تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۵۳
یک بانوی کارآفرین چابهاری با ورود به عرصه هنرهای صنایع دستی توانست زمینه اشتغالزایی 120 هنرمند زن را در شهرستان های زاهدان و چابهار فراهم کند.
کارآفرینی بانوی چابهاری برای 120 هنرمند زن
کارآفرینی بانوی چابهاری برای 120 هنرمند زن
به گزارش عصرهامون، صنایع دستی به عنوان یکی از مهمترین بخش های اقتصادی کشور می تواند در تحقق اقتصاد مقاومتی، ایجاد اشتغالزایی، حمایت از کالای ایرانی، تولید و غیره سهم بزرگی داشته باشد، آن هم در روزگاری که اغلب افراد دم از بیکاری می زنند و فقط به دنبال کار دولتی و استخدامی در ادارات هستند.
با روی آوردن به اقتصاد مقاومتی و ایجاد کسب وکارهای کوچک و کم هزینه اما می توان اشتغالزایی زود بازده ای برای خود و چندین نفر دیگر فراهم کرد به گونه ای که تلاش برای ورود در این عرصه مرد و زن نمی شناسد، با کمی پشتکار و تکیه بر توان داخلی، آن وقت است که می توان اقتصاد مقاومتی به مرحله اجرا رسیده، نمونه آن هم یک بانوی موفق کارآفرین در شهرستان چابهار است که فعل خواستن را صرف کرده و با اعتقاد به اصل «ما می توانیم» این روزها در عرصه سوزن دوزی وسکه دوزی علاوه بر کسب درآمد برای خود و خانواده اش زمینه اشتغالزایی را برای چندین بانوی هنرمند دیگر هم فراهم کرده است.
خدیجه جعفر زاد بانوی کارآفرین چابهاری با ورود به عرصه هنرهای صنایع دستی همچون سوزن دوزی،سکه دوزی و غیره توانسته زمنیه اشتغالزایی و کارآفرینی را برای 120 هنرمند زن در شهرستان های زاهدان و چابهار فراهم کند.
این بانوی هنرمند در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: در حال حاضر ۸۵ نفر از افرادی که در رشته صنایع دستی آموزش داده شده اند در چابهار و ۳۵ نفر در زاهدان مشغول به معیشت خود می باشند.
به گفته این کارآفرین نمونه انسان با انگیزه باید روی پای خود بایستد و مشکلات پیش روی را حل کند زیرا کمبودها در همه جا وجود دارد؛ هنر این است که با وجود کمبود امکانات به توانایی های بزرگ دست یافت.
جعفرزاده بزرگترین مشکل مردم بومی استان در حیطه صنایع دستی را فقدان توانایی بازاریابی در کشور دانست و گفت:مسئولان مربوطه باید با هدایت به این سو در رونق اشتغال روستاییان کمک کنند.


صنایع دستی؛ کم‌هزینه برای اشتغالزایی و پرفایده در ارزآوری
 محمد باسط درازهی نماینده مردم سراوان در مجلس با بیان اینکه سیستان و بلوچستان یکی از قطب‌های صنایع دستی کشور است، گفت: بسیاری از صنایع دستی استان، در سطح جهانی و بین‌المللی شهرت دارند و می‌تواند با این صنعت و هنر زیبا ارزآوری زیادی برای کشور به ارمغان آورند.
وی با بیان اینکه صنایع دستی با وجود ارزآوری بالا برای تولید به سرمایه و هزینه زیادی نیاز ندارد، گفت: مهم‌ترین صنعت دستی استان سفال است که با 7 هزار سال تمدن اخیرا ثبت جهانی شده و همین اتفاق باعث جذب گردشگران بسیاری شده است.
نماینده مردم سراوان در مجلس با اشاره به شهرت جهانی سوزن‌دوزی استان افزود: این هنر از طرح و نقشه‌های متنوعی برخوردار است و حوزه گسترده‌ای داشته و پوشش زنان استان را تشکیل می‌دهد.
به گفته وی، محصولات مختلف تولید شده مانند کفش،دستبند،شال،روسری و... که توسط زنان تولید می‌شود در صورتی که به درستی به مردم معرفی شود می‌تواند بازار فروش خوبی داشته باشد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdceep8zejh87wi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها