تاریخ انتشار :شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۵۵
نایب رئیس فراکسیون اشتغال مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مرز میرجاوه، دومین مرز استراتژیک و اقتصادی کشور است، گفت: طی روزهای اخیر با بازگشایی نخستین مرز استان بر روی کوله بران در میرجاوه فعالیت کوله بران از این مرز آغاز شد.
مرز،کوله بری،اقتصاد،مرزنشینان
عکس اینترنت
مرز،کوله بری،اقتصاد،مرزنشینان عکس اینترنت
به گزارش عصرهامون، مرز یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های هر کشوری محسوب می‌شود و به‌ عنوان فرصتی طلایی در بهبود فضای کسب‌ و کار و رونق اقتصاد با مبادلات تجاری و اقتصادی به شمار می‌رود که می‌تواند سرعت توسعه و اشتغال در استان‌های مرزی را افزایش دهد.
بازارچه های مرزی فرصتی برای تبادل قانونی کالا و نیز معیشت مرزنشینان است و در این زمینه سیستان و بلوچستان استانی مرزی به شمار می رود که بسیاری از مرزنشینان آن برای تامین معاش خود و خانواده به کوله بری، آوردن چند قلم کالا به مثل چند کیسه برنج، چند جعبه انبه، چای، ظروف و انواع اقلام خانگی از آن سوی مرز و فروش آن ها در داخل استان می پردازند.
در همین راستا شهرستان میرجاوه با بیش از 220 کیلومتر مرز مشترک با کشور پاکستان و وجود بازارچه مرزی و گمرک، از موقعیت استراتژیکی برای صادرات و مبادلات کالا برخوردار است که می توان با استفاده از پتانسیل منحصر به فرد مرز از فرصت های اقتصادی مطلوب این مرزنشینی در جهت توسعه شهرستان و حتی استان سیستان و بلوچستان بهره برد.
 

علی کرد نایب رئیس فراکسیون اشتغال مجلس شورای اسلامی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: مرز میرجاوه پس از مرز بازرگان، دومین مرز استراتژیک و اقتصادی کشور محسوب می شود.
وی ادامه داد: مرز میرجاوه با توجه به داشتن شرایط ویژه از جمله راه های مناسب ترانزیتی، نزدیکی به فرودگاه بین المللی زاهدان، کشورهای آسیای میانه و برخی بازارهای کشور از جمله کرمان، خراسان جنوبی، اصفهان و شیراز می طلبد با برنامه ریزی مناسب از طریق آن مسیر مبادله کالا را به فرصت خوب اقتصادی برای استان و کشور تبدیل کرد.
نایب رئیس فراکسیون اشتغال مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیری و ساماندهی موضوع کوله بری توسط نمایندگان مردم استان در مجلس گفت: طی روزهای اخیر با بازگشایی نخستین مرز استان بر روی کوله بران در میرجاوه فعالیت کوله بران از این مرز آغاز شد.
 

وی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: پیگیر هستیم تا دیگر مسیرها به ویژه در منطقه سیستان بر روی کوله بران باز شود و فعالیت اقتصادی رونق تازه ای پیدا کند.
کرد در پایان خاطر نشان کرد: با تصویب هیئت دولت، کوله برانی که دارای کارت الکترونیک کوله بری باشند و مشخصات آن ها در سامانه ثبت شده باشد از معافیت های تعیین شده دولت و سود دو میلیون و 700 هزار تومانی برخوردار می شوند.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgzx9q7ak9z74.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما