تاریخ انتشار :چهارشنبه ۵ تير ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۴۹
نصب بیش از 30 سرعتگیر در مسیری منتهی به یک بیمارستان در شهرستان زابل منجر به گلایمندی شهروندان شده است.
ماجرای 30 سرعت گیر مزاحم در زابل؛ گذر از هفت خان برای رسیدن  به بیمارستان
به گزارش عصرهامون، احداث برخی از ساختمان های اداری و یا درمانی با فاصله بسیار زیاد از مرکز شهر امروزه به یکی از معضلات مهم تبدیل شده است. بیمارستان امام علی (ع) یکی از این موارد است که دورترین مرکز درمانی در زابل محسوب شده و روزانه میزبان خیل عظیمی از بیماران می باشد.

نصب بیش از 30 سرعتگیر حد فاصل میدان یعقوب لیث تا بیمارستان امام علی(ع) در شهرستان زابل و در مسیر برگشت از حد فاصل دادسرا تا میدان یعقوب لیث این روزها به معضلی اساسی برای شهروندان مبدل شده به گونه ای که با انتشار این خبر در فضای مجازی برخی از مردم به ادبیات طنز متوسل شده و گفته اند: " کافیست یک اورژانس یا ماشینی که مریض بدحال دارد با سرعت از این سرعتگیرها رد شود آن موقع باید بیمار را به جای بیمارستان به قبرستان برد"، " دست مریضادی بگوییم به مسئولانی که اوضاع اقتصادی و شرایط مالی مردم را درک کرده با این سرعتگیرها دیگر نیازی به پرداخت هزینه های گزاف برای دفع سنگ کلیه و استفاده از سنگ شکن یا سونوگرافی های متعدد نداریم که هر کدوم کلی هزینه برای بیمار در بردارد" و " این افتخار رو باید در کتاب گینش برای شهرداری ثبت کرد".

در همین راستا برخی از شهروندان هم معتقد هستند نصب این میزان سرعتگیر در ورودی شهر به گردشگران و مسافران این هشدار را می دهد که با چالش های پیش رو بیشتر آشنا شوند.

تعدد نصب سرعت کاه ها تنها چالش شهروندان این شهر نیست بلکه به علت عدم وجود دوربرگردان در این قسمت رانندگانی که قصد برگشت به شهر را دارند باید مسافت پنج کیلومتری بعد از پل نُورو و جاده فیروزه ای را طی کرده تا به سمت شهر برسند، همچنین شهروندانی که از مسیر منطقه هامون و جزینک تحت هر شرایطی با مریض به این مسیر در حرکت باشند باید تا رسیدن به بیمارستان حتما از این سرعتگیرها با مهارت رد شوند.

موسی خمری، شهردار شهرستان زابل در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا وجود این سرعت گیر ها را الزامی دانست و گفت: در دو سال گذشته تصادفات مرگ باری در این محل اتفاق افتاده که این امر نصب این سرعت گیرها را واجب کرده است.

به گفته این مسئول، با نصب این میزان سرعتگیر رانندگان مجبور به رعایت قوانین و کنترل سرعت هستند به گونه ای که با حداقل سرعت مجاز که ۵ کیلومتر بر ساعت است رانندگی خواهند کرد و این امر خود منجر به کاهش آمار تصادفات خواهد شد.

اما غلامرضا گنجی فرماندار شهرستان زابل نیز در این خصوص اظهار کرده است که پس از اتمام پروژه احداث میدان رستم در این بزرگراه از تعداد سرعت گیر ها کاسته خواهد شد.

به گفته فرماندار شهرستان زابل، در سال های گذشته در این مسیر ۲ نفر کشته و بیش از ۱۳۰ نفر نیز مجروح شده اند که مقصر اصلی آن سرعت بالای خودرو ها عنوان شده است.

علی ایحال هم اکنون سوالی که اذهان عمومی را درگیر کرده این است که تکلیف بیماران اورژانسی و افرادی که دچار ضربه مغزی شده و یا بیماران قلبی و زنان باردار در این بین چیست؟ و چرا شهرداری زابل در جدیدترین اقدام خود بار دیگر اقدام به نصب چندین سرعت گیر در این محل کرده که مجددا مورد اعتراض برخی از شهروندان واقع شده است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcbzfb89rhb8fp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما