تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۰۶
مهرداد جهاندیده، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: با پرداخت بیش از 520 میلیارد تومان تسهیلات، برای افزون بر 14 هزار نفر شغل ایجاد شده است.
رونق اقتصادی درمان دردهای اجتماعی جوان ترین استان کشور/ 14 هزار شغل در سیستان و بلوچستان ایجاد شد
به گزارش عصرهامون، پای درد دلش که نشستم فهمیدم همه غصه هایش برای نداشتن شغل است، 28 ساله است و کارشناسی ارشد معماری دارد و با وجود تحصیلات عالی هنوز نتوانسته شغل ثابتی داشته باشد و به صورت پاره وقت کار می کند.

شهرکی، جوان اهل سیستان و بلوچستان گفت: این روزها هم پروژه ها اغلب به افراد سرشناس داده می شود، در حالی که جوانان جویای کار هستند اما به دلیل نداشتن تجربه به آن ها بهایی نمی دهند.

یکی دیگر از جوانان بیان کرد: همه چیز به داشتن شغل بر می گردد، ازدواج، فرزندآوری، تفریحات سالم، سفر و ... که اقتضای جوانی است وابسته به شغل ثابت است، در خانواده ما خواهر و دو برادر به همراه خودم بیکار هستیم و همگی هم در دهه 30 زندگی به سر می بریم.

میری ادامه داد: برای راه اندازی کار خصوصی نیاز به سرمایه زیادی است، در کنار آن باید تسهیلات زیادی دریافت کنیم که بتوانیم شغل خوبی داشته باشیم و از پس هزینه های زندگی برآییم.

سیستان و بلوچستان جوان ترین استان کشور است

مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان به خبرنگار ما گفت: یکی از شاخص های مهم جمعیتی سیستان و بلوچستان که می توان مورد توجه قرارداد گروه سنی جمعیت استان است، آخرین یافته ها از آمار جمعیتی نشان می دهد سیستان و بلوچستان با 67 درصد جمعیت زیر 30 سال جوان ترین استان کشور محسوب می شود.

رضا راحت دهمرده ادامه داد: نرخ ولادت سال 98 در استان همواره بالای 30 نوزاد در هر هزار نفر جمعیت بوده است، همچنین سیستان و بلوچستان با سه درصد جمعیت بالای 65 سال کمترین سهم سالمندی را بین استان ها داراست، میانگین سهم سالمندی در کل کشور برابر با 6 درصد است .

بسته جامع اشتغال تدوین شد

مهرداد جهاندیده، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان در این خصوص به خبرنگار ما گفت: یکی از مهم ترین برنامه های وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی برای اشتغال، تدوین بسته جامع اشتغال موسوم به سیاست های فعال بازار کار بوده که این بسته جامع متشکل از پنج محور اصلی تدوین شده است.

به گفته این مقام مسئول، این پنج طرح شامل کاروزی دانش آموختگان دانشگاهی، مشوق های بیمه کارفرمایی، پرداخت یارانه دستمزد، توسعه تامین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی و مهارت آموزی درمحیط واقعی کسب وکار است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان بیان کرد: هدف از اجرای این طرح ها افزایش مهارت و اشتغال پذیري جوانان فارغ التحصیل دانشگاهی، تسهیل در جذب و به کارگیري جوانان در بنگاه هاي اقتصادي، کسب تجربه و آماده سازي و ایجاد خودباوري در مهارت آموز براي ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی است.

وی ادامه داد: کمك به واحدهاي اقتصادي فعال برای شناسایی نیروي کار مستعد و توانمند، زمینه سازي براي کاهش هزینه هاي جذب و به کارگیري نیروهاي فاقد مهارت، استفاده از ظرفیت و توان آموزشی عملی بنگاه هاي اقتصادي، افزایش اشتغالزایی جوانان در مناطق محروم و کمتر برخوردار از دیگر اهداف اجرای این طرح هاست.

14 هزار نفر شاغل شدند

به گفته این مقام مسئول، با اجرای قانون تسهیلات حمایت از توسعه و اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، در ماه های پایانی سال 96 ، مبلغ 650 میلیارد تومان از مجموع کل اعتبارات به سیستان و بلوچستان اختصاص یافت.

جهاندیده بیان کرد: پس از نشست های فراوان و برگزاری کمیته های فنی ذیل کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری و احصاء طرح های دستگاه های اجرایی و در نهایت پذیرش، معرفی و پرداخت تسهیلات، با پرداخت بیش از 520 میلیارد تومان تسهیلات، برای افزون بر 14 هزار نفر شغل ایجاد شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: علاوه بر آن از محل تسهیلات اشتغال مشاغل خانگی در سال گذشته در مجموع 654 متقاضی مشاغل خانگی بیش از 66 میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک های عامل استان پرداخت شد.

وی ادامه داد: اشتغال ایجاد شده از محل معرفی دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی های غیر دولتی و مراکز خدمات اشتغال ادارات تعاون کار و رفاه اجتماعی استان در سال گذشته، هزار و 570 نفر است.

انتهای پیام/
 
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcj8ievouqe8xz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما