تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۰۰
در گفت و گو با علمای شیعه و سنی سیستان و بلوچستان عنوان شد؛

حضرت علی(ع) برترین الگو برای زندگی انسانها/اهل بیت علیه السلام مظهر وحدت مسلمانان هستند

علمای شیعه و سنی سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه حضرت علی(ع) بهترین الگو برای هر انسان آزاده ای است، اهل بیت علیه السلام را مظهر وحدت میان مذاهب اسلامی دانستند.
حضرت علی(ع) برترین الگو برای زندگی انسانها/اهل بیت علیه السلام مظهر وحدت مسلمانان هستند
به گزارش عصرهامون، در دنیای امروز که معنویت گمشده بشریت بوده امیرالمؤمنین علی علیه السلام الگوی همیشگی است که می توان همه کمالات را در او سراغ گرفت و بدان ها اقتدا کرد، شناساندن شخصیت های بی نظیری همچون حضرت علی(ع) که در همه مقاطع عمر گرانبهایش می تواند برای نسلهای عصر حاضر نه تنها برای شیعیان که الگوی همه مسلمانان و اسوه کاملی باشد؛ امری شایسته، بلکه ضروری است.

  امام علی علیه السلام، تجسم ارزش های دینی و اسلام مجسّم است، انسانی در اوج عرفان، عبادت، سلوک و امیرالمؤمنین علی علیه السلام الگوی همیشگی است، ضرورت معرفی ایشان به ویژه در جامعه جهان اسلام که به سبب توطئه های دشمنان گرفتار نزاع و تفرقه و متأسفانه نسل کشی مسلمانان شده است، بیشتر خود را می کند.
 
حضرت علی(ع) بهترین الگو برای مسلمین جهان

مولوی عنایت الله رسولی زاده در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، با گرامیداشت میلاد حضرت علی(ع)، بیان کرد:در عظمت و بزرگی حضرت علی(ع) هیچ شکی نیست و بجز شیعه و اهل سنت در همه پیروان ادیان الهی بر این مسئله اتفاق نظر دارند که ایشان دارای برترین خصوصیات اخلاقی، دینی و انسانی بودند.

وی افزود: حضرت علی (ع) در تمام سال های عمر همنشین نبی مکرم اسلام بوده و خصوصیات اخلاقی ایشان را به ارث برده است، آن حضرت همسر سید زنان دو عالم و پدر حسنین(ع) است که به گفته نبی مکرم اسلام(ص) سرور و سالار جوانان بهشت هستند.

این مدرس حوزه علمیه اهل سنت سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه هیچ مردی همچون حضرت علی(ع) دارای چنین خصوصیات بارزی نبوده و نیست، گفت: نامگذاری میلاد امیرالمومنین(ع) به نام روز پدر بهترین مناسب برای این روز با ارزش است چرا که ایشان نمونه بارز یک پدر، همسر و فرزند برای همه جهانیان است.

وی ادامه داد: حضرت علی(ع) در نقش همسری دارای چنان جایگاهی است که شوهر دخت نبی مکرم اسلام(ص) است و در جایگاه پدری نیز فرزندانی چون حسنین(ع) و زینب کبری(س) را تربیت کردند که نامشان در جهان ماندگار شد.

رسولی زاده با تاکید بر اینکه حضرت علی(ع) نمونه کاملی از یک مسلمان واقعی بود، اذعان کرد: امیرالمومنین(ع) در جنگ ها همچون شیری خشمگین با کفار جهاد کرده و در شب های تار کوفه همچون پدری مهربان به یتیمان رسیدگی می کردند، آن حضرت در راه اسلام حتی به اندازه تار مویی عقب ننشسته و همه مورخان تاریخ بر عدالت و بزرگی حضرت علی(ع) گواهی داده اند.

وی خاطرنشان کرد: حضرت حیدر کرار(ع) بهترین الگو برای مردان جامعه ما هستند چرا که تمامی خصوصیات خوب بشری در ایشان جمع بوده و هر روز از زندگی پر برکتشان درسی بزرگ برای افرادی است که می خواهند در زندگی قدم در راه اسلام و انسانیت بگذارند.

فضیلت های حضرت علی(ع) بیش از توان گفتار است

مولوی الله داد رئیسی نیز در گفت و گو با خبرنگار ما، با تاکید بر اینکه هرچه قدر بخواهیم درباره فضیلت حضرت علی(ع) سخن به میان آوریم، زمان كم خواهیم آورد، گفت: بی تردید آن حضرت دارای چنان جایگاه والایی است که اگر روزها و شب ها از فضیلت های ایشان سخن به میان آورده و همچنان بگوییم بازهم نخواهیم توانست حق مطلب را ادا کرده و حضرت علی(ع) را به درستی توصیف کنیم.

وی با اشاره به برخی از فضایل و مناقب مولای متقیان حضرت علی(ع) بیان کرد: حضرت علی(ع) به عنوان بهترین الگو برای جامعه بشری یک نمونه کامل از کمال انسانی ‌هستند كه هیچ گاه از خط اسلام عبور نکرده و همواره در مسیر تعالی قدم برداشته اند.

این مدرس حوزه علمیه اهل سنت سیستان و بلوچستان ادامه داد: هرچه بخواهیم از شهامت ایشان سخت بگوییم کم است آن زمانی كه كفار قریش قصد كشتن حضرت رسول(ص) را داشتند، حضرت علی(ع) داوطلبانه و شجاعانه جای ایشان در بستر خوابیده و جانشان را فدای اسلام کردند، در جنگ ها آنچنان جانانه با دشمنان مبارزه می کردند که هیچ کس یارای مقابله با ایشان نبود و این كمال افتخار برای داماد پیامبر(ص) است.

وی ادامه داد: همچنین حضرت علی(ع) كسی بود كه پرچم اسلام را در جریان فتح خیبر بر فراز قلعه خیبر به اهتزاز درآورد و با آن شجاعت بی نظیر این لانه کفر را فتح کرد.

رئیسی با تاکید بر اینکه حضرت علی بهترین الگو برای مسلمین است، تصریح کرد: ما باید همچون آن حضرت فرزندانمان را تربیت کرده و ایشان را الگویی تمام عیار برای خود و خانواده خود قرار دهیم.
 
اخلاق و رفتار حضرت علی(ع)، کلاس درس امروز ماست

 حجت الاسلام سید شجاع الدین ابطحی با تبریک ولادت مولود کعبه، حضرت علی(ع) و روز مرد در گفت و گو با خبرنگار ما، بیان کرد: پیامبر اکرم(ص) می فرماید خط درشت نامه عمل انسان مومن، محبت علی ابن ابیطالب(ع) است ودرجایی دیگر نیز فرمودند که من و علی پدران این امت هستیم و باید سیره و رفتار پدران امت اسلامی برای زندگی همه ما مسلمانان درس و الگو باشد.

این کارشناس مذهبی با اشاره به روز پدرافزود: باید همیشه توجه داشته باشیم که روز پدردر طول عمر یک انسان است و باید همیشه قدردان پدر و مادر بود و با آنها با نهایت ادب و فروتنی صحبت کنیم و تا زنده اند از خدمت به آنها دریغ نکنیم آنچنان که امام زین العابدین(ع) می فرمایند خداوند به من توفیقی بدهد تا آنچنان که از یک سلطان باعظمت میترسم از پدر و مادرم حساب ببرم تا بتوانم به آنها خدت کنم.

وی ادامه داد: تا زمانی که پدر و مادر زنده اند برای شادی و رضایت آنها بکوشیم و اگر از دنیا رفته اند بازهم نباید فراموش شوند و طلب مغفرت و کار نیک برای آنها بسیار اثر داشته و دعای خیر پدران می تواند برای خوشبختی انسان موثر باشد.
 
وی با اشاره به اینکه باید از اخلاق و نحوه برخورد حضرت علی(ع) با اطرافیانشان درس گرفت، گفت: زندگی آن امام در تمام لحضات زندگی پربرکت ایشان درس است چه رفتارشان با خانواده و چه رفتارشان با مردم و فقرا، چراکه ایشان نهایت توجه را به فرزندان و فقرا و یتیمان داشتند و همانطور که می دانیم به یتیم نوازی نیز مشهورند.

امام جمعه ایرانشهر گفت: امام علی(ع) در نامه 31 نهج البلاغه یکی از ریزترین و مهم ترین نکات زندگی یک انسان را بیان کرده اند اما یکی از نقطه ضعف های امت اسلامی این است که به پندهای ایشان توجهی نمی شود و سراغشان نمی رویم.
 
وی تصریح کرد: اگر پیامبر اعظم و حضرت علی(ع) امروز در میان ما بودند ما را به دو نکته دعوت می کردند اول اختلافات را کنار گذاشته و وحدت داشته باشیم و دومی نیز رعایت اخلاق چرا که گمشده عصر حاضر اخلاق است.

ابطحی با اشاره به اینکه در اسلام برای رفع بیماری ها سفارشات متعددی داریم خاطرنشان کرد: یکی از سفارشات اسلام، رعایت نظافت و دیگری مطیع طبیب بودن است چرا که خود حضرت علی(ع) وقتی ضربت خوردند برای ایشان طبیب آوردند و ایشان نیز به حرفهای طبیبشان عمل کردند.
 
وی با اشاره به بیماری کرونا نیز خاطرنشان کرد: این روزها متاسفانه امت اسلامی مبتلا به یک بلیه ای شده اند و این که مومنان نتوانند با خیال راحت در مجالس و مجامع عمومی و مراسمات مذهبی حاضر شوند یک درد و بلا است و برای رفع آن هم باید دعا کنیم و هم به توصیه طبیبان جامعه که دلسوزان جامعه هستند توجه کنیم و بدانیم که این بیماری و مشکلات رفتنی هستند.
 
انتهای پیام/
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcfjydymw6d0ea.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما