تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۱۷
رانندگان ماشین های سنگین و ترانزیت در مرز میرجاوه به علت بسته بودن مرز توسط کشور پاکستان روزهای سختی را سپری می کنند.
سنگ کویید-19 چرخ معیشت رانندگان کامیون را شکست/سرگردانی چند ماهه ماشین های حامل سوخت پشت مرز پاکستان
به گزارش عصرهامون، در حالی بیش از 80 روز از شیوع ویروس منحوس کرونا در کشور و به تبع آن سیستان وبلوچستان زمان می گذرد که رانندگان ماشین های سنگین و ترانزیت روزهای سختی را در پشت مرزها سپری می کنند.
 
ویروسی که باعث کسادی کسب‌وکار درصد بالایی از مردم در حوزه‌های مختلف شد و در همین راستا ضربه محکمی به فعالان حمل‌ونقل نیز وارد کرد. مرز میرجاوه از جمله مرزهایی است که به علت بسته شدن توسط پاکستانی ها، این روزها صدای رانندگان را درآورده است.

این رانندگان اغلب نقش مستاجر و راننده را دارند و بر روی خودرویی که صاحب آن شخص دیگری است کار می کنند که این بلاتکلیفی امان آنان را بریده است.

پای درد و دل رانندگان ماشین های سنگین و ترانزیت

شماری از رانندگان ماشین های سنگین و ترانزیت در این  خصوص ضمن عدم حمایت و دلجویی دولت در این روزهای بی‌رونق کرونایی گفتند: کیلومترها راه از استان های اصفهان، خوزستان، مشهد و ... راهی سیستان وبلوچستان شده تا از طریق مرز میرجاوه بار را به پاکستان ببریم اما بسته شدن مرز توسط این کشور همسایه منجر به آجر شدن کسب و کار رانندگان و معطلی آنان شده است.

به گفته برخی از این رانندگان که 72 ساعت در پشت مرزها معطل هستند، با شیوع ویروس کرونا تمام رانندگان از احتمال ابتلای به این بیماری واهمه دارند به این علت که سرویس بهداشتی مناسب و حمامی وجود ندارد از سوی دیگر در بحث خوراک نیز با مشکل مواجه هستیم و دسترسی آسانی به مواد خوردنی نداریم.

در این میان اما دغدغه رانندگان به این موضوع ختم نمی شود و آنان از عدم حمایت و دلجویی دولت گلایه کرده و گفتند: هیچ کس پاسخگوی معطلی این قشر در مرز نیست از انجایی که اغلب بارها سوخت هستند دلهره ما دوچندان شده زیرا هرلحظه امکان انفجار وجود دارد.

بر اساس گفته افراد، با بسته شدن مرز میرجاوه بیش از 500 خودرو در مرز معطل مانده و مسئولین پاسخگوی بلاتکلیفی آنان نیستند.

پاکستان مرز با ایران را بسته است

حسینعلی شاه کرم، سرپرست پایانه مرزی میرجاوه در این خصوص بیان کرد: کشور پاکستان از 4 اسفند98 اقدام به بستن مرز با ایران کرد.

این مقام مسئول افزود: هزار و 400 دستگاه کامیون حامل بار کالاهای صادراتی و ترانزیتی پشت مرزهای ایران مانده است.

وی گفت: در طی این مدت تنها در فاصله 17 تا 24 فروردین ماه مرز باز و 400 دستگاه ماشین از کشور خارج شدند، از این تاریخ به بعد مجدد پاکستان مرز را بست.


بازگشایی مرز میرجاوه پس از ۳ماه

محمود امیریان، فرماندار میرجاوه در این خصوص به خبرنگار عصرهامون گفت: از شروع بیماری کرونا دولت پاکستان کلیه مرزهای رسمی خود از تاریخ چهارم اسفندماه سال گذشته را به روی ایران بست.

وی بیان کرد: پس از این اقدام دولت پاکستان، مسئولین استانی و کشوری این وضعیت را از طریق دیپلماسی پیگیری کردند که پس از ۳ماه امروز مرز میرجاوه بازگشایی شد.

این مقام مسئول با بیان اینکه روزانه ۷۰ ماشین از پایانه مرزی میرجاوه عبور می کنند، افزود: در این مدت که مرز میرجاوه بسته بوده ۵۰۰ماشین ترانزیت به گمرکات دیگر استان ها انتقال داده شده است.

امیریان خاطر نشان کرد: امروز همچنین بازارچه مرزی میرجاوه معبر بدوکی نیز بازگشایی شد.

ریگی، مسئول پارکنیگ مرز میرجاوه نیز در خصوص خدمات ارائه شده به رانندگان گفت: این پارکنیگ دارای ۲۰ چشمه سرویس های بهداشتی و رستوران و آسایشگاه و نمازخانه می باشد و هم اکنون هم ۵۰۰ خودرو در این پارکنیگ پارک می باشد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdceex8zvjh8woi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما