تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۵۳
در حالی رانندگان وسایل نقلیه سنگین ونیمه سنگین از معطلی چندین ساعته در صف های طولانی دریافت گازوئیل در زاهدان گلایه مند هستند که از مسئولین مربوطه خواستار رسیدگی به این وضعیت بحرانی را دارند.
یک جایگاه سوخت و صدها کامیون و تریلی/ معطلی پنج ساعته برای دریافت گازوئیل در زاهدان
به گزارش عصرهامون، یک جایگاه سوخت است و صدها کامیون و تریلی که چندین ساعت باید منتظر دریافت گازوئیل در صف های طویل حداقل 40 متری شوند تا شاید نوبت به آنها برسد و شانس بیاورند که محصولاتشان در این بازه زمانی از بین نروند. حالا بماند سرگردانی و معطلی  رانندگانی که کیلومترها راه طی کرده اند تا برای تامین مخارج خانواده خود بار را به موقع به مقصد برسانند.
اگر تاکنون گذرتان بر بزرگراه خلیج فارس زاهدان(مسیر زاهدان به خاش نرسیده به پارک ملت)  افتاده باشد حتما با صف های طولانی خودروهای سنگین مواجه شده اید که باید چندین ساعت در صف منتظر بمانند تا شاید بخت یارشان باشد و گازوئیل به آنها برسد تا ماشین خود را سوختگیری کرده و ادامه مسیر را طی کنند.
در همین راستا مدتی است که صاحبان خودروهای سنگین، از معطلی در صف دریافت گازوئیل گله مند هستند چرا که این معطلی بیش از حد باعث شده خودروهای سنگین آنان در صف های طولانی سبک شوند.
به گفته برخی از رانندگان این وسایل نقلیه که گاها دو روز هم باید چشم انتظار دریافت گاوئیل باشند کمبود نفت گاز(گازوئیل) در این جایگاه علاوه بر ایجاد ترافیک باعث شده تمامی رانندگان وسایل نقلیه سنگین ونیمه سنگین دچار مشکل شوند و صبر و تحمل خود را در این صف طولانی از دست دهند.

تعداد خودروها از ظرفیت جایگاه بیشتر است
بالادست مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی زاهدان در این خصوص یکی از اصلی ترین دلایل را بحث افزایش بخش ترانزیت و حمل و نقل داخلی استان عنوان کرد و گفت: روزانه 480 هزار لیتر سوخت به جایگاه عرضه می کنیم که به طور متوسط اگر به هر خودرو 300 لیتر اختصاص یابد حدود هزار و 700 باربر و کامیون بارگیری می کنند.
وی بیان کرد: سوختگیری به این جایگاه به صورت 24ساعته انجام می شود تا تعطیلی در آن مشاهده نشود.
بالادست افزود: علت تشکیل صف های طولانی تعداد خودروها می باشد که از ظرفیت جایگاه بیشتر است.
مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی زاهدان خاطر نشان کرد: یک جایگاه در مسیر سه راهی زابل به زاهدان و خراسان وجود دارد که در حال بازسازی است و می تواند بخش اعظمی از مشکلات را حل کند.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcf00dymw6dxxa.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما