تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۳۳
با توجه به مشکلات فروش مرغ تولیدی مرغداران سیستان و بلوچستان، صادرات این محصول راهکاری برای رفع این مشکل و رونق اقتصادی محسوب می شود.
صادرات گوشت سفید؛ شاه کلید حل مشکلات تولیدکنندگان جنوب شرق/ 400 تن مرغ زنده سیستان و بلوچستان آماده عرضه به کشورهای همسایه است
به گزارش عصرهامون، با توجه به برخوردی سیستان و بلوچستان از ظرفیت های خاص مرزی، می توان برای اقتصاد مبتنی بر مرز این استان فرصت ها و مزیت های ویژه ای متصور شد.
 
این فرصت ها در دو بعد تبادلات کالا و خدمات قابل دسته بندی است که در این راستا، ظرفیت تولید مرغ گوشتی یکی از فرصت های این استان در راستای رونق تجارت محسوب می شود.
 
سال هاست، تولیدکنندگان این عرصه، خواهان صادرات محصولات تولیدی خود به صورت قانونی به کشورهای همسایه هستند، اما از چنین فرضتی بی بهره بوده اند.

این در حالی است که 228 واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی 5 میلیون و 900 هزار قطعه در هر دوره در استان فعال است و به واسطه آن سالیانه سیستان و بلوچستان از ظرفیت تولید 30 هزار و 506 تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف می شود.
 
برنامه ریزی برای صادرات به کشور های همسایه

ماندانا زنگنه، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری در این خصوص گفت: مجوز صادرات 400 تن مرغ زنده آماده عرضه از طریق مرزهای استان بدون عوارض صادراتی و با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه تا پایان خرداد ماه از سوی وزارت صمت به دفتر صادرات گمرک ایران ابلاغ شد.
 
وی ادامه داد: با توجه به مشکلات فروش مرغ تولیدی مرغداران استان در سال های اخیر به منظور رفع این مشکلات و همچنین صادرات مرغ زنده به کشور های همسایه از طریق مرزهای استان، برنامه ریزی و هماهنگی لازم انجام شد.
 
به گفته این مقام مسئول، با توجه به برگزاری جلسات کارشناسی، سازمان های متولی از جمله جهاد کشاورزی و دامپزشکی موظف شدند، نسبت به شناسایی واحدهای مرغداری فعال متقاضی صادرات که تولیدات آن ها تا پایان خرداد ماه آماده عرضه است، اقدام و نتیجه را به استانداری اعلام کنند.
 
لزوم تهیه سند مرغ استان
 
 زنگنه افزود: به منظور برنامه ریزی جهت تنظیم بازار مرغ و تصمیم گیری مناسب در این زمینه و حمایت از واحدهای تولیدی استان، تهیه سند مرغ استان با توجه به نیاز به واردات گوشت مرغ از استان های همجوار ضروری است که مقرر شد کار گروهی متشکل از دستگاه های مرتبط با کل زنجیره تولید، تامین و توزیع مرغ تا پایان خرداد ماه در این رابطه اقدام کنند.
 
وی خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت ایجاد شده در استان برای فعال شدن کشتارگاه ها و صدور مجوز به منظور احداث كشتارگاه های كوچك مقياس، مقرر شد سازمان های صمت، جهاد کشاورزی و دامپزشکی نسبت به راه اندازی و فعال کردن کشتارگاه های زاهدان، زابل، خاش و ایرانشهر اقدام کنند.
 
به گفته سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، ایجاد کشتارگاهای نیمه صنعتی در مقیاس کوچک نیز با توجه به موافقت اولیه سازمان دامپزشکی کشور و نیاز استان به خصوص شهرستانهای جنوبی، کارشناسی و نیاز سنجی لازم انجام و جهت اقدامات بعدی به منظور جذب سرمایه گذار به استانداری اعلام  می شود.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdccp0qsp2bqi48.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما