تاریخ انتشار :جمعه ۵ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۴۸
رئیس پلیس راه شمال استان سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای سال تاکنون مشکلاتی چون بی احتیاطی، خوابالودگی وعدم وجود زیر ساخت های ترافیکی در تعدادی از محور های استان باعث وقوع سوانح رانندگی و تلف شدن 213 نفر در محورهای مواصلاتی شمال استان شده است.
فوت 213 نفر در تصادفات جاده ای شمال سیستان و بلوچستان/ 68 نقطه حادثه خیز در استان شناسایی شد
محمد حسنی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، با اشاره به وضعیت شناسایی و احصاء نقاط پر تصادف شمال استان در سال جاری، گفت: با توجه به اطلاعات آماری تعداد 38 نقطه از نقاط پر تصادف شمال استان شناسایی و احصاء گردیده است که برآورد مالی و تخصیص اعتبار این نقاط در دستور کار قرار دارد.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک راهداری و حمل و نقل جاده ای شمال استان سیستان و بلوچستان  افزود: همچنین تعداد 15 نقطه، از مجموع نقاط پر تصادف شناسایی شده، در سال جاری مورد رفع نقص و اصلاح هندسی قرار خواهد گرفت.
 
شناسایی 30 نقطه حادثه خیز در جنوب استان
در ادامه کارشناس اداره ایمنی و حریم راه های راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان بیان کرد: در سال جاری حدود 30 نقطه پرتصادف در جنوب استان سیستان و بلوچستان شناسایی و احصاء گردید که رفع نقص نیمی از این نقاط در دستور کار قرار دارد.

علیرضا خوشرو ادامه داد: همچنین وی به خسارت  بالغ بر 7 میلیارد تومانی سرقت و تخریب ابنیه و ادوات ترافیکی در حوزه جنوب استان اشاره نمود.
 
آموزش حلقه گم شده حوادث ترافیکی در سیستان و بلوچستان
معاون نظارت بر امور زیر بنایی و روستایی استانداری سیستان و بلوچستان نیز در گفت و گو با خبرنگار ما با تاکید بر اینکه در نظر گرفتن اقدامات فرهنگی در راستای صیانت از فرهنگ ترافیکی در سطح استان باید مورد توجه قرار گیرد، اذعان کرد: تبیین فرهنگ سازی ترافیکی با برگزاری کارگاه های آموزشی و ساخت تیزرهای تبلیغاتی توسط مجموعه صدا و سیمای استان خود عاملی موثر در کاهش آمار تصادفات و سوانح رانندگی در سطح استان به حساب می آید.

 فرشاد گرگیج به اقدامات صورت گرفته در جهت کاهش این آمار اشاره کرده و افزود: از اقدامات صورت گرفته در این حوزه برگزاری کارگاه های آموزشی برای دهیاران تمامی شهرستان های استان تحت عنوان راهوران محله را می توان نام برد.
 
فوت 213نفر در حوادث رانندگی
رئیس پلیس راه شمال استان سیستان و بلوچستان نیز با ارائه آماری از وضعیت سوانح و تصادفات رانندگی در محور های مواصلاتی استان، خاطرنشان کرد: در 5 ماهه نخست سال جاری بالغ بر 36 درصد افزایش تردد در محور های مواصلاتی استان مشاهده شده است که این افزایش تردد تحت تاثیر عواملی چون بی احتیاطی، خوابالودگی، عدم وجود مجتمعات خدماتی و رفاهی جهت استراحت رانندگان در محورهای استان، عدم وجود زیر ساخت های ترافیکی در تعدادی از محور های استان باعث وقوع سوانح رانندگی و تلف شدن 213 نفر در محورهای مواصلاتی شمال استان شده است.
 
بهروزی با عنایت به جامعه ی آماری، شهرستان های سراوان و زاهدان را بترتیب دارای رتبه اول و دوم پر تصادف ترین شهرستان های حوزه ی شمال استان معرفی کرد.

وی برگزاری همایش راهوران محله و تقدیر از دهیاران ممتاز را از اقدامات موثر در راستای کاهش سوانح و تصادفات رانندگی در سطح استان قلمداد کرد.
 
مبادی ورودی شهرستان زاهدان باید اصلاح شود
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری زاهدان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، تصریح کرد: اقدامات لازم در راستای آرام سازی و آشکار سازی مبادی ورودی شهرستان زاهدان در دستور کار قرار گرفته است.

محمود دشتی ادامه داد همچنین تا یک ماه آینده عملیات خط کشی  گذرگاه  های عابرین پیاده در سطح شهرستان به اتمام خواهد رسید.
 
پیشگیری از حوادث رانندگی نیازمند تلاشی همگانی است
نماینده فرماندهی انتظامی زاهدان هم با اشاره بر همکاری هر چه بیشتر نهاد های متولی در راستای کاهش آمار تلفات و سوانح رانندگی سطح استان بیان کرد: فرماندهی نیروی انتظامی استان سیستان و بلوچستان در جهت تحقق اهداف کارگروه تمام نیروی خود را در جهت تعامل با دیگر دستگاه ها بکار بسته است.

عباسعلی سروانی به حضور متکدیان در معابر و خیابان های شهری اشاره کرده و گفت: حضور متکدی در سطح شهر خود بنوعی جلوه ناهمگونی به شهر می بخشد که در راستای دستگیری متکدیان، فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان در تعامل با شهرداری اقدامات عملیاتی خود را آغاز خواهد نمود.
 
   
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdchq-nzk23nzzd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما