تاریخ انتشار :سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۵۱
با فعالیت سامانه مونسون در مناطق جنوبی و ارتفاعات مرکزی سیستان و بلوچستان، بارش باران و وزش توفان به زیرساخت ها و نخلستان های استان خسارت وارد کرد.
عکس از اینترنت
عکس از اینترنت
به گزارش عصرهامون، فعالیت سامانه مونسون در مناطق جنوبی و ارتفاعات مرکزی سیستان و بلوچستان موجب، وزش بادهای لحظه ای بسیار شدید شد و خساراتی را به بار آورد.
 
بالغ بر 7 میلیارد تومان خسارت باد و باران به ایرانشهر  
ابوذر کوثری، فرماندار شهرستان ایرانشهر دقایقی قبل در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون به آخرین وضعیت بارندگی و توفان در این شهرستان اشاره کرد و گفت: سالانه در ایرانشهر با بارندگی های فصلی و توفان مواجه هستیم که امسال نیز از دو هفته گذشته این روند آغاز و همچنان ادامه دارد.

وی با بیان اینکه بارش باران منجر به تقویت سفره های زیرزمینی و زمین های کشاورزی می شود، افزود: به علت وزش توفان و بارش باران در بخش هایی از زیرساخت ها و تاسیسات شهرستان متحمل خسارت شده ایم که کارشناسان در حال برآورد آن می باشند.

به گفته فرماندار ایرانشهر، در حوزه امور برق تاکنون بالغ بر یک میلیارد و 490 میلیون تومان خسارت وارد شده است.

وی درتکمیل مطلب فوق بیان کرد: در حوزه جهاد کشاورزی بالغ بر 114 میلیون تومان، در حوزه محیط شهری و تاسیسات شهرداری بالغ بر سه میلیارد و 800 میلیون تومان و در حوزه آب و فاضلاب شهری نیز تاکنون بالغ بر یک میلیارد و 600 میلیون تومان خسارت وارد شده است که سایر خسارت های وارد شده نیز در حال برآورد و جمع آوری می باشند.

کوثری افزود: به دنبال آن هستیم تا  بخشی از خسارات وارد شده به حوزه ها را از طریق اعتبارات استانی تامین کنیم.
 
شکسته شدن 223 نخل خرما خسارت توفان به نخلستان های خاش
عنایت ایرندگانی، بخشدار ایرندگان خاش نیز از شکسته شدن 223 نخل خرما بر اثر توفان و تند باد خبر داد و گفت: با بررسی های انجام شده ، این تندباد به بخش های کشاورزی هفت روستای این بخش خسارت وارد کرده است.

وی با بیان اینکه تعدادی از تیرهای برق در این روستاها بر اثر تندباد سقوط کرده اند، افزود: نیروهای اداره برق در حال رفع نقص هستند.
 
بند خاکی در محدوده روستاهای چانف تخریب شد
یک بند خاکی در محدوده روستاهای چانف که به علت بارندگی شدید در حال تخریب شدن بود، روز گذشته برای تأمین ایمنی ساکنان پیرامون آن تخریب شد.
 
به گفته فرمانداری قصرقند، از آنجایی که این بند مشرف به مناطق مسکونی ساخته شده بود و در صورت افزایش بارش‌ها امکان شکستن آن بسیار زیاد بود، با هدف جلوگیری از وارد آمدن خسارت به ساکنان روستاهای اطراف تخریب شد.

 انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcd5o0fxyt0ff6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما