تنورچه یا ترونچه، غذایی است که طعم شگفت انگیزش می تواند هر کسی را که حتی درباره غذاهای محلی بلوچستان اطلاعاتی ندارد، عاشق خوراکی های ساکنان این منطقه از کشور کند.
سلطان غذاهای بلوچستان؛
تنورچه، معجون لذیذی از طعم گوشت و بوی آتش
6 فروردين 1399 ساعت 9:29
تنورچه یا ترونچه، غذایی است که طعم شگفت انگیزش می تواند هر کسی را که حتی درباره غذاهای محلی بلوچستان اطلاعاتی ندارد، عاشق خوراکی های ساکنان این منطقه از کشور کند.
به گزارش عصرهامون، یکی از بهترین کارهایی که مردم در روزهای کرونایی اقامت در خانه می توانند انجام دهند، آشپزی دستهجمعی و امتحان دستور پخت جدید است تا بتوانند این مدت را به فرصت تبدیل کنند. ایده ای که حتی می تواند در قالب مسابقه ای جذاب دنبال شود و شرایط گروه نامحدودی را از روزمرگی و یکنواختی خارج کند.
استان سیستان و بلوچستان دارای فرهنگ خاص و تاریخی غنی است که در تمام زمینهها ازجمله آشپزی میتوان بازتاب آن را مشاهده کرد. فرهنگ غذایی جنوب استان سیستان و بلوچستان بسیار وابسته به نوع معیشت آنان یعنی دامپروری است.
از آن جا که دامپروری به صورت گستردهای در سیستان و بلوچستان رواج دارد، بنابراین شالوده اصلی غذاهای بلوچستان را گوشت تشکیل میدهد. خرما نیز درکنار گوشت به صورت وسیعی درفرهنگ غذایی مردم سیستان و بلوچستان قرار دارد.
اگرچه بسیاری از غذاهای محلی در این منطقه از کشور از گوشت دام تهیه می شود اما برخی از آن ها به دلیل طعم لذیذ و سبک و شیوه متفاوت طبخ، آوازه ای بلند دارد و طرفداران زیادی برای خود جمع کرده که بی تردید یکی از معروف ترین این خوراک های تنورچه است؛ غذایی که طعم شگفت انگیزش می تواند هر کسی را که درباره غذاهای محلی بلوچستان اطلاعاتی ندارد، عاشق غذاهای آنان کند.
این غذا همانطور طور که از نامش پیداست، در تنور پخته می شود و شیوه پخت آن به دو روش است؛ در ادامه به معرفی روشهای پخت تنورچه می پردازیم.
کد مطلب: 122211