تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۳۶
با شیوع ویروس کرونا گرانی کالا های اساسی در زیر سایه کسادی بازار، کام مردم سیستان وبلوچستان را همزمان با شروع ماه مبارک رمضان تلخ کرده است.
گرانی کالاهای اساسی صدای مردم را درآورد/مردم خواستار نظارت جدی بر بازار هستند
به گزارش عصرهامون،در حالی قریب به سه ماه از شیوع بیماری منحوس کرونا در کشور زمان می گذرد که طی این مدت با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، شاهد تعطیلی بازار و بروز برخی از مشکلات اقتصادی و معیشتی در زندگی مردم هستیم. مشکلاتی که هنوز مردم از شوک آن کمر راست نکرده و اینبار باعث شد زیرسایه کساد بازار و نظارت های کم؛ دلالان و سودجویان جولان دهند و با افزایش چراغ خاموش قیمت برخی از کالاهای اساسی به ویژه در ماه مبارک رمضان علاوه بر خالی تر کردن سفره مردم، کام آنها تلخ تر از گذشته شود.

در این میان اگرچه همه ساله با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بازار اقلام اساسی با رفت و آمد بیشتری رو به رو بود، اما امسال با شیوع این بیماری ومحدودیت های به وجود آمده اما این افزایش قیمت صدای گلایه شهروندان را درآورد زیرا این افزایش قیمت ها با درآمدها این روزهای کرونایی خانواده ها هم خوانی نداشته و دردی بر دردهایشان افزوده است.

با این تفاسیر اما شماری از شهروندان زاهدانی در پیام های ارسالی خود به این پایگاه خبری افزایش بیش از حد کالاهای اساسی مانندگوشت مرغ و گوشت قرمز را دستاورد نظارت ضعیف مسئولان دانسته و خواستار کنترل قیمت‌ها در بازار شدند.

به گفته برخی از این افراد؛ قیمت اکثر کالاهای اساسی موردنیاز مردم از برنج گرفته تا لبنیات و ... از یک مغازه تا مغازه دیگر تفاوت فاحشی دارد که می طلبد دستگاه های نظارتی در این خصوص ورود جدی تری داشته و جلوی گرانی اجناس را حداقل در روزهای کرونایی بگیرند.
 
مردم متخلفان را معرفی کنند

محمد قاسمی، معاون بازرسی و نظارت صنعت معدن و تجارت سیستان وبلوچستان در این خصوص گفت: طرح نظارتی از ابتدای فروردین تا پایان ماه و پس از ابتدای اردیبهشت ماه و با شروع ماه مبارک رمضان تا پایان ضیافت الهی این طرح ادامه با هدف پایش بازار ادامه دارد.

وی بیان کرد: تلاش می شود تا با حضور بیشتر بازرسین نظارت بیشتری بر تامین، توزیع و قیمت کالاهای اساسی و مایحتاج ضروری مردم انجام شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه هم اکنون مشکلی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد، افزود: انبار ها از ظرفیت خوبی برخوردار هستند و سهمیه هایی هم در ماه رمضان به استان اختصاص پیدا کرده که در فروشگاه های معتبر در حال توزیع است.

وی ادامه داد: در ماه مبارک رمضان یکسری از کالاها همچون کالاهای لبنی، گوشت، برنج، روغن، قند، شکر، خرما، میوه و سبزیجات و... افزایش مصرف دارند  و اگر شکایتی مبنی بر گران فروشی این اقلام از سوی شهروندان وارد شود به طور جد با متخلفین این حوزه برخورد قانونی صورت می گیرد.

این مقام مسئول در ادامه به بیان قیمت برخی از کالاهای اساسی اشاره کرد و افزود: برنجی که اکنون در بازار توزیع می شود از نوع وارداتی و با ارز چهار هزار و 200 می باشد به گونه ای که هر کیسه برنج 10 کیلیویی پاکستانی با قیمت  ۸۹ هزار تومان عرضه شده و بالاتر از این قیمت تخلف به شمار می رود، همچنین قیمت شکر چهار هزار و ۷۰۰ تومان، زولبیا بامیه درجه یک کیلویی ۱۹ هزار تومان، آش رشته کیلویی یازده هزار و ۵۰۰ تومان و حلیم سفید هم کیلویی ۱۶ هزار تومان نرخ گذاری شده که در هر کدام از این موارد اگر گرانفروشی و شکایتی مطرح و اختلاف قیمتی رخ داد مردم می توانند با شماره گیری سامانه 124 مورد مدنظر را اطلاع رسانی کرده تا دراسرع وقت مورد بررسی قرار گیرد.

معاون بازرسی و نظارت صنعت معدن و تجارت استان خاطر نشان کرد: در جلسه مشترک تنظیم بازار مطرح شد که باید گشت های مشترک با حضور نماینده حکومت تعزیراتی و نماینده فرمانداری دایر باشد تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف در آن واحد اقدام به اعمال قانون با فرد خاطی شود.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjxtevhuqe8tz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها