تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۴۴
در حالی تخطی از سرعت مجاز و انحراف به چپ دو عامل اصلی در وقوع حوادث ترافیکی در پهناور ترین استان کشور به شمار می روند که سهم سیستان و بلوچستان تنها 270 کیلومتر بزرگراه است.
270کیلومتر بزرگراه سهم پهناورترین استان کشور/تخطی از سرعت مجاز و انحراف به چپ عامل اصلی حوادث جاده ای/ 624 نفر جان باختند
به گزارش عصرهامون، در حالی سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور و سرزمین دریا، کویر و بهشت باستان شناسان به دلیل جغرافیای طبیعی و آب و هوای خاص و همچنین وجود مرزهای رسمی با دوکشور پاکستان و افغانستان یکی از پرترددترین جاده های مواصلاتی کشور را به خود اختصاص داده است که با وجود همه این موارد در پیچ و خم جاده های مواصلاتی این استان، مردم ساکن در آن شاهد مرگ بسیاری از افراد و وابستگان خود بوده اند به گونه ای که روزی نیست که خبر ناگواری در خصوص وقوع حادثه‌ای در این جاده نشنوند.
با این تفاسیر سیستان و بلوچستان حجم وسیعی از راه های مواصلاتی غیراستاندارد کشور را به خود اختصاص داده است تاجایی که بسیاری از رانندگان و مسافران در زمان تردد در این جاده ها با خطرات زیادی روبه رو هستند، که این مهم علاوه بر اینکه به علت خواب آلودگی و غفلت در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توسط خود افراد رخ می دهد بلکه به دلایلی مانند نبود راه های استاندارد و یک طرفه یا برخورد با حیوانات اهلی هم چون گاو و شتر نیز به وقوع می پیوندد که این امر می‌طلبد مسئولان با قرار دادن پازل اتفاقات، ضرورت‌ها و چشم انداز این جاده در آینده در روند ساخت آن سرعت بیشتری ببخشند.
 

در همین راستا بر اساس گزارش روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی سیستان وبلوچستان در نه ماهه اول سال جاری، 624 نفر در حوادث ترافیکی استان جان خود را از دست داده اند که اين آمار در مقايسه با مدت زمان مشابه سال گذشته 10 درصد افزایش داشته است.
در این گزارش آمده است که از مجموع تلفات حوادث ترافیکی استان 107 نفر زن و 517 نفر مرد بودند که بيشترين تلفات حوادث ترافیکی با 500 مورد در جاده‌هاي برون‌ شهري و پس از آن با 71 مورد در جاده‌هاي ‌روستايي، 53 مورد در مسيرهاي درون شهری گزارش شده است.
 
استانداردهای لازم را در جاده ها به کار گرفته ایم
علی خانقائی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی عصرهامون بیان کرد: بر اساس میزان ترافیک هر جاده اصلی، فرعی، روستایی و آسفالت استانداردهای لازم را در جاده ها به کار گرفته ایم.
 

وی تصریح کرد: در استان تقریبا 270 کیلومتر بزرگراه وجود دارد که چندین کیلومتر دیگر هم در حال احداث است و پیمانکاران در قسمت هایی از جاده های استان در حال انجام کار می باشند.
خانقائی ادامه داد: این جاده ها با توجه به میزان سرویس و ترافیکی که دارند از دو خطه به چهار خطه تقسیم می شوند؛ جاده چابهار به میلک و ادامه آن تا سرخس یک بزگراه است که تعریف شده همچنین یک بزرگراه دیگر از میرجاوه تا بم وجود دارد که پیمانکاران آن در حال انجام کار هستند البته در این میان یکسری محدودیت های اعتباری وجود دارد که کار کند شده است.
 
سیستان وبلوچستان فاقد آزاد راه می باشد
وی با بیان اینکه سیستان وبلوچستان فاقد آزاد راه می باشد، افزود: عمده حوادث جاده ای در استان به دلیل تخطی از سرعت مجاز و انحراف به چپ است .
 

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان در تکمیل مطلب فوق خاطر نشان کرد: سیستان و بلوچستان رتبه اول کشور را در تخطی از سرعت مجاز به خود اختصاص داده به گونه ای که بیش از 26 درصد از ترددهایی که در جاده های این استان انجام می شود سرعت های آنها غیر مجاز است.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه جاده های استان دو خطه است مردم باید دقت کنند در جاده های میزان سرعت (95 کیلومتر) مشخص است وقتی ماشینی با سرعت 160-150 کیلومتر در جاده ها تردد کند قطعا دچار حادثه هم خواهد شد.
انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcewz8zwjh87zi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما