کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مقام معظم رهبری به بافت بلوچ حیات بخشید/مشکل اصلی ما تامین اعتبار ارزی است

22 مرداد 1398 ساعت 16:10

مدیرعامل کارخانه بافت بلوچ گفت: پس از تاکید مقام معظم رهبری برای فعال شدن بافت بلوچ و حل مشکلات این کارخانه، پیگیری های فراوانی از سوی دفتر رهبر انقلاب و دیگر مسئولین انجام گرفت و همه برای فعال شدن این کارخانه تلاش کردند.


امید اعلائی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، با اشاره به اینکه پروژه نوسازی ماشین آلات کارخانه بافت بلوچ در حال اجراست، گفت:از اسفند ماه سال گذشته که مسئولیت این پروژه به من واگذار شد با جلسات متععدی که با مسئولان سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران برگزار کردیم توانستیم از 16فروردین ماه سال جاری فرایند اجرای پروژه را پس از یک توقف کامل از سر بگیریم.

وی افزود: توقف 6 ماهه این پروژه موجب عقب افتادگی شدیدی در روند کار شده بود با یک تقسیم بندی درست و اجرای برنامه ای هدفمند، همزمان با اجرای این پروژه بزرگ؛ کار نصب ماشین آلات جدیدی که میتوانستیم را نیز انجام دادیم تا عقب افتادگی های موجود را جبران کنیم.

مدیرعامل کارخانه بافت بلوچ با تاکید بر اینکه به زودی شاهد آغاز فاز دوم نصب ماشین آلات این کارخانه خواهیم بود، بیان کرد: از اوایل شهریور ماه فاز دوم نصب نیز استارت زده خواهد شد اما با توجه به اینکه مشکلات گذشته موجب از هم گسستگی کارها شده و شاهد انجام کارهای پراکنده و چند پاره بودیم باید همه بخش ها را مدیریت کنیم تا در هیچ بخشی به مشکلی برنخوریم.

بافت بلوچ به خط تولید باز خواهد گشت
وی ادامه داد: خوشبختانه شرایط حاضر کاملا امیدوار کننده است و امیدواریم در ماه های آینده بتوانیم افتتاح کامل کلیه خطوط را عملیاتی کرده و بار دیگر کارخانه بافت بلوچ را سرپا کنیم.

اعلائی با اشاره به اینکه در حال حاضر کار به صورت فاز بندی و قسمت قسمت انجام می شود، اذعان کرد: در ابتدای امر تلاش کردیم تا فضای ناامیدی که به وجود آمده بود را از میان برداشته و در ادامه با مدیریت منابع موجود و برنامه ریزی درست مشکلات را رفع و پروژه را جلو ببریم که به کمک همه کارکنان این کارخانه و مسئولین توانستیم خوب عمل کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به ماشین آلات خریداری شده و پیش بینی های موجود می توانیم پس از افتتاح خط های جدید از ظرفیت 2 و نیم تن در روز به چیزی در حدود 15 تن برسیم و امیدواریم بتوانیم به این موفقیت برسیم.

مدیرعامل کارخانه بافت بلوچ با بیان این مطلب که در حال حاضر 176 نیرو در این کارخانه مشغول به کار هستند، تصریح کرد: از این تعداد 47نفر کارورز بودند که دوره آموزشی آنان به پایان رسیده و با توجه به تصویب هیئت مدیره این افراد به صورت روزمزد مشغول به کار هستند اما باید این مطلب را بگوییم که بر خلاف شایعات موجود و برخی سخنان خارج از واقعیت برخی افراد مقرض، درآمد ماهیانه این کارکنان بیش از 1میلیون و 200هزار تومان است که در پایان پروژه تعداد افراد شاغل در این کارخانه به 320نفر خواهد رسید.
 

برخی از بدهی های بافت بلوچ تصفیه شده است
وی با تاکید بر اینکه بخش زیادی از بدی های موجود کارخانه تصفیه شده است، گفت: خوشبختانه با پیگیری نماینده ایرانشهر مبلغ 65میلیارد ریال از صندوق هدفمندی یارانه ها دریافت کردیم که تلاش کردیم این مبلغ را با مدیریت درست برای پرداخت بدهی ها استفاده کنیم، بخشی از این مبلغ صرف پرداخت بدهی بیش از 6ساله اداره برق پرداخت شد به گونه ای که از 17میلیارد ریال بدهی برق، 10 میلیارد آن تصفیه شد.

اعلائی افزود: با پرداخت 12میلیارد ریال با تامین اجتماعی، بخشی از بدهی به این سازمان را که با وجود بخشودگی جرائم دیرکرد به بیش از 25میلیارد ریال رسیده بود تصفیه کردیم و 7میلیارد از معوقات پیمان کاران را پرداخت کردیم به عنوان مثال 7میلیارد ریال از معوقات پیمانکاران نیروی انتظامی که وظیفه حفاظت و نگهبانی از کارخانه را داشتند پرداخت کردیم.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از 45میلیارد ریال دیگر بدهی داریم، بیان کرد: این بدهی ها را نیز مدیریت کرده و برنامه ریزی داریم تا بخش هایی همچون رنگ رزی که در گذشته به آن توجه زیادی نمی شد را فعالتر کرده و مشتری جذب کنیم، به همین منظور و با توجه به سابقه فعالیت چندین ساله در نساجی بروجرد، 8نفر از نیروهای جوان بافت بلوچ را در یک دوره فشرده  7 روزه به این محل اعزام کردیم و پس از آموزش کلی و آشنایی با بخش های مختلف در بازگشت برای دیگر کارکنان دوره برگزار کردند تا از ظرفیت نیروهای بومی منطقه بهره ببریم.

رهبر معظم انقلاب بزرگترین پشتوانه کارخانه بافت بلوچ است
مدیرعامل کارخانه بافت بلوچ با تقدیر از مقام معظم رهبری برای حمایت از کارخانه بافت بلوچ، اذعان کرد: پس از تاکید مقام معظم رهبری برای فعال شدن  بافت بلوچ و حل مشکلات این کارخانه، پیگیری های فراوانی از سوی دفتر رهبر انقلاب و دیگر مسئولین انجام گرفت و همه برای فعال شدن این کارخانه تلاش کردند.

وی خاطرنشان کرد: جا دارد از وزیر صمت، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و دیگر مسئولان و سازمان هایی که ما را در امر فعال سازی مجدد این کارخانه یاری کردند تقدیر کنیم چرا که در چند ماه گذشته تمامی مسئولین پای کار آمده و سنگ تمام گذاشتند و از دور و نزدیک ما را حمایت کردند تا هرچه زودتر این کارخانه بزرگ به خط تولید بازگردد.

اعلائی با اظهار امیدواری برای حل مشکلات موجود و فشارهای ناشی از سال های گذشته، گفت: در چند سال گذشته به دلیل نابسامانی های زیادی که بود کارخانه بافت بلوچ به مشکلاتی برخورد که همچنان برخی از این معضلات گریبانگیر ماست اما امیدواریم با برنامه ریزی و کار مداوم اوضاع را سروسامان داده و مشکلات را حل کنیم تا شرمنده مردم منطقه نباشیم.

وی ادامه داد: چیزی در حدود 6 سال سابقه کار در کارخانه بافت بلوچ موجب شده تا شناخت کافی از مردم، فرهنگ، منطقه، مسئولین و خود کارخانه بافت بلوچ داشته باشم که این موضوع بیش از هر چیزی به من و دیگر همکارانم کمک کرد تا شرایط را تغییر دهیم.
 

مشکل اصلی بافت بلوچ تامین اعتبار ارزی برای خرید ماشین آلات خط بافندگی است
مدیرعامل کارخانه بافت بلوچ با تاکید بر اینکه مهمترین دغدغه ما تامین اعتبار خریدهای ارزی است، تصریح کرد: خرید های ارزی و تامین ماشین آلات بافندگی از دغدغه های اصلی ماست که امیدواریم سازمان برنامه و بودجه و وزارتخانه به یاری ما آمده و نگرانی های موجود را رفع کنند.

وی بیان کرد: متاسفانه ماشین آلات بافندگی کارخانه بافت بلوچ در دو سال گذشته فروخته شد و با توجه به اینکه ماشین آلات خط ریسندگی خریداری شده و تمامی ماشین آلات بخش رنگرزی به طور کلی بازسازی شده است در حال حاضر خط بافندگی حلقه مفقوده ماست، اعتبارات ماشین آلات بافندگی باید در نظر گرفته شود، رایزنی های آن با کمپانی های بزرگ دنیا انجام شده و چیزی در حدود 8میلیون و 600هزار یورو برای خرید این ماشین آلات برآورد شده است.

اعلائی با اشاره به اینکه پس از افتتاح خط تولید بافت بلوچ، استان از پارچه های خاص بی نیاز خواهد شد، خاطرنشان کرد: اگر تامین اعتبار انجام شود در طراحی های انجام شده برای خط بافندگی تولید پارچه های "تترون" که به طور کلی لباس اکثریت مردم سیستان و بلوچستان از آن تشکیل شده را در دستور کار داریم تا در کنار تولید پارچه های پیراهنی و شلواری و ملافه، پارچه های خاص لباس های محلی را تولید کنیم که در طراحی های قدیمی کارخانه بافت بلوچ به آن توجه ای نشده بود.

وی ادامه داد: جلسات متعددی برای تامین اعتبار خرید ماشین آلات بافندگی انجام شده و حتی قرارداد های داخلی نیز منعقد شده و شرکت های اروپایی نیز متعهد به فروش ماشین آلات شده اند اما همچنان مشکل اصلی ما همان تامین اعتبار  8میلیون و 600هزار یورو است.

افتتاح مجدد همه خط های بافت بلوچ نیازمند همکاری همگانی است
اعلائی با اشاره به اینکه نبود خط بافندگی ضربه بزرگی به کارخانه وارد می کند، اظهار کرد: باید مسئولین برای تامین اعتبار به ما کمک کنند تا با خرید ماشین آلات مورد نیاز، خط بافندگی را فعال کنیم.

 مدیرعامل کارخانه بافت بلوچ در پایان با تاکید بر اینکه برای حل مشکلات موجود و دغدغه های اصلی ما باید همه مردم و مسئولین همکاری کنند، تصریح کرد: در دو دهه گذشته بدنه کارخانه بافت بلوچ ضعیف شده و با مشکلات متعددی روبه رو شده بود به گونه ای که  سرمایه درگردشی وجود ندارد و بخش زیادی از زیرساخت ها نیز از میان رفته که امیدواریم در سال رونق تولید با همدلی و همکاری همگانی بتوانیم در سال جاری خط ریسندگی را افتتاح کرده و در ادامه کل کارخانه را فعال کنیم و همه مردم، مسئولین، علما و افراد تاثیر گذار با ما همکاری کنند و جلوی شایعات را سد کنند تا خدای نکرده شرمنده مردم خوب سیستان و بلوچستان نشویم.
 
انتهای پیام/
 
 


کد مطلب: 114881

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/report/114881/مقام-معظم-رهبری-بافت-بلوچ-حیات-بخشید-مشکل-اصلی-تامین-اعتبار-ارزی

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir