تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۰۸
بسیاریی از دانشجویان در دانشگاه زابل از مشکلات غذایی این دانشگاه گله مند هستند، صف های طولانی توزیع غذا از یک سو و برخورد نا مناسب توزیع کنندگان غذا نیز از سوی دیگر باعث شده است تا بسیاری از دانشحویان از این روند گلایه کنند.
فروش غذای دانشجویان در بازار زابل/یک دانشجو: غذای دانشگاه کیفیت پایینی دارد
به گزارش عصر هامون به نقل از  پایگاه خبری اوشیدا، شهرستان زابل در سال های اخیر با توسعه و ایجاد دانشگاه های خود توانسته است در کشور به عنوان یک شهر دانشگاهی لقب گیرد، سالانه سیل عظیمی از دانشجویان سراسر ایران به این شهرستان جهت ادامه تحصیل مراجعه می کنند.
همواره وجود دانشجو ها از سراسر ایران در زابل ، توانسته است بخشی از درآمد های از دست رفته مردم زابل را جبران، و در نهایت برای بسیاری از افراد زمینه ساز ایجاد مشاغل مربوط به تحصیل شود.
دانشگاه ملی زابل یکی از بزرگترین دانشگاه ها پس از دانشگاه سیستان و بلوچستان که در زاهدان واقع شده است محسوب می شود این دانشگاه در دو سایت قدیم و جدید در زابل به دانشجویان خدمات تحصیلی و همچنین رفاهی ارائه می کند.
بسیاریی از دانشجویان در دانشگاه زابل از مشکلات غذایی این دانشگاه گله مند هستند، صف های طولانی توزیع غذا از یک سو و برخورد نا مناسب توزیع کنندگان غذا نیز از سوی دیگر باعث شده است تا بسیاری از دانشحویان از این روند گلایه کنند.




یکی از دانشجویان دانشگاه زابل در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی اوشیدا؛ تصریح کرد: برخی از توزیع کنندگان غذا در سلف غذا خوری برخورد بدی را با دانشجویان دارند.
وی افزود: مقدار کمی از غذا را برای دانشجویان در نظر می گیرند، قطعا این مقدار از غذا یک وعده دانشجویان نیست چرا که هیچ یک از دانشجویان با غذای سلف سیر نمی شود و مجبور است هزینه های دیگری نیز برای غذا در نظر بگیرد.
این دانشجو افزود: برخی از توزیع کنندگان غذا جهت اینکه غذای بیشتری برای آنها در نهایت باقی بماند به دانشجویان غدای کمتری می دهند تا بتوانند غذای باقی مانده را برای خود به منازل ببرند.
وی همچنین گفت: کیفیت غذای سایت قدیم دانشگاه زابل بسیار پایین تر از آن چیزی است که تصور می شود.



این سخنان در حالی مطرح می شود که شنیده می شود برخی از این افراد غذای اضافی دانشگاه را در بازار زابل به فروش می رسانند.
روز گذشته یکی از کسبه شهرستان زابل از فروش غذای دانشگاه در میان بازاریان خبرداد و گفت: تعدادی از افراد که احتمال دارد در دانشگاه زابل فعالیت دارند، غذای دانشجویان را با قیمت هفت الی هشت هزار تومان به کسبه می فروشند.
وی افزود: قیمت پایین و همچنین توزیع آن در همان مکان باعث شده است تا بسیاری از کسبه در زابل این غذا را خریداری کنند و سود حاصل از آن به جیب این افراد برود.
با این حال امید است تا با نظارت بیشتر بر توزیع غذا در سایت قدیم دانشگاه زابل مشکلات این قشر از جامعه که آینده سازان کشور و حتی شهر خود هستند بتواند مرتفع شود.


انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcj8mevhuqeyxz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما