تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۳۶
با ورود سیلاب به منطقه سیستان علاوه بر آماده باش نیروهای امدادگر، یک مسیر مواصلاتی در شمال سیستان وبلوچستان نیز مسدود شد.
از آماده باش امدادگران تا مسدودشدن مسیرهای مواصلاتی در سیستان/ استاندار: ورود سیلاب به چاه نیمه‌ها تضمینی برای کشاورزی است
به گزارش عصرهامون، پس از بارندگی های اخیر در حوزه آبریز هیرمند در افغانستان سیلاب بعد از چند روز به سیستان رسید.

این سیلاب که ناشی از بارندگی های خوب چند روز گذشته است در رودخانه های جاریکه، طاهری و شهر و کانال نیاتکِ شهرستان زهک جاری شده است.

گفته می شود مسیر آب رودخانه‌ جاریکه برای ورود به چاه نیمه، آب کانال نیاتک برای بهره برداری اراضی بحرانی سیستان و آب رودخانه‌های طاهری و شهر هم به شهرستان های هامون و نیمروز و دریاچه هامون وارد می شود.
 
مسدود شدن مسیرهای مواصلاتی در شمال استان
بنابر اعلام اداره راهداری،حمل و نقل جاده ای سیستان وبلوچستان صبح امروز محور هیرمند- زابل، فرعی روستای بی بی دوست به دلیل طغیان رودخانه نیاتک مسدود و برای تردد شهروندان یک مسیر فرعی توسط راهداران در روستای اکبر آباد زابل ایجاد شد. گفته می شود اکیپ های راهداری در محل برای بازگشایی محورها و تامین تردد ایمن شهروندان حضور دارند.
 

ورود سیلاب به چاه نیمه‌ها تضمینی برای کشاورزی منطقه است
احمدعلی موهبتی استاندار سیستان وبلوچستان بازدید از منطقه سیستان و در حاشیه نشست ستادبحران از اقدامات فرمانداران منطقه در خصوص کنترل و هدایت سیلاب قدردانی کرد و توجه بیشتر اعضای ستاد مدیریت بحران استان را در خصوص کنترل نقاط آسیب پذیر و محافظت از مردم در مناطق عبور سیلاب خواستار شد.

به گفته وی، امید است این بارندگی‌ها در کوه‌های بالادست رودخانه هیرمند شرایط ایده‌آلی را برای مردم در دو سوی مرز در دشت بزرگ سیستان که بخشی از آن در ایران و بخش در افغانستان است فراهم آورد.
 

موهبتی با بیان اینکه شرایط زیست محیطی در منطقه سیستان در اثر خشکسالی‌های پیاپی به شدت نگران کننده است، گفت: این امر باعث شده تبدیل شدن باد‌های ۱۲۰ روزه به ۳۰۰ روزه شده، همچنین ریزگرد‌ها موجب آزار و اذیت مردم منطقه شده است که امیدواریم با آمدن سیلاب هامون احیا شود و همانند سال‌های پرآبی رونق صید و صیادی، پرورش دام، پرورش گاو سیستانی، کشاورزی و رونق گرفتن معیشت مردم منطقه سیستان را شاهد باشیم.

 
 
آماده باش  امدادگران و نجاتگران هلال احمر استان در پی ورود سیلاب به منطقه سیستان
رسول رشکی مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان وبلوچستان نیز از حضور نیروهای امداد و نجات در منطقه سیستان خبر داد و گفت: در هر پنج شهر سیستان دو تیم 33 نفره با ظرفیت 330 نیروی انسانی آموزشی آماده ارائه امداد رسانی و خدمات رسانی در حوادث احتمالی هستند.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjohevhuqeyiz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

امیدوارم هر چه بیشتر این اب به چاه نیمه ها هدایت شود. نیاز شمال استان زابل ، زاهدان و روستاهای سیستان مراقبت مدیریت و حفظ این ابها برای شرب است. هر چند امیدوارم تداوم رحمت الهی مردم روزهای زیبای سیستان را بازگرداند اما باید مدیریت را فراموش نکنیم