تاریخ انتشار :شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۲۴
در حالی ایران بیشترین میزان مصرف چادر مشکی در بین کشورهای منطقه را به خود اختصاص داده که همچنان حجاب برتر بانوان ایرانی در انحصار چشم بادامی ها بوده و بیش از 95 درصد پارچه چادرمشکی کشور وارداتی می باشد.
بازار چادرمشکی در انحصار چشم بادامی ها/ جایگاه ایران در تولید پارچه کجاست؟
به گزارش عصرهامون، رقابتی بس ناجوانمردانه است وقتی آلبوم بازار پارچه و پوشاک را ورق می زنیم و نگاهمان تنها به مهمانان خارجی می خورد که معلوم نیست از کدام راه آمده اند.   
ایران با جمعیت بیش از هشتاد میلیون نفری بیشترین میزان مصرف چادر مشکی را در بین کشورهای منطقه و حتی جهان به خود اختصاص داده به نحوی که این کشور بازار پر رونق و مناسبی برای فروش چادر در اختیار دارد که همین امر باعث شده تا حجم واردات چادر از کشورهایی به مثل سوئیس، کره، ژاپن، اندونزی، ویتنام و تایلند هر روز در حال افزایش باشد.
بیان این مطلب بدان جهت است که اگر سری به بازار پارچه به ویژه در بازار رسولی زاهدان بزنید به سختی می‌توانید چادرهای تولیدی تنها کارخانه تولید چادر مشکی کشور را در مغازه‌های پارچه‌فروشی آن پیدا کنید اگر در چند مغازه هم پیدا کنید فروشنده مغازه نخستین کسی است که سعی می‌کند رای شما را به عنوان خریدار بزند و به جای چادر مشکی وطنی یکی از همان تولیدات چشم‌بادامی‌ها را خدمتتان عرضه ‌کند تا همچنان انحصار حجاب برتر بانوان ایرانی دردست چشم بادامی‌ها باقی بماند.
 
واردات بیش از یک بیلیون انواع ماشین های بافندگی تاروپودباف و پارچه به کشور
بر اساس آمار منتشر شده در سال گذشته بیش از یک بیلیون تومان انواع ماشین های بافندگی تاروپودباف برای پارچه بافی، سایر پارچه های نسجی آغشته شده، اندود یا پوشانده به نحو دیگر، سایر پارچه های تارو پود باف از نخ رشته های نستیک و غیره از کشورهای بلژیک، چین، ترکیه، امارات متحده عربی و هند به ارزش 403/295/420 دلار و ارزش ریالی 13/836/505/810/663 ریال وارد کشور شده است.
 
 
واردات بیش از 95 درصد پارچه چادرمشکی
در این زمینه محمد علی صدق آمیز رئیس انجمن تولیدکنندگان محصولات عفاف و حجاب خرداد ماه سال گذشته در گفتگو با نسیم آنلاین بیان کرده بود که بیش از 95 درصد پارچه های چادر مشکی موجود در بازار وارداتی است و تولید داخلی تنها کمتر از 5 درصد این بازار را تشکیل می دهد.
به گفته وی نیاز پارچه چادر مشکی چیزی در حدود 80 میلیون متر در سال است که شاید از این 80 میلیون کمتر از یک میلیون تولید داخل باشد و بقیه کالا وارداتی هستند.
 
بیش از دو هزار و ۷۶ تن قرقره، دوک و ماسوره به کشور
همچنین در یازده ماهه سال 96 بیش از دو هزار و ۷۶ تن قرقره، دوک و ماسوره از کشورهای مختلف جهان وارد ایران شده که واردات این حجم دوک، بالغ بر سه میلیون و ۷۶ هزار و ۷۰۸ دلار ارز از کشور خارج که بالغ بر ۱۰ میلیارد و ۵۲۸ میلیون و ۳۳۶ هزار و ۱۵۶ تومان در آمار گمرک به ثبت رسیده است.
این میزان کالا از کشورهای آلمان، امارات عربی متحده، اندونزی، ایتالیا، بلژیک، ترکیه، چین، سوئیس، نروژ و هند وارد ایران شده که در بین کشورها، ترکیه با صادرات بیش از یک هزار و ۲۵۵ تن انواع دوک، قرقره و ماسوره به کشور درآمد یک میلیون و ۹۵۷ هزار و ۶۶۹ دلاری را نصیب خود کرده است.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgtx9qzak9zx4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما