تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۳۸
در حالی برخی ازشهروندان جنوب و شمال استان سیستان وبلوچستان از تعطیلی جایگاه‌های ساعتی سوخت و شلوغی صف های بنزین ابراز نارضایتی کردند که مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی زاهدان گفت: در سراوان مشکل به جایگاه های سوخت بر می گردد که دیر اقدام به خرید می کنند.
بحران سوخت و صف های طولانی مردم را کلافه کرد/روابط عمومی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی: مشکل سراوان به جایگاه های سوخت بر می گردد
به گزارش عصرهامون، در روزهای اخیر برخی ازشهروندان جنوب و شمال استان در تماس با این پایگاه خبری از تعطیلی جایگاه‌های ساعتی سوخت و شلوغی صف های بنزین ابراز نارضایتی کردند و گفتند: برخی از جایگاه هاعرضه سوخت(بنزین) به طور دلبخواهی اقدام به عرضه  سوخت می کنند.
به گفته این افراد ازدحام بالا موجب معطل شدن شهروندان در برخی از نقاط شده است به گونه ای که برای دریافت یک باک بنزین باید یک ساعت درصف منتظر بمانند.
یکی از شهروندان سراوانی در این خصوص به خبرنگار عصرهامون گفت:  برخی جایگاه های بنزین در این شهرستان مانند جایگاه طاها خیلی شلوغ است که این امر علاوه بر ایجاد صف های طولانی و معطلی شهروندان زمینه نارضایتی از کارکنان این جایگاه ها را هم به وجود آورده است.
وی افزود: جایگاه امام علی(ع) این شهرستان نیز تا ساعت ۱۲ بنزین ندارد و مردم همچنان سرگردان هستند.
یکی از شهروندان شهرستان سرباز نیز با اشاره به برخورد نامناسب تلمبه چی ها و برخی مسئولین پمپ بنزین ها با مردم گفت: مسئولین تعدادی از پمپ بنزین ها در این شهرستان با عصبانیت و لحن بسیار تند در پاسخ به اعتراضاتی که نسبت به نبود بنزین و تحویل بنزین به افراد خاص جلوی چشمانمان صورت می گیرد می گویند که به هر کسی دلمان بخواهد بنزین می دهیم و از کسی هم ترس و واهمه ای نداریم.
 

برخی از شهروندان سرباز هم بیان کردند که اهالی روستاهای حاشیه رودخانه سرباز بالاخص دهستان کیشکور و نصیرآباد باید برای سوختگیری به جایگاه سوخت بخش سرباز کلات یا ایرانشهر مراجعه کنند یا از جایگاه های سوخت شهرستان های تابعه بنزین خارج از باک برای استفاده در طول هفته تهیه کنند چرا که جایگاه های سوخت علی آباد و شهر راسک هیچوقت بنزین نداشته و اگر داشته باشند هم به راحتی و خارج از باک به ماشین های سوخت قاچاق می دهند.
برخی از شهروندان خاشی هم از صف های طولانی برای دریافت بنزین گلایه کردند و از مسئولین خواستار رفع این معضل شدند.
به گفته شهروندان خاشی این مشکل در برخی از جایگاه های سوخت مانند جایگاه وحدت، جمهوری، پيامبر اعظم، شركت نفت، ميلاد و كلچات وجود دارد که این امر باعث نارضایتی و معطل شدن چندساعته آنان در صفوف شده است.
در همین راستا در تماسی که خبرنگار اجتماعی عصرهامون با کهنسال مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی زاهدان داشت، وی گفت: در سراوان مشکل به جایگاه های سوخت بر می گردد که دیر اقدام به خرید سوخت می کنند بارها تاکید کرده ایم که روز قبل سوخت خریداری کنند تا روز بعد مشکلی در عرضه به موقع سوخت نداشته باشند اما جایگاه های سراوان همکاری نمی کنند.
 

وی بیان کرد: بر اساس آن چیزی که از تهران به ما سوخت می دهند در شهرستان سراوان روزانه 370 هزار لیتر سوخت می دهیم که در برخی روزها به 400 هزار لیتر هم می رسد با این وجود میانگین روزانه سوخت در سراوان 250 هزار لیتر است که فرآورده توزیع می کنیم.
کهنسال افزود: تدابیری اندیشیده شده تا مشکل حل شود و خرید سوخت در روز قبل انجام شود.
به گفته روابط عمومی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی زاهدان مقدار بنزين توزيع شده ديماه امسال در شهرستان سراوان نيز 13 ميليون ليتر مي باشد كه در مقايسه با ماه قبل 7 درصد و نسبت به مدت مشابه سال قبل 24 درصد افزايش داشته است.
وی در خصوص مشکل مردم در خاش نیز بیان کرد: در شهرستان خاش هیچ گونه شکایتی به ما اعلام نشده و مشکلی نداریم.
وی بیان کرد: سوخت وجود دارد؛ زمانی باید بگوییم نفت نیست که جایگاه تعطیل باشد وقتی جایگاه فعال است صف هایی که ایجاد می شود بستگی به تعداد ماشین ها و سوختگیری آنان دارد.
 

همچنین بر اساس گزارش روابط عمومی شركت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان گفتنی است اين منطقه نظارت كامل بر توزيع فرآورده ها در مجاری عرضه دارد و علاوه بر اين با همكاري دستگاه های نظارتی استان نيز طرح های كنترلی انجام می شود كه در اين راستا طرح نظارت بر جايگاه های توزيع سوخت سراوان از سوی كميسيون مبارزه با قاچاق كالا و ارز استان به مدت 48 ساعت در ديماه امسال به اجرا در آمد كه در مدت اجرای اين طرح مصرف جايگاه ها كمتر از سهميه اختصاص داده شده گزارش شد.
در ادامه این گزارش قیده شده است که معضل قاچاق سوخت در استان سيستان و بلوچستان به دليل همجواری و داشتن مرزهای مشترک با كشورهای افغانستان و پاكستان وجود دارد و هر روز مقادير انبوهی از فرآورده های نفتی از مرزهای استان قاچاق می شود كه با توجه به آثار اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی آن بر مردم استان، نيازمند توجه بيشتری در اين بخش می باشد.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcftydyyw6dxxa.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما