تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۴۱
در حالی نبض سبک زندگی در دست اسباب بازی های وارداتی تند می زند که از یک سو شاهد ضربه به اقتصاد کشور و از سوی دیگر شاهد نابودی آینده فرزندانی هستیم که از این عروسک ها الگو می گیرند.
نبض سبک زندگی در دست اسباب بازی های وارداتی
نبض سبک زندگی در دست اسباب بازی های وارداتی
به گزارش عصرهامون، اسباب بازی، وسایلی که دنیای کودکی فرزندان با آن شکل گرفته و از آن می آموزند که چگونه به زندگی نگاه کنند گاه همچون باربی می شوند و گاه مرد عنکبوتی یا لاکپشت های نینجا، فرق ندارد مهم آن است که در سایه نبود نظارت ها و واردات بیش از حد در حال حاضر نبض سبک زندگی در دست اسباب بازی های وارداتی تند می زند به گونه ای که از یک سو شاهد ضربه به اقتصاد کشور و از سوی دیگر شاهد نابودی آینده فرزندانی هستیم که از این عروسک ها الگو گرفته و همچون آنها رفتار می کنند.
اسباب بازی هایی که هدف اصلی آنها کسب سود بیشتر است و سعی دارند فرهنگ خود را بیش از پیش در جوامع اسلامی ترویج دهند که این موضوع می تواند به تنهایی رویکرد و آداب کودک را در تمامی زمینه های فکری و پرورشی تغییر دهد.
 

 
واردات بیش از حد اسباب بازی در سال های اخیر خود مصداق هجوم فرهنگی است و باعث شده تا کمتر از اسباب بازی های تولید داخل استقبال شود به گونه ای که در اکثر مراکز تجاری شاهد خودنمایی انواع و اقسام مارک های خارجی بر روی اسباب بازی ها هستیم که خرید و فروش می شود.
 
بیش از ۲۵ هزار تن انواع اسباب بازی از کشور‌های مختلف جهان وارد ایران شد
بر اساس آمار مقدماتی گمرک از تجارت خارجی ۱۲ ماهه سال ۹۶ نشان می‌دهد که در این مدت بیش از ۲۵ هزار تن انواع اسباب بازی از کشور‌های مختلف جهان وارد ایران شده است.
بر اساس واردات این حجم اسباب بازی به کشور، ۹۳ میلیون و ۵۲۴ هزار و ۴۸۹ دلار ارز از کشور خارج شد که بالغ بر ۳۱۸ میلیارد و ۶۳۱ میلیون و ۱۴۹ هزار و ۴۹۳ تومان در آمار گمرک به ثبت رسیده است.
 

لازم به ذکر است که انواع اسباب بازی در ۱۲ ماهه سال ۹۶ از ۲۱ کشور دنیا از جمله چین، قبرس، آلمان، اسپانیا، زیمبابوه و ... وارد ایران شده است.
در میان کشور‌های ذکر شده اولین و بزرگترین کشور صادرکننده انواع اسباب بازی به ایران، چین بوده است که با فروش بیش از ۲۲ هزار تن از این محصول به کشور، درآمد ۸۳ میلیون و ۵۱۶ هزار و ۳۹۲ دلاری را نصیب خود کرده است.
 

ناگفته نماند چهارراه رسولی یکی از بزرگترین و شناخته‌شده‌ترین بازارهای تجاری شهر زاهدان است که در آن انواع و اقسام کالاهای خارجی از آمریکایی، پاکستانی و هندی گرفته تا چینی و تایلندی عرضه می شود به گونه ای که از سراسر کشور  مشتریان پروپا قرص این اجناس که اغلب دسته دوم هستند برای خرید به صورت فله ای مراجعه می کنند. این در حالی است که تا زمانی که پای کالاهای خارجی به میان باشد و در بازارهای داخلی خودنمایی کنند از تولیدات بومی و ملی حمایت چندانی صورت نخواهد گرفت.


انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcawin6i49nww1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما