تاریخ انتشار :دوشنبه ۳ دی ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۵۶
عضو شورای شهر زابل از افزایش آمار متکدی مهاجر در این منطقه خبردادوگفت: حضور مهاجران معتاد از استان های دیگر به این شهرستان چهره بدی را در معرفی زابل ایجاد کرده است.
گورخوابی زابل
گورخوابی زابل
به گزارش عصرهامون به نقل از اوشیدا، اعتیاد افراد به مواد مخدر یکی از مهمترین معضلات اجتماعی کشور است به گونه ای که طبق آمار  یک و نیم میلیون از جمعیت ایران دچار اعتیاد به انواع مواد مخدر هستند که از این میزان ده درصد آن را زنان تشکیل می دهند.

با این حال شهرستان زابل نیز از این قائله مستثنی نبوده و پاتوق معتادان در سطح شهر به طور کلی مشخص است به نحوی که در محفل دورهمی شبانه آنان بساط برای کوک کردن خماریشان فراهم است.

بسیاری از متکدیان سطح شهر زابل از پسر جوان گرفته تا آن خانمی که صورتش را پنهان کرده که شناخته نشود، معتاد هستند، همه برای خریدن مواد دست نیاز به طرف آدم های شهر در پشت چراغ قرمز، مسیر بازار و غیره دراز می کنند.

از سوی دیگر افزایش گورخوابی در این شهرستان یکی دیگر از معضلات اهالی است که چندی پیش هم امام جمعه زابل با انتقاد از عملکرد ضعیف مسئولین گفته بود ۶ هزار گور خواب در این شهرستان وجود دارد که هنوز فکری به حال آنها نشده است. به گونه ای که زندگی این افراد در یک گور خلاصه می شود که در آن سکنی گزیده اند.


 
شهلا رضوانی عضو شورای شهر زابل در گفت و گو با یکی از رسانه ها از افزایش آمار متکدی مهاجر در این منطقه خبرداد و گفت: حتی از استان‌هایی همچون گیلان زنان معتاد با فرزندان خود به این منطقه روی می‌آورند و در مقابل انتقالشان به اماکن مختلف مقاومت می‌کنند. این افراد به کمپ ترک اعتیاد فرستاده می‌شوند و مورد حمایت قرار می‌گیرند اما دوباره به وضعیت قبلی خود بازمی‌گردند.

رضوانی با انتقاد از این‌که حضور مهاجران معتاد چهره بدی را در معرفی شهر ایجاد کرده، افزود: بومیان اصیل سیستان با بدترین شرایط روزگار می‌گذرانند و هنوز اصول و قواعد خودشان را حفظ کرده‌اند. تمام کشور، سیستانی را به غیرت و اخلاق مداری می‌شناسند.

گفتنی است که چندی قبل یکی از گورخواب های شهرستان زابل که از استان های غرب کشور به زابل تبعید شده بود توسط جوانان مطالبه گر سیستانی به نزد خانواده بازگشت.


انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdccmeqs12bqx48.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما