تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۰ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۰۳
هرساله با فرارسیدن فصل تابستان تقاضای مستأجران برای جابه‌جایی افزایش می‌یابد به گونه ای که می‌توان از فصل تابستان به عنوان بازار داغ اجاره‌بها یاد کرد.
مسکن، اجاره بها،مستاجر
عکس از اینترنت
مسکن، اجاره بها،مستاجر عکس از اینترنت
به گزارش عصرهامون، کمتر از یکماه تا برگزاری مراسم ازدواجشان فرصت دارند اما خانه کجا بود؟ املاک های شهر را زیر و رو کرده اند درآمدشان به اندازه ای نیست که یک خانه اجاره یا رهن کنند.
هر کجا می روند حداقل باید برای پول پیش اجاره یک خانه 90 متری 10 میلیون تومان با ماهی 400 هزار تومان در نظر بگیرند که این آمار و ارقام بالا با درآمد ماهانه 800 هزار تومانی آنها هم خوانی ندارد.
این مشکل تنها برای زوج های جوان نیست به گونه ای که این روزها اکثر مستاجران در تکاپوی یافتن خانه ای مناسب با اجاره یا رهن پایین دست و پنجه نرم می کنند و شب و روز ندارند.
این را علی یک شهروند زاهدانی می گوید که در پی یافتن خانه ای دو خواب در املاک های سطح شهر زاهدان سرگردان است.
به گفته وی که راننده تاکسی است گرانی ارز این روزها بازار مسکن را هم تحت تاثیر قرار داده که این معضل باعث دغدغه مستاجران در پی یافتن خانه ای با رهن یا اجاره کم شده است.
 

این شهروند در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون ادامه داد: کرایه خانه ها کمتر از 400 هزار تومان نیست و پول پیش هم بالای 10 میلیون تومان است این هزینه برای یک خانه معمولی آن هم خارج از محدوده شهری به مثل مهرشهر یا نقاط حاشیه ای شهر است و این در حالی است که در درون شهر شنیدن قیمت ها هوش از سرمان می پراند؛ این روزها برخی صاحب خانه ها انصاف ندارند و املاکی ها هم با شگردهای خاص خود جیب مستاجران را خالی می کنند.
ریگی یکی دیگر از شهروندان هم با بیان اینکه بسیاری از صاحب خانه‌ها به بهانه افزایش تورم و بالا رفتن نرخ دلار کرایه‌ها را به شکل سرسام آوری بالا برده‌اند، افزود: مسئولین از یک طرف جوانان را به ازدواج ترغیب و تشویق می‌کنند و از طرف دیگر زیرساختهای بحث ازدواج از جمله مسکن را فراهم نمی‌کنند.
امیدی دیگر شهروند زاهدانی با بیان اینکه برای هفت ماه آینده از الان مضطرب هستم، افزود: بعد از فوت همسرم به همراه دخترم در یک خانه تک خواب مشغول به زندگی هستیم کرایه خانه ها بالا است و از عهده کرایه مکان بهتری بر نمی آیم اما از حالا برای هفت ماه دیگر که پایان قرارداد خانه مان است مضطرب هستم که با این افزایش لحظه ای قیمت اجاره بها مسکن ها چه باید کرد.
 

حسینی یکی از اهالی شهرستان زابل هم ضمن گلایه از افزایش قمیت مسکن در گفت وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در سال جاری  شرایط بازار مسکن در زابل با مشکل مواجه شده به طوری که با توجه به این شرایط شاهد افزایش بی رویه قیمت‌ها در بازار مسکن و به تبع آن رکورد و حباب قیمتی هستیم.
وی گفت: این شرایط بازار مسکن مسلما بر بازار اجاره بها تاثیرگذار خواهد بود، و مالکان با سوء استفاده از شرایط پیرامون نرخ اجاره بها را بعضا تا دو برابر افزایش دادند.
وی تاکید کرد:  قائدتا در رکود ۵ ساله حاکم بر بازار مسکن، افزایش افسار گسیخته نرخ اجاره‌بها معقولانه و منطقی به نظر نمی‌رسد و هنجار بازار حکم می‌کند به نسبت افزایش نرخ مسکن و مبنا قرار دادن یک چهارم قیمت آن، نرخ اجاره‌بها یا رهن برآورد شود، اما برخورد‌های سلیقه‌ای برخی مالکان، در سال‌های اخیر، از معضلاتی است که بعضا مستاجران را در تنگنا‌های شدیدی قرار داده است.
 

یکی دیگر از اهالی زابل هم گفت: بسیاری از مردم زابل از وضعیت اقتصادی بدی برخوردار هستند و توانایی پرداخت اجاره بهای بالای منزل را ندارند.
صادقی اذعان کرد: شمار زیادی از مردم منطقه با بیکاری دست و پنجه نرم می کنند و پرداخت اجاره بهای بالا را ندارند بنابراین از بسیاری از مخارج ضروری زندگی خود دست نی کشند.
وی تاکید کرد: یکی از دلایل کاهش ازدواج و در پی آن افزایش سن ازدواج ترس جوانان از نرخ اجاره بهاست چرا که باید بخش اعظمی از درآمد خود را صرف آن کنند.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcepx8znjh87wi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما