تاریخ انتشار :شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۵۲
در سالهای اخیر بسته شدن مرز در حوزه شمال استان و نبود برنامه جایگزین مناسب نه تنها عامل افزایش بیکاری شده بلکه صنایع و واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان به خصوص شمال این خطه را تهدید کرده است.
تعطیلی کارخانجات، عکس از اینترنت
تعطیلی کارخانجات، عکس از اینترنت
به گزارش عصرهامون، در سالهای اخیر شاهد اعلام ورشکستگی و یا تصاحب کارخانجات و واحدهای تولیدی توسط بانک ها و موسسات مالی و اعتباری به تعداد قابل توجهی بوده ایم و این امر نه تنها در کشور بلکه در خطه پهناور سیستان و بلوچستان نیز به وضوع قابل مشاهده می باشد.
خشکسالی ها، نبود سرمایه درگردش و بازار فروش، عدم بازاریابی درست و غیره از جمله مشکلات این بخش بوده و در این راستا سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با راه اندازی سامانه بهین یاب سعی کرده تا مشکلات این حوزه را مرتفع سازد.
با این حال برخی از تولیدکنندگان داخلی با چنگ و دندان توانسته اند کارخانه های کوچک اما موفق خود را فعال نگه دارند.
شهرکی مدیر کارخانه نوشمک و کیک و کلوچه زاریس در این خصوص به ندای هیرمند گفت: یکی از مهمترین مسائل در ورشکستگی کارخانه ها در سیستان را می توان انسداد مرز دانست.
 

وی افزود: کشور افغانستان که به یک کشور مصرف کننده معروف است، می تواند تولیدات داخلی منطقه سیستان را با قیمت های مناسب خریداری کند زیرا این تولیدات به مراتب با کیفیت بالاتری تولید و روانه بازار می شوند.
شهرکی تصریح کرد: واردات کالاهای مشابه نیز در منطقه یکی دیگر از دلایل افت فعالیت در کارخانه های کوچک است، با جلوگیری از این مسئله نه تنها می توان میزان تولیدات را بالاتر برد بلکه زمینه گسترش کارخانه ها نیز محیا می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان نیز در این خصوص گفت: فعال سازی واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه فعال استان در دستور کار مسئولان قرار دارد.
 نادر میرشکار در گفت وگو باخبرنگار عصرهامون،افزود: دغدغه نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان استانی و کشوری فعال سازی واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه فعال در بخش های مختلف ایران اسلامی می باشد که در این راستا اهتمام ویژه ای دارند.
 

وی ادامه داد: در سنوات گذشته با راه اندازی سامانه بهین یاب این موضوع به عنوان یک اولویت در دست پیگیری قرار گرفته و سعی شده با ارائه راهکارهای مناسب و تسهیل مسیر روند فعال سازی و بهبود وضعیت کار واحدهای تولیدی در دستور کار قرار داشته باشند.
وی اضافه کرد: در سال 96 تعداد 26 واحد صنعتی استان با اقدامات انجام شده احیاء و یا ارتقاء ظرفیت پیدا کرده اند و تعداد 11 واحد راکد و کاملا تعطیل احیا شده است.
این مسئول با اشاره به این مطلب که با فعالسازی این واحدها برای 446 نفر به طور مستقیم ایجاد اشتغال شده است، خاطر نشان کرد: برنامه هایی برای افزایش تولید در طرح رونق تولید داشته ایم و بر همین اساس تعداد 15 واحد صنعتی با سرمایه گذاری 302 میلیارد ریال ارتقاء ظرفیت داشته اند که در همین ارتباط برای 121 نفر شغل به طور مستقیم ایجاد شده است.
 
انتهای پیام//
https://www.asrehamoon.ir/vdcdnx0fnyt0zk6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها