تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۰۷
تنها بیمارستان شهرستان هیرمند در حالی با کمبود پزشک مواجه شده که قرار بود از ظرفیت های این بیمارستان در راستای خدمات بشر دوستانه و توریسم درمانی استفاده شود.
بیمارستان شهدای هیرمند
بیمارستان شهدای هیرمند
به گزارش عصرهامون، کمبود یا بهتر است بگوییم نبود پزشک در تنها بیمارستان 32 تختخوابی شهدای شهرستان هیرمند موجب معطلی و تجمع بیماران و ایجاد مشکلاتی برای آنها شده است.
به گفته شهروندان هیرمندی نبود پزشک در این بیمارستان اگرچه رنج بیماری را برای بیمار و همراهش دو چندان کرده و آنها باید کیلومترها راه را برای درمان تا زابل سپری کنند اما آنچه باعث وخیم تر شدن اوضاع شده این است که پس از ویزیت بیماران برای عمل جراحی و آماده شدن آنها جراح بر بالین بیماران حاضر نشد و بیماران هم جراحی را نیافتند که عمل آنها را انجام دهد.
این در حالی است که به گفته پیری فرماندار شهرستان هیرمند‌، با توجه به مرز مشترک این شهرستان با افغانستان می‌توان از ظرفیت این بیمارستان در راستای خدمات بشر دوستانه و توریسم درمانی استفاده کرد؛ حال آن که نه تنها اهالی شهر از خدمات این بیمارستان بهره ای نبردند بلکه بیماران افغانستانی هم بلاتکلیف مانده و اقدام توریست درمانی در این بیمارستان انجام نمی شود.
علی ای حال اگر چه عملیات اجرائی بیمارستان هیرمند، از سال ۸۸ در مساحت کلی ۳۳ هزار و ۳۹۰ متر مربع و زیر بنای مفید پنج هزار و ۵۰۰ متر مربع شروع و خردادماه 94 با حضور وزیر بهداشت و درمان به بهره برداری رسید اما دیری نپایید که این بیمارستان با کمبود و نبود پزشک مواجه شده و بیماران مجبورند تا اولین بیمارستان در شهر زابل فاصله 100 کیلومتری را برای درمان بیماری خود طی کنند.

جراح بر بالین بیماران حاضر نشد!
در همین راستا یکی از همراهان بیمار که به این بیمارستان مراجعه کرده بود در گفتگو با خبرنگار ما گفت: قرار بود روزسه شنبه مورخ 2 مرداد ماه جاری فرزندم برای معالجه مورد عمل جراحی قرار گیرد؛ در این روز علاوه بر فرزند بنده، چند بیمار دیگر هم که قبلا توسط دکتر مربوطه ویزیت شده بودند آماده برای عمل بودند که متاسفانه جراح بر بالین آنها حاضر نشد.
وی در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: از آنجایی که هزینه رفت و آمد تا شهرستان زابل برای درمان بیمار بسیار بالا بود با جراح تماس گرفته شد که وی در جواب گفته بود "با بیمارستان هیرمند تسویه حساب کرده ام برای ویزیت به بیمارستان خیریه الزهرا(س) یا امیرالمومنین(ع) مراجعه کنید."
با این تفاسیر اما از آنجایی که به گفته مسئولین یکی از اولویت های بیمارستان شهدای هیرمند در خصوص توریست درمانی بود، در حال حاضر شهروندان هیرمندی جهت درمان به بیمارستان های زابل و زهک مراجعه می کنند.
در همین خصوص امام جمعه هیرمند پیش تر در گفت و گو با ندای هیرمند گفته بود: برخی از متخصصین از تهران به نام شهرستان هیرمند ماموریت و کد دریافت می کنند تا با ورود به این شهرستان به مداوا بیماران بپردازند اما پایشان را از زابل به این طرف نمی گذارند؟ چرا به مردم هیرمند توجه نمی کنند و چرا مسئولین این موضوع را پیگیری نمی کنند و پزشکی که به اسم هیرمند از تهران عازم می شود را  در زابل نگه می دارند تا بیماران شهرستان هیرمند به آن دسترسی نداشته باشند؛ این در حق مردم ظلم است.
به گزارش عصرهامون این بیمارستان شامل بخش های اورژانس، جراحی، زنان و زایمان، اطفال، داخلی، آزمایشگاه و سونوگرافی و کلینیک است.


انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgxw9qtak9zy4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما