تاریخ انتشار :دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۰۵
در حالی برخی از افراد سودجو در شهرستان زابل با شکستن لوله فاضلاب، اقدام به تامین آب اراضی کشاورزی خود می کنند که به گفته رئیس آب و فاضلاب این شهرستان با تخریب کنندگان برخورد قضایی می شود.
تامین آب کشاورزی با تخریب لوله های فاضلاب!/ ورود سرطان به چرخه غذایی آلوده ترین شهر جهان+تصاویر
به گزارش عصرهامون، در حالی در دو دهه اخیر شاهد خشکسالی در مناطق مختلف کشور به خصوص سیستان و بلوچستان که دارای آب و هوای گرم و خشک است، می باشیم که این خشکسالی باعث افزایش مشکلات مردم به خصوص قشر کشاورز شده است.
کشاورزانی که تنها راه تامین درآمد خانواده هایشان، با کشت و برداشت محصولات است که بدون وجود آب در منطقه عملا بیکار شدند و برخی راه مهاجرت را برگزیده و عده ای نیز از یارانه و روش های درآمدی دیگر معیشت خانواده خود را تامین می کنند.
با وجود این خشکسالی ها اما اخیرا شاهد شکستن لوله های فاضلاب شهری و بهره گیری از آنها در راستای تامین آب کشاورزی توسط عده ای در مسیر شبکه فاضلاب شهری شهرستان زابل هستیم که در این راستا رئیس آب و فاضلاب شهری این شهرستان در خصوص آخرین اقدامات انجام شده در این مورد توضیحاتی ارائه داد.
علیه افراد تخریبگر تاسیسات اقدام قضایی می شود
شهریار سرابندی  رئیس آب و فاضلاب زابل در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون در خصوص رها شدن فاضلاب شهری این شهرستان  در زمین های کشاورزی گفت: چندین مرحله، علاوه بر اخطار به تخریب کنندگان لوله انتقال فاضلاب به تصفیه خانه، با هماهنگی دستگاه قضایی همه موارد برداشت از لوله ها را مسدود کرده ایم.
وی ادامه داد: در این زمینه متخلفین به مراجع مربوطه برای سیر مراحل قانونی معرفی شدند و مکاتبه با ادارات مرتبط  در حال انجام است.
وی در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: علیرغم برخورد با متخلفان متاسفانه باز هم مردم محلی لوله را شکسته و از آن استفاده می‌کنند، شرکت آب و فاضلاب نیز علاوه بر اقدام قضایی علیه کسانی که تاسیسات این شرکت را تخریب می کنند، اقدام به رفع شکستگی خواهد کرد.
رئیس آب و فاضلاب زابل خاطر نشان کرد: در بهترین شرایط که تصفیه فاضلاب شهری زلال و بدون بو است این آب تنها در فضای سبز شهری قابل استفاده بوده و در بخش کشاورزی استفاده نمی شود، در حالی که فاضلاب خانگی و شهری زابل با کمترین تغییر و فقط با ته نشین شدن مواد آلی در حوضچه های آرامش، راهی هزاران هکتار زمین زراعی دشت سیستان شده و نتیجه آن ورود مقادیر فراوان نیترات، فلزات سنگین، آلودگی های میکروبی و انگلی به چرخه غذایی مردم سیستان می باشد.
سرابندی ادامه داد: در صدها هکتار زمین زراعی که از فاضلاب شهری جهت آبیاری مزارع گندم، جو، ذرت و جالیزها استفاده می شود نیترات و فلزات سنگین وارد چرخه غذایی شده و تجمع این مواد در بدن، سرطان ها و بیماری های ناخواسته را به وجود می آورد.

انتهای پیام//
https://www.asrehamoon.ir/vdcaown6m49nwa1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما