تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۴۴
همزمان با شروع فصل امتحانات علی رغم محدودیت‌هایی که در داروخانه‌ها مبنی بر عدم ارائه دارو بدون دفترچه وجود دارد بازار داغ استفاده از قرص های ریتالین در بین افراد به ویژه دانشجویان به شدت بالا می گیرد.
کشیک های شبانه عامل افزایش قرص ریتالین در میان دانشجویان پزشکی/ افسردگی و اعتیاد دستاورد استفاده از دارو
عکس اینترنت
کشیک های شبانه عامل افزایش قرص ریتالین در میان دانشجویان پزشکی/ افسردگی و اعتیاد دستاورد استفاده از دارو عکس اینترنت
به گزارش عصرهامون، بازار مصرف قرص های ریتالین با شروع فصل امتحانات داغ شده و به اوج خود می رسد. مصرف این قرص علی رغم محدودیت‌هایی که در داروخانه‌ها مبنی بر عدم ارائه دارو بدون دفترچه و تجویز پزشک وجود دارد بین خانواده هایی که چشم و هم چشمی دارند و خواهان نمره 20 از فرزند خود در بین فامیل هستند یا در بین دانشجویان به ویژه دانشجویان پزشکی در این ایام بالا می رود، غافل از اینکه مصرف اندک و موقت برخی از این داروها، مثل ریتالین عوارض وحشتاکی مثل افسردگی، اعتیاد، توهم، چاقوکشی و مرگ را به دنبال دارد.
محمدباسط درازهی عضو کمیسیون آموزش مجلس درخصوص استفاده از قرص ریتالین توسط دانشجویان و دانش‌آموزان در شب‌های امتحان هشدار داد و گفت: مواد مخدر ریتالین و دیگر قرص‌های انرژی‌زا عوارض بسیاری برای جوانان به دنبال دارد.
وی گفت: این قرص‌ها به دلیل در دسترس بودن و عدم آگاهی نوجوانان، جوانان و خانواده‌ها از عوارض آنها مورد استفاده قرار می‌گیرند به همین دلیل آموزش و پرورش باید آموزش‌های لازم را در این خصوص به خانواده‌ها ارائه دهد.
 
کشیک های شبانه عامل افزایش قرص ریتالین در میان دانشجویان پزشکی
درازهی با بیان اینکه مصرف این دارو در میان دانشجویان پزشکی به دلیل نیاز بیشتر به شب بیداری و کشیک‌های شبانه در بیمارستان‌ها بیشتر است، اضافه کرد: آموزش عالی و آموزش و پرورش باید این موضوع را جدی گرفته و از طریق رسانه‌های عمومی همچون رسانه ملی اطلاع‌رسانی کرده و آگاهی دهند.
وی یکی دیگر از دلایل گرایش به این قرص‌ها را رقابت‌ها و چشم و هم چشمی‌های خانواده‌ها برای داشتن فرزندی با نمره بالاتر و قبولی آن‌ها در کنکور و رشته‌های همچون پزشکی عنوان کرد و گفت: این مسئله استرس‌های بسیاری برای دانش‌آموزان به همراه دارد به همین دلیل برای موفقیت به این قرص‌ها رجوع می‌آوردند.
 
درگیری‌های روحی و پرخاشگری دستاورد استفاده از ریتالین
نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی درگیری‌های روحی، پرخاشگری، اضطراب‌های غیرقابل کنترل، وابستگی به قرص و غیره را از جمله مشکلات این قرص عنوان کرد و ادامه داد: استفاده از ریتالین در میان جوانان به دلایل نوع زندگی آن‌ها مانند درس خواندن و کارکردن بسیار مرتبط است.
وی با تاکید بر اینکه مصرف ریتالین در سیستم دانشگاهی شایع‌تر است، افزود:  مصرف این قرص در میان دانشجویان به نوعی با سیستم نظام آموزشی و امتحانات مرتبط است، درواقع تا زمانی که افراد مجبورند یکسری نکات فرار را به صورت متمرکز و متراکم امتحان دهند بهترین استراتژی این است که 3 الی 4 روز به صورت فشرده درس بخوانند و مطالب را حفظ کنند چراکه خواندن این درس‌های فرار در طول ترم بی‌فایده است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مطرح کرد: اگر افراد در رشته‌های مورد علاقه و رشته‌هایی که در آن استعداد دارند تحصیل کنند اصلا نیازی به این نوع داروها برای رسیدن به سطح انرژی و توانایی بالاتر نخواهند داشت.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdchwinzv23nv6d.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما