تاریخ انتشار :جمعه ۴ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۰۰
در حالی یکسال از وعده افتتاح بیمارستان تنفسی سیستان زمان می گذرد که سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل نبود برق کافی برای استفاده از تجهیزات را مانع بهره برداری از این بیمارستان دانست.
یک سال از وعده افتتاح بیمارستان تنفسی زابل گذشت
یک سال از وعده افتتاح بیمارستان تنفسی زابل گذشت
به گزارش عصرهامون، در حالی بیش از یکسال از وعده آغاز بکار بیمارستان تنفسی سیستان می گذرد که بهره برداری از آن همچنان به آرزویی دست نیافتنی برای مردم منطقه تبدیل شده است.
مردمی که با اندک وزش باد و وقوع ریزگردها به علت بیماریهای تنفسی و ریوی راهی مراکز درمانی و بهداشتی می شوند و این در صورتی است که این موضوع سال ها پیش در دستور کار مسئولان امر قرار گرفت و صدور مجوز ساخت بیمارستان تنفسی سیستان در سال 91 صادر اما عملیات ساخت آن پس از دو سال یعنی در سال 93 آغاز شد و بنا بر اظهارهای وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی زابل قرار بود این پروژه تا مرداد ماه سال 96 به بهره برداری برسد، اما همچنان مردم سیستان در انتظار افتتاح آن هستند.
هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به عدم بهره برداری از بیمارستان تنفسی زابل در موعد مقرر اظهار کرد: در پیگیری ها با اداره برق شهرستان و مکاتباتی که با استانداری انجام شد، رفع کردن این مشکل و بهره برداری از این بیمارستان به دو میلیارد تومان بودجه نیاز دارد تا از پست برق های جانبی اطراف بیمارستان، برق مورد نیاز تامین شود زیرا بهره برداری بیمارستان تنفسی بدون در نظر گرفتن کشش میزان برق ممکن نیست.
این مسئول در ادامه از رایزنی و تعامل های انجام شده با استانداری و وزارت خانه نسبت به حل این مشکل خبرداد و ‏گفت: ساختمان بیمارستان تکمیل و آماده است و تجهیزات هم تا حدود 60درصد ‏خریداری شده که بخشی از این مقدار را وزارت خانه و بخش دیگرتوسط خود دانشگاه تهیه شده است.
وی در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: باتوجه به افزایش فضاهای درمانی جدید در این بیمارستان پست برق موجود کفاف نمی دهد و برای افزایش آن‏نیاز به هزینه بسیار زیادی است که این هزینه در بودجه دانشگاه علوم پزشکی و حتی اداره برق دیده نشده است.‏
این مسئول در پاسخ به سوال خبرنگارما مبنی بر رایگان بودن دوره درمان بیماران و تقبل هزینه های درمان آنها ‏توسط دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: تنها بیمارانی که مبتلا به سل هستند تحت پوشش دانشگاه دوره درمانی خود را سپری می کنند.
 
انتهای پیام/
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcfmtdymw6dxva.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما