> اسلام به واسطه ثروت حضرت خدیجه گسترش یافت اولین بانوی مسلمان بهترین الگوی زنان امروز | عصر هامون
تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۳۸
شماری از علمای اهل سنت سیستان وبلوچستان گفتند: نقش حضرت خدیجه(س) در استقرار، تثبیت و پیشرفت اسلام مهم و محوری است و جامعه باید نسبت به این نقش مهم آگاه شود.
اسلام به واسطه ثروت حضرت خدیجه گسترش یافت/ اولین بانوی مسلمان بهترین الگوی زنان امروز
به گزارش عصرهامون، در دهمین شب و روز از ماه مبارک رمضان، گرد غم بر چهره مهربان پیامبر خوبی ها می نشیند وفادارترین همسر رسول خدا و اول مومن به راه رسالت، حضرت ختمی مرتبت را تنها می گذارد.

سیده نساء قریش در حالی که ثروتمندترین زنان آن زمان بود دل به کالای بی ارزش دنیا نسپرد و تمام دارایی خود را فدای راه خدا و فرستاده پاکش کرد. وی در کنار رسول خدا صلی الله علیه و آله با همه توانی که داشت در مقابل مشرکان ایستاد و مقاومت کرد و ثروت سرشار خود را برای پیشرفت اسلام در طبق اخلاص گذاشت.

خدیجه کبری(س) بانویی از بانوان بهشتی است که در دامانش دختری پرورش می یابد که بر تمام زنان عالم برتری دارد.

حضرت خدیجه(س) یار و یاور پیامبر در تمام مصائب و گرفتاری ها

مولوی عبدالرحیم ریگیان پور، امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون ضمن تسلیت ایام به مناسبت وفات حضرت خدیجه(س)، گفت: ایشان اولین زن مسلمانی بودند که تمام دارایی و هستی خود را در راه دین و اسلام قرار داد و انفاق کرد، ما نیز وظیفه داریم برای نشر و گسترش اسلام از سیره و روش زندگی این بزرگان استفاده و الگو برداری کنیم.

وی با بیان اینکه حضرت خدیجه(س) در تمام مصائب و مشکلات یار و یاور پیامبر بود، ادامه داد: زنان جامعه امروز باید در زندگی خود، از سیره ائمه (ع) الگو گرفته و به آن عمل کنند؛ چرا که در دامان این بانوی بزرگوار دختری پرورش یافت که بر تمام زنان عالم برتری دارد.
 
ریگیان پور بیان کرد: حضرت خدیجه(س) با اموال و گذشت و فداکاری و ایثار خود در شعب ابی‌طالب (ع)، وفاداری را در حق اسلام و پیامبر گرامی اسلام تمام کرد به گونه ای که فوت ایشان پیامبر اسلام را بسیار اندوهناک کرد و آن سال را عام الحزن نام نهادند.

امام جمعه اهل سنت میرجاوه افزود: این اقدام ارزشمند حضرت خدیجه نشان داد که مال و ثروت؛ در راه خدا هیچ ارزشی ندارد.

حضرت خدیجه(س) بیشترین کمک را به اسلام کرد

مولوی عنایت اله رسولی زاده، امام جمعه اهل سنت شهرستان سرباز در گفت وگو با خبرنگار ما افزود: نقش حضرت خدیجه در تثبیت اسلام از لحاظ اقتصادی،اجتماعی و معنوی بسیار مهم بود، ایشان در تمام طول عمر بابرکت خویش همواره یار و یاور پیامبر اسلام (ص) در توسعه و دفاع از دین اسلام بودند.  

وی با تاکید بر این مطلب که این بانوی بزرگوار بیشترین کمک را به اسلام کرد، ادامه داد: با پیروی از سیره و روش حضرت خدیجه(س) می توان مشکلات موجود در جامعه را حل کرد نه اینکه دل به تدبیر و امیدی بست که در عمل هیچ نداشته باشد باید با بهره گیری از زندگی نامه ائمه تدبیری واقعی در دستور کارها قرار گیرد.

رسولی زاده با بیان اینکه حضرت خدیجه (س) یک‌ شخصیت برجسته در دل دنیای اسلام است، افزود: این بانوی بزرگوار نخستین کسی بود که به پیامبر(ص) ایمان آورد و فقط یار و همراه پیامبر نبود، بلکه با رشدی که در مسیر خودسازی و پاکی طی کرده بودند دختری همچون فاطمه (س) در دامانش پرورش یافت که بعد از ایشان نسل پیامبر را ادامه دادند.
 
 حضرت خدیجه (س) با تمام توان پیامبر(ص) را در ترویج اسلام کمک کرد
 
حجت الاسلام والمسلمین هادی بامری، یکی از کارشناسان مذهبی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به سالروز وفات حضرت خدیجه کبری (س)، بیان کرد: ایشان یکی از حامیان اصلی پیامبر اکرم (ص) در ترویج دین مبین اسلام بود.

این کارشناس مذهبی ادامه داد: حضرت خدیجه (س) هم ازلحاظ مادی و هم ازلحاظ معنوی با تمام توان به پیامبر اکرم (ص) در جهت دستیابی به اهداف عالیه‌اش که همان ترویج و گسترش اسلام بود، یاری کرد.

وی افزود: ایشان در زمینه‌ها و ابعاد مختلفی حامی اسلام و پیامبر اکرم (ص) بودند، نقش حضرت خدیجه کبری (س) در استقرار، تثبیت و پیشرفت اسلام مهم و محوری تلقی می‌شود که جامعه باید نسبت به این نقش مهم آگاه شود.

بامری بیان کرد: حضرت خدیجه کبری (س) سخت‌ترین مشکلات و مصیبت‌ها و سختی‌ها را به خاطر حفظ ایمان به خدا و دفاع از اسلام و پیامبر اکرم (ص) تحمل کرد، ایشان هرروز گامی تازه در راه نیل به اهداف عالی اسلام برداشت.

این کارشناس مذهبی اضافه کرد: ازنظر ایمان و عقیده به‌جایی رسید که خداوندمتعال و پیامبر اکرم (ص) و ملائکه او را دوست داشتند و بر ایمان او مباهات می‌کردند و او را افضل زنان پیامبراکرم (ص) معرفی می‌کردند.

وی ادامه داد: چهره و جایگاه و درجه حضرت خدیجه کبری (س) آن‌چنان‌که باید تبیین و برجسته نشده است، جوانان و نوجوانان باید نسبت به چهره و جایگاه و درجه واقعی حضرت خدیجه کبری (س) شناخت واقعی پیدا کنند.

بامری خاطرنشان کرد: ایشان نقش مهمی در ترویج و رشد و پیشرفت اسلام داشتند و دستگاه‌های مسئول و ذی‌ربط در امر فرهنگی باید در حوزه شناخت اهل‌بیت (ع) بیش‌ازپیش تلاش کنند.


انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdchkxnzm23nimd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما