ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> 5روستا در سیستان به دلیل سیلاب تخلیه شد هیرمند بحرانی ترین نقطه | عصر هامون
تاریخ انتشار :دوشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۴۴
در تداوم ورود سیلاب به شمال سیستان وبلوچستان؛

5روستا در سیستان به دلیل سیلاب تخلیه شد/ هیرمند بحرانی ترین نقطه

مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: هم اکنون پنج روستا در حوزه شهرستان هیرمند دچار آبگرفتگی کامل و تخلیه شده اند.
5روستا در سیستان به دلیل سیلاب تخلیه شد/ هیرمند بحرانی ترین نقطه
به گزارش عصرهامون، سیلابی که از بالا دست ها از افغانستان راهی شمال سیستان وبلوچستان شد نعمتی بزرگ برای مردم این استان که سالها با معضل خشکسالی، ریزگردها و طوفان های شن دست و پنجه نرم می کنند، شد.

اکنون این سیلاب در حال هدایت به سمت رودخانه ها و تالاب هامون است تا کشاورزی و دامداری مردم منطقه جانی دوباره گیرد.

البته این سیلاب زحمت هایی هم در بر داشت به طوری که افزایش آب سیل در منطقه سیستان دیوار حفاظتی رودخانه نیاتک را تخریب و منجر به تخلیه سه روستا در شهرستان هیرمند شد.

در این بین اما وحدت و همدلی مردم و مسئولین بیش از هر چیر دیگر خودنمایی می کند. حرکتی جهادی که این روزها در منطقه سیستان با گردهمایی مسئولان، گروه های مردمی و نیروهای بسیجی، نظامی و انتظامی شکل گرفته تا امدادرسانی ها برای عدم خسارت مالی و جانی به مردم به قوت ادامه یابد.

علی ایحال طبق آخرین جزییات ورودی سیلاب به سیستان که ساعاتی پیش در گفت و گو با فرماندار هیرمند توسط خبرنگار عصرهامون انجام شد، با توجه به افزایش حجم ورودی آب تاکنون علاوه بر تخلیه سه روستا، 8 روستای دیگر در حوزه شهرستان هیرمند در معرض خطر هستند که اهالی روستاهای تخلیه شده در مکان های امن اسکان داده شده اند.
 
5روستا تخلیه و 2 روستای دیگر در معرض خطر هستند
عبدالرحمن شهنوازی، مدیر کل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان در این خصوص دقایقی قبل به خبرنگار عصرهامون بیان کرد: کمک رسانی در منطقه سیستان توسط دستگاه های دولتی، نیروهای امدادی و سپاه پاسداران در حال انجام است.

به گفته وی، هم اکنون پنج روستای داشک، دهمرده، نظر گرگیچ، علی نمرودی و آبیل در حوزه شهرستان هیرمند دچار آبگرفتگی کامل و تخلیه شده اند که293 خانوار جمعیت دارند، همچنین روستاهای یوسف زهی و عنایت نیز  با 187 خانوار در محاصره آب قرار دارند.
 
اقدامات لازم برای حفاظت و ترمیم از سیل بند نیاتک در حال انجام است
شهنوازی در تکمیل مطلب فوق گفت: در حال حاضر تمام اقدامات برای حفاظت و ترمیم از سیل بند در حال انجام و جلسه ستاد مدیریت بحران تشکیل شده است.

وی با تاکید بر این مطلب که بیشترین نقطه بحرانی منطقه سیستان، شهرستان هیرمند است، افزود: کار همچنان به قوت در حال انجام است تا سیلاب مدیریت شود و به روستاهای پایین دست خسارتی وارد نشود.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری استان افزود: با توجه به شدت یافتن آب ورودی به منطقه سیستان از شهروندان تقاضا می شود از تردد در حاشیه رودخانه ها محلی جلوگیری کنند.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcc1xqsi2bqs48.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها