تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۳۳
پرورش شترمرغ با سود آوری بالا یکی از بهترین راه های حصول و تحقق اقتصاد مقاومتی به شمار می رود.
رونق اقتصاد مقاومتی با پرورش شترمرغ در سیستان وبلوچستان/ هیرمند قطب پرورش پرنده در استان
به گزارش عصرهامون، وقتی تهاجمات دشمن برای توقف روند پیشرفت انقلاب اسلامی بیش از هر زمان دیگری بر عرصه اقتصادی متمرکز شد مقام معظم رهبری راه مقابله با این توطئه و نقشه دشمنان در بخش اقتصادی را در اقتصاد مقاومتی عنوان کرده و بر ضرورت اجرای آن تاکید کردند.
به گونه ای که کارآفرینان بسیجی زیادی در سراسر کشور از همان روزهای اولیه در سال 1389 به ندای رهبر خویش لبیک گفته و در عرصه کارهای زود بازده اقتصادی از پرورش زنبور عسل، داروهای گیاهی و ترشی گرفته تا پرورش بلدرچین و شتر مرغ و غیره روی آوردند.
در همین راستا سیستان وبلوچستان در حیطه پرورش شتر مرغ با قوت تمام وارد شد به گونه ای که در حال حاضر واحدهای صنعتی پرورش شتر مرغ در شهرستان های زهک، هیرمند، هامون، میرجاوه و سراوان فعال است همچنین در شهرستان های خاش، زاهدان و ایرانشهر نیز به صورت سنتی بهره برداران در حال پرورش شتر مرغ هستند.
 با این تفاسیر فعالیت در این عرصه مهم در شهرستان هیرمند به گونه ای است که کارآفرینان توانسته اند درآمد های میلیونی کسب کنند.
یکی از مهترین اهداف جمهوری اسلامی ایران نیز در پس از تحریم های جدید آمریکا علیه ایران نیز می تواند توجه به کالای ایرانی باشد، تولیدکنندگان ایرانی در سال های اخیر نشان داده اند که توانایی تولید انواع محصولات را دارند و اگر اتحاد و همدلی در بین مردم و مسئولین ایجاد شود می تواند کشور بی نیاز از واردات محصولات خارجی شود.
کارآفرینان داخلی در سال های اخیر با توجه به تاکیدات رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی به بهترین شکل ممکن اشتغالزایی و کارآفرینی کرده اند که می تواند آغازی بر تحولی بزرگ در اقتصاد کشور شود.
مدیر جهاد کشاورزی هیرمند در این خصوص گفت: این شهرستان با دارا بودن افزون بر هزار قطعه شترمرغ، قطب پرورش این پرنده در سیستان و بلوچستان محسوب می شود.
حبیب رستمی افزود: اقلیم شهرستان هیرمند شرایط مناسبی را برای پرورش شتر مرغ فراهم کرده است به طوری که هم اینک 2 واحد صنعتی و حدود هزار واحد سنتی در این شهرستان به پرورش این پرنده اختصاص دارد.
وی ادامه داد: راه اندازی 2 واحد صنعتی پرورش شتر مرغ با توجه به اقتصادی بودن آن در شهرستان هیرمند در دست پیگیری است.
وی تصریح کرد: هم اینک در این شهرستان هشت هزار و 500 راس گاو و گوساله، 170 هزار راس گوسفند و بز، هزار و 200 نفر شتر، 150 هزار قطعه طیور محلی و چهار واحد مرغداری به ظرفیت 60 هزار قطعه در هر دوره وجود دارد.

 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcamun6w49nwm1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها