تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۳۶
حمیدرضارخشانی گفت: طبق مصوبه ستاد مبارزه با کرونای کشور مدارس با هدف رفع اشکالات درسی بازگشایی می شود.
مدارس سیستان وبلوچستان بازگشایی می شود/ اجباری برای حضور دانش آموز در کلاس درس نیست
به گزارش عصرهامون، بیش از 70 روز از تعطیلی مدارس به علت شیوع ویروس کرونا در کشور زمان می گذرد، طی این مدت که بیماری کووید 19 به اوج خود رسیده بود جریان آموزش هیچگاه متوقف نشد و دنیایی دیگر در آموزش رقم خورد.

دانش آموزان از پشت نیمکت مدارس به گروه های فضای مجازی روی آوردند و با ماندن در خانه برای انتقال قطع زنجیره کرونا یادگیری را از طریق شبکه های تلویزیونی و کلاس های مجازی ادامه دادند.

در این میان آن دسته از دانش آموزان که برای ورود به سامانه شاد مشکل داشته یا دسترسی آسان به اینترنت برای حضور در کلاس های مجازی نداشتند از توان و ظرفیت راهبران آموزشی و بسته هایی که در این خصوص تدارک دیده شده بود استفاده کرده تا خللی در اتمام سال تحصیلی آنان به وجود نیاید.

هرچند برخی از والدین دغدغه یادگیری فرزندانشان را داشتند که گاها دسترسی به راهکاری های موجود نداشته و این امر زمینه ای برای عقب افتادگی آموزشی در آنان می شود. به گفته برخی از والدین در برخی نقاط آنتن دهی مشکل دارد و یا برخی از خانواده ها گوشی تلفن همراه ندارند یا اگر دارند تنها برای یکی از فرزندان کاربرد داشت هرچند کلاس ها با قابلیت ذخیره سازی مطالب مجهز بود اما باز هم در فهماندن برخی از دروس به دانش آموزان؛ والدین را دچار سرگردانی می کرد.
 
با این تفاسیر طی روزهای اخیر خبرهایی مبنی بر بازگشایی مدارس زمزمه شد که باز هم نگرانی والدین را دوچندان کرد به این علت که حضور در مدارس امکان انتقال ویروس به فرزندانشان را مهیا می کند.

اجباری برای حضور دانش آموز در کلاس درس نیست

در این خصوص حمید رضارخشانی، مدیر کل آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان گفت: طبق مصوبه ستاد مبارزه با کرونای کشور مدارس از 27 اردیبهشت ماه با هدف رفع اشکالات درسی باز می شود.

وی با تاکید بر این مطلب که اجباری برای حضور دانش آموز در کلاس درس نیست، افزود: با توجه به توصیه وزیر آموزش و پرورش، حضور دانش آموزان در کلاس درس اجباری نیست و آن دسته از دانش آموزان که در یادگیری با ابهام روبرو شده اند با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی می توانند برای برطرف کردن آن در مدارس حضور پیدا کرده و رفع اشکال کنند.

این مقام مسئول در رابطه با برگزاری آزمون های دانش آموزان در مقاطع مختلف نیز بیان کرد: ارزشیابی در دوره ابتدایی به صورت توصیفی است و مبنای اصلی آن هم فعالیت هایی می باشد که دانش آموز در طول سال تحصیلی یا با مشارکت در شبکه شاد، گروه های فضای مجازی و ...  انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: برای پایه هفتم تا یازدهم در صورتی که فرآیند به صورتی تداوم یابد که دانش آموزان رفع اشکال داشته باشند و در برگزاری آزمون حضوری مشکلی پیش نیاید که البته هنوز قطعی نیست، احتمال اینکه برنامه آزمون اعلام و امتحانات با رعایت پروتکل های بهداشتی وفاصله گذاری اجتماعی صورت گیرد، وجود دارد.

رخشانی در خصوص آزمون پایه دوازدهم نیز گفت: این دانش آموزان از ۱۸ خرداد تا ۱۶ تیرماه طبق برنامه ای که به آنها ارائه شده برای آزمون آماده می شوند به این صورت که رشته های ریاضی و تجربی در یک روز و رشته انسانی و معارف طی روز دیگر با رعایت پروتکل های بهداشتی آزمون خواهند داد.
 
مدیر کل آموزش و پرورش استان خاطر نشان کرد: در امتحانات نهایی ۸۰ درصد دروس را مبنای امتحان ۲۰ نمره‌ای قرار داده‌ایم. البته با توجه به آموزش‌های متنوعی که در این مدت ارائه شده و زحماتی که کشیده شده است ما ۴ نمره انتخابی از یک پنجم باقی مانده دروس درنظر می‌گیریم که یک امتیاز برای کسانی است که مطالعه بیشتری داشته اند، اما اگر کسی فقط روی ۸۰ درصد متمرکز شده می‌تواند ۲۰ نمره را دریافت کند.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcamen6y49nua1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما