمع خیرینشان کمک مالی می کنند که جای تشکر دارد، رئیس این مدرسه باید به عنوان یک فرهنگی در برابر این گونه حوادث احساس مسئولیت کند وگرنه اگر بهترین مدرسه را با بهترین امکانات در اختیار داشته باشیم ولی احساس مسئولیتی در نگهداری و تعمیر جزئی به موقع نداشته باشیم ظرف کمتر از یک یا دوسال باعث استهلاک ساختمان و تجهیزات خواهیم شد.
وی در ادامه طی سوالی گفت: آیا ما در برابر خانه و وسایل منزلمان احساس مسئولیت نمی کنیم، پس چرا این احساس مسئولیت در نگهداری اموال مدرسه و دولت ضعیف است؟، اگر این درب برروی دانش آموزان سقوط کرده بود و جان آن ها را به خطر می انداخت مسئولیت آن بر عهده چه کسی بود؟ سوال اینجاست که هنوز یاد نگرفته ایم که درب کلاس، تعویض لامپ مدرسه، تعویض شیرآلات معیوب و غیره همانند وسایل منزل خودمان است و همانقدر که به لوازم منزلمان توجه می کنیم به مدرسه و محیطی که برای تحصیل دانش آموزان در اختیار ماست شایسته اندکی توجه است، که هر انسان دانایی می تواند از وقوع حوادثی ناگوار جلوگیری کند.
راشکی اظهار کرد: مشکل اینجاست که مدرسه و کلاس درس را از خودمان نمیدانیم و برای حفظ وسرمایه های ملی کمترین اهمیتی به لحاظ نگه داری قائل نیستیم و اینگونه است که عمر مفید مدارس کمتر و کمتر می شود، پس با احساس مسئولیت و ایجاد فرهنگ حفظ و نگه داری از سوی فرهنگیان در حفظ بیت المال و فضای موجود کوشا باشیم و بیاییم هر یک از ما فرهنگیان به کمپین بزرگ مدرسه یاری بپیوندیم و با زبان و رفتار در حفظ سرمایه هایمان که به سختی در اختیارمان قرار می گیرد سعی لازم را انجام دهیم.
شایان ذکر مردم و مخاطبان عصرهامون می توانند فیلم منتشر شده از افتادن درب کانکس در مقابل نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی را در اینجا ببینند.

انتهای پیام//
https://www.asrehamoon.ir/vdcguz9quak9zt4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما