تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۵۱
سهیلا خسروی، مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان با بیان اینکه با شیوع بیماری کرونا مشارکت مردم برای اهدا خون کاهش پیدا کرده است،گفت: به هیچ وجه ویروس کرونا از طریق خون منتقل نمی شود.
کاهش چشمگیر اهدا خون مردم سیستان وبلوچستان با شیوع کرونا/ کووید19 نباید اهدای خون را از یادمان ببرد
به گزارش عصرهامون، به دنبال بحران کرونا این روزها با کمبود خون و ذخایر خونی در اقصی نقاط مختلف جهان و کشور مواجه هستیم که سیستان وبلوچستان از این حیث با توجه به دارا بودن آمار بالای مبتلایان به بیماری تالاسمی و از سوی دیگر آمار بالای تصادفات؛ مستثنی نبوده و با این مشکل دست و پنجه نرم می کند.

بزرگنمایی و شایعات بیش از حد در خصوص ویروس جدید" کووید 19 " به این معضل دامن زد تا بسیاری از اهداکنندگان خون از ترس اینکه مبادا به کرونا مبتلا شوند، از مراجعه به پایگاه های اهدای خون خودداری کنند. اما اصل ماجرا این است که کرونا یک بیماری تنفسی بوده و اصلا با خون و از طریق اهدای خون یا تزریق خون منتقل نمی شود که اهداکننده ای را نگران کند.

مراجعه اهداکنندگان به یک سوم شرایط قبلی رسیده است

در تماس تلفنی که خبرنگار عصرهامون با سهیلا خسروی، مدیرکل انتقال خون سیستان وبلوچستان داشت، وی با بیان این مطلب که با شیوع بیماری کرونا شاهد کاهش چشمگیر اهدای خون در استان هستیم، گفت:هم اکنون به دلیل شرایط موجود میزان مراجعه اهدا کنندگان به پایگاه های انتقال خون برای انجام سنت حسنه اهدای خون کاهش یافته و این در حالی است که ویروس کرونا به هیچ وجه از طریق خون به افراد منتقل نمی شود.

وی بیان کرد: از آنجایی که آمار مبتلایان به بیماری تالاسمی در استان حدود سه هزار و 240 نفر است این بیماران برای داشتن زندگی عادی نیازمند خون می باشند، بر این اساس اهدا کنندگان مطمئن باشند که تمام اقدامات لازم برای ضد عفونی و سالم سازی فضا انجام شده است.

این مقام مسئول در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: تمام اقدامات ایمنی و بهداشتی برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا در مراکز اهدای خون برای پرسنل و مراجعه کنندگان رعایت شده و جای هیچگونه نگرانی برای شهروندان وجود ندارد.

وی ادامه داد: هم اکنون مراجعه اهداکنندگان به پایگاه های انتقال خون استان به یک سوم شرایط قبلی رسیده واز آنجایی که آمار مبتلایان به بیماری تلاسمی در استان بالا است درخواست های غیراورژانس را پاسخگو باشیم زیرا عمل های جراحی اورژانس و بیماران تالاسمی در اولویت کار قرار دارند.

به گفته خسروی؛ در حال حاضر همکاری و پیگیری هالی لازم از طریق شبکه خون رسانی انجام می شوداما درصورتی که این فرایند تداوم و یا شدیدتر شود با مشکل مواجه خواهیم شد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcd5f0f5yt0xj6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما