ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> کنده کاری های شرکت گاز پازل چاله چوله های زاهدان را تکمیل کردبدقولی شهرداری داد مردم را در آورد | عصر هامون
تاریخ انتشار :شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۰۵
در حالی بیش از دو سال از آغاز عملیات گازرسانی به زاهدان زمان می گذرد که شهروندان نسبت به کنده کاری و خرابی آسفالت های سطح شهر انتقاد کرده و خواستار جدیت مسئولان مربوطه به منظور تسریع در امر خدمت رسانی و کسب رضایت مردم شدند.
کنده کاری های شرکت گاز پازل چاله چوله های زاهدان را تکمیل کرد/بدقولی شهرداری داد مردم را در آورد
به گزارش عصرهامون، مدت زمان کوتاهی از عملیات گازرسانی به شهر زاهدان نگذشته است که صدای اعتراض مردم در مورد مشکلاتی که پروژه گازرسانی همچون کنده کاری، وجود گودال های عمیق و عدم ترمیم آسفالت به دنبال داشته، بلند شده است.

به معنای واقعی کلمه، ضرب‌المثل "از چاله درآمدن و در چاه افتادن" را می‌توان در مرکز بزرگترین استان کشور یعنی زاهدان مشاهده کرد چرا که با گذشت بیش از 2 سال از آغاز این طرح هنوز هم نیمی از مردم این شهر از نعمت گاز بی‌بهره اند اما با برنامه‌ریزی‌هایی که  انجام شده، قرار است در صورت همکاری تمامی دستگاه های ذیربط شبکه گازرسانی در زاهدان تا یک سال و اندی دیگر به اتمام برسد.
 
نحوه عملیات گازرسانی به سیستان وبلوچستان
عملیات اجرایی گازرسانی به شهرهای سیستان و بلوچستان شامل 260 کیلومتر خط لوله 36 اینچ منشعب از کیلومتر 839 خط لوله هفتم سراسری از ایرانشهر به سمت زاهدان در مهرماه سال 94 آغاز شد که این پروژه شامل هفت ایستگاه شیر بین راهی، پنج ایستگاه حفاظت کاتدیک، یک ایستگاه فرستنده و یک ایستگاه کنترل فشار و سیستم مخابراتی است که با بهره برداری از این پروژه بالغ بر 300 هزار خانوار شهری و روستایی در زاهدان، چابهار، خاش و زابل از نعمت گاز برخوردار می شوند.
 

 
از این خط انتقال گاز علاوه بر گازرسانی به مناطق مسکونی برای گازرسانی به نیروگاه های حرارتی و بخاری ایرانشهر، زاهدان، چابهار و صنایع موجود این استان نیز استفاده می شود و هزینه اجرای این طرح 1.8 میلیارد دلار است.

شرکت ملی گاز ایران از اواخر سال 84 طرح انتقال گاز به مناطق شرقی و جنوب شرقی کشور از طریق خط لوله هفتم سراسری را در دستور کار قرار داد که در نهایت خط انتقالی به طول 907 کیلومتر و قطر 56 اینچ از عسلویه به ایرانشهر اجرا شد.خط لوله انتقال گاز در اواخر دولت یازدهم به زاهدان رسید و با حضور رئیس جمهوری شعله گاز در این شهر روشن و برافراشته شد و با وجود اینکه کمتر کسی گمان می کرد این کار عملی باشد اما اینک فرایند ایجاد شبکه گاز در شهر زاهدان در حال انجام است و حفاری های معابر برای لوله گذاری نشان از این مهم دارد که حاصل آن سبب گلایه برخی از شهروندان شده است.
 

 
ناگفته نماند که مشکل شهروندان تنها به کنده کاری آسفالت مربوط نمی شود و به گفته برخی علیرغم انجام لوله گذاری همچنان علمکی برای آنها نصب نشده است.
 
بهره مندی 21 هزار خانوار از نعمت گاز شهری
رضا پنجابی، سرپرست شرکت گاز سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون ضمن قدردانی از مردم به علت سعه صدری که در روند گازرسانی به زاهدان دارند، افزود: هم اکنون بالغ بر 21 هزار مشترک گاز در شهر زاهدان وجود دارد که در این راستا تقریبا 510 کیلومتر شبکه در شهر کار شده و این روند همچنان ادامه دارد.
 

وی در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: 36 هزار خانوار می توانند از نعمت گاز شهری بهره مند شوند اما از این میزان تنها 21 هزار خانوار اقدام به گازکشی کرده و 14 هزار مشترک هنوز به شرکت گاز مراجعه نکرده اند.
 
سرپرست شرکت گاز استان با بیان اینکه در سال 97 تعداد پنج هزار و600 انشعاب نصب و 190 کیلومتر شبکه گازرسانی اجرا شده، گفت: طی سال گذشته، 12 هزار و 500 مشترک تحت پوشش شبکه گاز قرار گرفتند، ضمن این‌که هزار و400 میلیون مترمکعب گاز در سال گذشته در استان مصرف شده است.
 
 

پیش پرداخت مرمت آسفالت کنده کاری شده را به شهرداری داده ایم
وی در خصوص گلایه مندی شهروندان از کنده کاری آسفالت به علت روند عملیات گازرسانی و لوله گذاری در اقصی نقاط خیابان ها گفت: در این راستا از 8 ماه گذشته قراردادی با شهرداری منعقد و این موضوع به شهرداری واگذار شد به این نحو که پیش پرداخت ترمیم آسفالت از سوی شرکت گاز داده شده و شهرداری باید بلافاصله پس از انجام لوله گذاری اقدام به ترمیم آسفالت کنده شده کند.

این مسئول تاکید کرد: اگر تاخیری در این روند ملاحظه می شود از سوی شهرداری است و می طلبد که این ارگان نیز برای تسریع در انجام کار اقدام به افزایش پیمانکار کند؛ همچنین در سایر قسمت های شهر که شرکت گاز اقدام به عملیات لوله گذاری و... می کند نیز در حال عقد قرارداد با شهرداری برای ترمیم آسفالتی که کنده کاری شده، هستیم.
 
 
 
پنجابی با تاکید بر این مطلب که اگر تمامی دستگاه های مربوطه همکاری لازم را با شرکت گاز داشته باشند شاهد تحولی عظیم در روند گازرسانی به زاهدان خواهیم بود، افزود: اگر همکاری‌ها در این راستا صورت گیرد و موانع اجرایی وجود نداشته باشد، ظرف یک سال و نیم آینده، کار گازرسانی به این کلانشهر به اتمام خواهد رسید.

سرپرست شرکت گاز استان خاطر نشان کرد: در منطقه محدود به بلوار انقلاب، سرداران شهید، امام خمینی، بهداشت و خرمشهر که علمک نصب نشده است یک برنامه زمانبدی با هماهنگی دستگاه های حفار و کمیسیون حفاری تدوین شده که طبق آن مناطق بخش بندی شده و به محض ارائه مجوزهای لازم به شرکت گاز  در آن قسمت پیمانکارهای نصب علمک مشغول به کار می شوند.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcftydytw6dyta.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما