ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> پرورش ماهیان زینتی فرصتی برای اشتغالزایی و سودآوری سواحل مکران قطب اقتصادی نهفته در ایران | عصر هامون
تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۳۲
مدیرکل شیلات سیستان وبلوچستان با بیان اینکه این استان پیشتاز در صید آبزیان است، گفت: در دریا علاوه برماهیان صنعتی و تجاری، پرورش ماهیان غیرماکول به مثل مرکب، سلطان ابراهیم، نعل اسبی هم وجود دارد که در زمینه صادرات جای خود را پیدا کرده اند.
پرورش ماهیان زینتی فرصتی برای استغالزایی و سودآوری
پرورش ماهیان زینتی فرصتی برای استغالزایی و سودآوری
به گزارش عصرهامون، پرورش ماهیان زینتی و میگو چندسالی است که طرفداران زیادی را به سمت خود جلب کرده چرا که علاوه بر اشتغالزایی و تنوع زیستی در افزایش جاذبه های گردشگری هم موثر بوده به ویژه در سواحل زیبای مکران که زیبایی ها و شگفتی های پایان ناپذیری در خود نهفته دارد.
 
پرورش این قبیل ماهیان علاوه بر اینکه فرصت شغلی ایجاد می کند و سودآور است منجر به رونق بازار صادرات هم شده چرا که در سال های اخیر در کنار سایر اقلام صادرات غیر نفتی، این محصول پرورشی آبی هم جزو اقلام صادراتی به شمار می رود.
 
 هدایت اله میرمرادزهی مدیرکل شیلات سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با بیان اینکه این خطه از کشور پیشتاز در صید آبزیان است، اظهار کرد: در دریا علاوه برماهیان صنعتی و تجاری، پرورش ماهیان غیرماکول به مثل مرکب، سلطان ابراهیم، نعل اسبی هم وجود دارد که در زمینه صادرات جای خود را پیدا کرده اند.
 
به گفته وی، پرورش عروس دریایی امسال در برنامه کاری قرار دارد و تاکنون 120 تن از این ماهی صادر شده است.
 
این مسئول بیان کرد: در زمینه پرورش صدف، حلزون و خیاردریایی با سرمایه گذاران توانمندی که براساس سیاست های سازمان شیلات همخوانی داشته باشند، قطعا همکاری می کنیم.
 
مدیرکل شیلات استان در ادامه چابهار را بهشت آبزی پروری دانست و گفت: از سال ۹۴ تاکنون هرسال با رشد قابل توجهی در کشت و تولید میگو مواجه هستیم به گونه ای که 42 هزار زمین برای کشت این محصول آبزی وجود دارد.
 
به گفته وی، چابهار از نظرآب و هوایی چهار فصل است به گونه ای در سال سه بار کشت میگو در این شهرستان تا آذر ماه انجام می شود، با توسعه این محصول می توان گفت ما متکی به نفت نیستیم و از این طریق اشتغال، سودآوری، اقتصاد و ارزآوری برای کشور فراهم می شود.
 
میرمرادزهی در ادامه به ارائه آمار در خصوص کشت و تولید محصول میگو پرداخت و افزود: در  سال ۹۴، ۲۲۱ هکتار آماده کشت و ۵۷۰ تن صادر شد، همچنین در سال ۹۵، ۷۰۰ هکتار آماده کشت و هزار و 25 تن صادر و سال ۹۶ هم هزار هکتار آماده کشت و هزار و 550 تن را تاکنون صادر کرده ایم.
 
مدیرکل شیلات استان در ادامه با اشاره به اینکه هر سه مرحله کشت میگو امسال به تولید بهتر و مناسب تری منجر شده است، ادامه داد: امید است بتوانیم از سطح 42 هزار هکتار حداقل 15 هزار هکتار را کشت کنیم تا با تولید سه برابری در محصول مواجه باشیم که این حرکت خود دستاورد مهمی محسوب می شود.

گفتنی است برخورداری از نعمت دریا و سواحل مناسب، نقش مهمی در توسعه اقتصادی سیستان وبلوچستان، ایفا می‌کند که با برنامه زمانی مشخص و مدون می‌توان سواحل مکران و بندر چابهار را به قطب بزرگ اقتصاد منطقه تبدیل کرد.
 
انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcfcedyyw6dxya.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما