تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۰۸
مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از وجود 76 کشتارگاه صنعتی، سنتی دام، طیور و همچنین بسته بندی گوشت قرمز و ماهی و میگو در استان خبر داد و گفت: هم اینک به دلیل نوسانات ارز 21 واحد از این مراکز در استان مشغول فعالیت هستند.
دام و طیور در سیستان وبلوچستان
دام و طیور در سیستان وبلوچستان
به گزارش عصرهامون، سیستان و بلوچستان تنها استان هم مرز با کشور پاکستان و برخوردار از ظرفیت بالای واردات و تولید گوشت کشور است که در این راستا تامین کننده گوشت قرمز مورد نیاز بسیاری از استان های کشور هم به شمار می رود.
در این دیار از یک سو وجود مرز آبی فرصتی برای واردات دام محسوب می شود و از سوی دیگر دارا بودن آب و هوای مناسب برای پرورش شتر و شترمرغ فرصتی برای اشتغال زایی و صادرات به وجود آورده که نقش کشتارگاه ها در این خصوص مهم است زیرا علاوه بر ایجاد اشتغالزایی با افزایش صادرات مواجه خواهیم بود.
مهدی حسینی مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان در این خصوص به اصحاب رسانه گفت: در این خطه از کشور 76 کشتارگاه صنعتی، سنتی دام، طیور و همچنین بسته بندی گوشت قرمز و ماهی و میگو وجود دارد که هم اینک به دلیل نوسانات ارز 21 واحد از این مراکز در استان مشغول فعالیت هستند.
وی با اشاره به اقدامات دامپزشکی در زمینه فرآیند نظارت بر ذبح شرعی در کشتارگاه ها گفت: انطباق ذبح و صید حیوانات، پرندگان و آبزیان با موازین شرعی، توسعه فرهنگ تولید غذای پاک، تقویت اعتماد امت اسلامی و کسب جایگاه تولید گوشت حلال، نهادینه کردن فرآیندهای دینی در ذبح و صید دام پرندگان و آبزیان حلال گوشت در سطح کشتارگاه ها و مراکز بسته بندی و فرآوری، توسعه فعالیت های تجاری و اقتصادی از طریق تولید محصولات حلال گوشت و بهداشتی، تقویت نظام پاسداشت حقوق حیوانات حلال گوشت از مهمترین اقدامات در این حوزه بوده است.
این مسئول اصلاح ساختار قرنطینه های دامی و موقعیت واحد ها، افزایش نظارت بر کنترل تردد محموله های ورودی و خروجی استان، افزایش نظارت بر صدور کد الکترونیک رهگیری خودروهای حمل و نظارت بر اقدامات بهداشتی قرنطینه ای و معرفی متخلفان به مراجع قضایی، آنجام آزمایش کرونا ویروس برای تمامی شترهای مرزی وارد شده، بومی حمل و کشتاری داخل استان را از مهمترین اقدامات دامپزشکی عنوان کرد.
مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره به اقدامات دامپزشکی استان در زمینه مقابله با هاری گفت: با اجرای واکسیناسیون فراگیر هاری با همکاری بخش خصوصی تعداد کانون های این بیماری در 6 ماهه نخست سال به 12 کانون کاهش پیدا کرده است که در مقایسه با مدت مشابه با 27 کانون کاهش 56 درصدی را نشان می دهد.
حسینی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: با اقدامات مطلوب صورت گرفته امسال کانون تب برفکی در این استان گزارش نشد.


انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcaymn6w49nwe1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما