تاریخ انتشار :جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۰۰
عدم رعایت اصول بهداشتی در روزهای کرونایی، توسط برخی از نانوایی ها در سطح شهر زاهدان مردم را برای خرید نان دچار چالش کرده است.
استفاده از دستکش و ماسک انتظار مردم از نانواها/تنور نانوایی ها با رعایت اصول بهداشتی روشن می ماند
به گزارش عصرهامون، در حالی نانوایی ها یکی از مراکز اصلی مراجعه مردم به شمار می روند که رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا باید در آنها به صورت جدی رعایت و نظارت های کافی بر نحوه کارشان در دستور کار دست اندرکاران امر باشد.

بیان این مطلب بدان جهت است که در روزهای کرونایی شماری از شهروندان زاهدانی از عدم رعایت اصول بهداشتی توسط پرسنل نانوایی ودریافت وجه نقد و همچنین بی‌توجهی به استفاده از اقلام بهداشتی از قبیل ماسک و دستکش و... گلایه داشته و گفتند: در اکثر نانوایی ها علیرغم توصیه های پزشکی، اصول بهداشتی ذره ای رعایت نمی شود به نحوی که شاطر و همکارانش با همان دستی که پول از مردم دریافت کرده نان را به آنها تحویل می دهند.

به گفته شهروندان زاهدانی، عدم ارائه نان در نایلون و ورود و خروج افراد مختلف به میزهای پیشخوان خود عاملی دیگر برای انتشار ویروس کرونا در این مکان ها و بازی با جان شهروندان است.
 
سلامت مردم خط قرمز محسوب می شود
 
کاظمی یکی از کارشناسان ارشد بهداشت محیط کار در زاهدان به خبرنگار ما گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا نظارت از اصناف و اماکن مختلف در دستور کار قرار دارد و بامتخلفان برخورد قانونی صورت می گیرد.

وی بیان کرد: دستگاه کارت خوان باید در تمامی نانوایی های سطح شهر وجود داشته باشد تا شهروندان خود اقدام به کشیدن مبلغ کارت کنند تا با این اقدام کمترین برخورد با سطوح در این مکان حساس انجام شود.

کارشناس بهداشت محیط کار هدف از این اقدام را کنترل بیماری کرونا عنوان و ادامه داد: رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از شیوع کرونا در مشاغلی همچون نانوایی ها که با تغذیه مردم سروکار دارد بسیار ضروری و از آنجایی که سلامت مردم خط قرمز محسوب می شود با نانوانی هایی که بهداشت را رعایت نکنند به صورت قانونی برخورد خواهد شد.

وی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی می توانند مراتب را با شماره کشوری 190 و یا تماس با شماره تلفن33446699 در میان گذاشته تا در اسرع وقت به موضوع رسیدگی شود.

کاظمی از پرسنل نانوایی ها خواستار رعایت موارد بهداشتی شد و افزود: شست و شوی مکرر دست ها با آب و صابون یکی از راهای پیشگیری از این ویروس است، همچنین اگر فردی احساس گلودرد، تب و سرفه خشک کرد باید بلافاصله به نزدیک ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه کند.

این کارشناس بهداشت در پایان خواستار آن شد تا تمامی پرسنل نانوایی از ماسک و کلاه استفاده کرده و از ورود افراد متفرقه به پیشخوان ها جلوگیری کنند تا تماس با دست به حداقل ممکن برسد.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcf1ydyew6d0ca.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما