تاریخ انتشار :دوشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۳۶
کرونا که آمد پزشکان نسخه در خانه ماندن را پیچیدند اما برای عده ای؛ قرنطینه خانگی دغدغه ای شد برای تامین معیشت خانواده، برای کاهش آلام این گروه سبزپوشان سپاه همچون همیشه در میدان آمده و با لبیک به ندای رهبر انقلاب رزمایش کمک مومنانه را رقم زدند.
سیل مهربانی و همدلی در سیستان وبلوچستان همچنان ادامه دارد/ از توزیع بسته های معیشتی تا هدیه به نوعروسان در روزهای کرونایی
به گزارش عصرهامون، کرونا که آمد پزشکان نسخه در خانه ماندن و رعایت پروتکل های بهداشتی را پیچیدند این نسخه برای افرادی که دستشان به دهانشان می رسید مناسب بود اما برای عده ای؛ قرنطینه خانگی دغدغه ای دیگر برای معیشت شان شد.

بهار رمضان که رسید همین اشاره رهبر معظم انقلاب که " برای مواسات، همدلی و کمک مومنانه به نیازمندان و فقرا که این اگر اتفاق افتد خاطره ای خوش را در ذهن ها از امسال خواهد گذاشت" کافی بود تا سبزپوشان نظام از سردار، سرهنگ تا بسیجی همه به فرمان مولای خود لبیک گویند و پای کارآیند.

با تهیه مواد ضدعفونی اقدام به گندزدایی از معابر، خیابان ها، ادارات، عابر بانک ها و ... کردند. تنها اقدامشان نبود و گام های استوار تری هم برداشتند که تهیه و توزیع بسته های معیشتی و بهداشتی، مواد ضدعفونی کننده، غربالگری، ویزیت رایگان، آموزش به بیماران برای مواجه با این ویروس، تهیه و توزیع ماسک و دستکش در بین مردم و ادارات، دوخت گان برای کادر درمان و... بخش دیگری از همدلی و همیاری نیروهای سپاه و بسیج بود تا در این ایام، سفره ای خالی نباشد و نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا کمتر دغدغه را به دوش گیرند.

همدلی هایی که همچنان ادامه دارد از رمضان تا غدیر و محرم و...
 
توزیع بیش از ۱۷هزار بسته معیشتی در چابهار

امید پژوهش، مسئول بسیج سازندگی شهرستان چابهار در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه هرجا بن‌بستی وجود دارد جهادگران آن را می‌شکنند، گفت: نیروهای سپاه همیشه و در همه عرصه ها پیشقدم بودند و این بار از ابتدای بحران کرونا تاکنون نقش موثری در کمک رسانی به بیماران و ضدعفونی خیابان ها و معابر داشتند و در اجرای رزمایش همدلی و کمک مومنانه نیز همواره و اقدام به موقع، تاثیرگذار هستند. در طرح ملی مبارزه با کرونا نیز بسیج خوش درخشید.
 
وی ادامه داد: رزمایش مواسات و کمک مومنانه پس از بیانات مقام معظم رهبری در فروردین امسال مبنی بر کمک به نیازمندان و افراد آسیب دیده از کرونا همزمان با سراسر کشور در شهرستان چابهار با مشارکت مردم و ارگان های دولتی و خصوصی برگزار شد.
 
مسئول بسیج سازندگی شهرستان چابهار با اشاره به اینکه گروه های هدف در رزمایش کمک مومنانه در چابهار حاشیه نشینان هستند، تصریح کرد: از ابتدای آغاز طرح کمک مومنانه گروه‌های هدف برای دریافت بسته‌های کمک معیشتی شناسایی شده‌ و تلاش کردیم این کمک‌ها در اختیار نیازمندان واقعی و افرادی که در شرایط کنونی و با وجود بیماری کرونا آسیب‌های بیشتری دیده‌اند، قرار گیرد.
 
وی با بیان اینکه این گونه اقدامات را نمی توان چیزی به جز وحدت و همدلی دانست، افزود: نقش مردم در کنار سپاه و بقیه ارگان ها روز به روز در زمینه خدمت رسانی به هموطنان با اقدامات ارزشمند، پررنگ تر می شود.
 
پژوهش گفت: بسته های حمایتی تا کنون در سه مرحله توزیع و کار شناسایی اجرا شده است و کار شناسایی این افراد نیازمند، کم برخوردار و خانواده ‌هایی که در اثر شیوع ویروس کرونا آسیب دیده اند به عهده ۴۵ گروه جهادی ۵ نفره بوده است
 
وی ادامه داد: اقلام معیشتی شامل برنج، روغن، حبوبات، گوشت و دیگر مواد غذایی و نیازمندی است که با محوریت سپاه و بسیج در شهر‌ها و روستا‌ها در اختیار خانواده ‌های بی بضاعت قرار گرفت.
 
 

مسئول بسیج سازندگی شهرستان چابهار از توزیع سه هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی در مرحله اول خبر داد و افزود: در مرحله اول ارزش هر بسته ۲۰۰ هزار تومان بود که در بین نیازمندان حاشیه شهر و روستاها توزیع شد
 
وی اذعان کرد: در مرحله دوم کمک های مومنانه یک هزار و پانصد بسته توزیع شده است و ارزش هر بسته معیشتی ۳۰۰ هزار تومان و در مجموع ۴۵۰ میلیون تومان هزینه شده است.
 
پژوهش ادامه داد: در مرحله سوم کمک مومنانه در چابهار هم ۲هزار بسته با کمک پایگاه های مقاومت شهری و روستایی توزیع شد.
 
وی با بیان اینکه در مرحله چهارم رزمایش کمک مومنانه با همکاری بنیاد مستضعفان در حال انجام است اظهار کرد: در اولین اقدام، توزیع ۱۰ هزار بسته معیشتی برای اقشار نیازمند و آسیب دیدگان از ویروس کرونا در منطقه حاشیه شهر آغاز شد.

مسئول بسیج سازندگی شهرستان چابهار با اشاره به اینکه علاوه بر بسته های معیشتی کارت هدیه در مناطق حاشیه شهر چابهار توزیع می شود افزود: ۱۰ هزار کارت هدیه به مبلغ ۲میلیون ریال میان مددجویان و افراد در انتظار نوبت بهزیستی و کمیته امداد که حاشیه‌نشین هستند و همچنین سایر خانوارهای این مناطق که توسط نهادهای مختلف شناسایی شدند، توزیع خواهد شد.
 
وی گفت: بیش از چهار هزار اسباب بازی ویژه کودکان و خردسالان و حدود ۶ هزار جفت دمپایی جهت توزیع میان خانوارهای نیازمند حاشیه‌نشین چابهار در نظر گرفته شده است.
 
پژوهش خاطرنشان کرد: همه نهادهای متولی شهرستان چابهار از جمله دفتر امام جمعه، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت، سپاه پاسداران، فرمانداری، بخشداری مرکزی، کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد خاتم‌الاوصیاء (ص)، مؤسسات خیریه و فعالان اجتماعی  مشارکت دارند.
 
توزیع بیش از ۱۵۰۰ بسته معشیتی بین نیازمندان در ایرانشهر

محمد هراتی، فرمانده سپاه شهرستان ایرانشهر افزود: در پی فرمایشات مقام معظم رهبری نخستین رزمایش مواسات، همدلی و کمک مومنانه برای دست‌گیری و کمک به نیازمندان در آستانه ماه مبارک رمضان، در این شهرستان آغاز شد و تا توزیع کامل بسته های معشیتی بین خانوارهای نیازمند ایرانشهری ادامه داشت و اکنون با توجه به گسترش بیماری کرونا و شروع موج دوم آن مرحله دوم این رزمایش در این منطقه آغاز شده است.

وی افزود: در راستا اجرایی شدن رزمایش کمک مومنانه در گام اول سپاه شهرستان ایرانشهر اقدام به شناسایی افراد نیازمند و واجد شرایط این منطقه می کند.

فرمانده سپاه شهرستان ایرانشهر عنوان کرد: در مرحله نخست این رزمایش بیش از هزار و پانصد بسته معشیتی بین نیازمندان و محرومان این شهرستان توزیع شد؛ که ارزش هر سبد کالا به مبلغ ۳۵۰ هزار تومان بود و در آغاز مرحله دوم ابتدا سبدهای معشیتی بین خانوارهای نیازمندی که تاکنون هیچ کمکی دریافت نکردند، توزیع می شود.
 

وی با اشاره به این که با شیوع بیماری در سطح کشور و قرنطینه انجام شده برخی اقشار آسیب دیدند، تصریح کرد: در راستای عمل به فرمایش رهبر معظم انقلاب و کمک به همه اقشاری که به نوعی تحت تاثیر این بیماری قرار گرفتند این رزمایش را به انجام برسانیم و این کمک ها تا پایان و شکست کرونا ادامه خواهد داشت و نیروهای سپاه و بسیج در کنار مردم هستند تا با توکل به خداوند متعال زنجیره انتقال این بیماری قطع شود.
 
از توزیع ماسک تا ساخت مدرسه و خانه برای محرومان در دلگان
 
فداحسین سرگلزایی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان دلگان بیان کرد: در مرحله سوم رزمایش کمک های مومنانه تاکنون ۱۵ هزار ماسک، یک هزار و ۴۴۰ عدد محلول ضدعفونی و ۷۰۰ قرص نان و ۵۰۰ کیلو مرغ بین مردم و نیازمندان این شهرستان توزیع شده است.
 
وی ادامه داد: همچنین از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون مرمت ۲۵ خانه برای محرومان، احداث ۷ منزل مسکونی ،ساخت یک مدرسه سه کلاسه و ۳۲ سرویس بهداشتی برای مردم این شهرستان در حال انجام است.
 
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان دلگان ادامه داد: همچنین از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور، دو کارگاه تولید ماسک و دستکش در روستای حسین آباد لدی دلگان و همچنین محله چاه کمال شهر گلمورتی راه اندازی شده و فعالیت های آنها همچنان ادامه دارد. 
 
وی با اشاره به اینکه بسیجیان و گروه های جهادی در راه و مسیر مقابله با ویروس کرونا پیشگام بوده اند، خاطرنشان کرد: رزمایش کمک های مومنانه با همکاری بسیجیان شهرستان دلگان از اوایل امسال آغاز شده و تاکنون هم که مرحله سوم آن است، در حال اجرا می باشد.
 
سرگلزایی تصریح کرد: در مرحله اول و دوم رزمایش کمک های مومنانه ۳ هزار ۸۲۸ سبد مواد غذایی، ۳ هزار پرس غذا و ۵۰۰ جفت کفش و ۱۰۰۰ بطری آب معدنی، ۳ هزار قرص نان، ۲۰ راس دام، ۳۵۰ بسته مواد بهداشتی، ۱۰۰ تخته پتو، ۱۰۰ پک ورزشی، ۵ تانکر آب و‌‌ دو یخچال بین نیازمندان توزیع شده است.
 
توزیع1800 بسته غذایی در سراوان

محمد رحیمی معظم، مسئول بسیج سازندگی سپاه شهرستان سراوان با اشاره به اجرای مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه و مواسات در شهرستان سراوان بیان کرد: هزار و 800 بسته مواد غذایی شامل برنج، مرغ، ماکارونی و ری گوجه فرهنگی میان نیازمندان و اقشار کم درآمد جامعه توزیع شد.
 
وی ادامه داد: هزار پرس غذای گرم طبخ و میان اقشار آسیب پذیر شهرستان و حاشیه شهر توزیع شد.
 
مسئول بسیج سازندگی سپاه شهرستان  سراوان افزود: سه کارگاه تولید ماسک با مشارکت بسیجیان مخلص شهرستان سراوان راه اندازی که 6 هزار ماسک تولید و اهدا شد.

رحیمی توزیع بسته های بهداشتی به تعداد 100 بسته که شامل مایع ضدعفونی کننده و مایع دستشویی بوده را از دیگر اقدامات سپاه شهرستان سراوان در مرحله دوم اجرای رزمایش کمک مومنانه عنوان کرد.
 
وی با اشاره به توزیع هزار دست لباس و پوشاک میان نیازمندان، خاطر نشان کرد: همچنین در در راستای خدمت رسانی بیشتر و مطلوب تر مبلغ 20 میلیون تومان کمک نقدی جهت کمک به مشاغل آسیب دیده ناشی از کرونا جمع آوری شده است.
 
غلامعلی سهرابی جانشین سپاه ناحیه شهرستان زهک در گفت وگو با خبرنگار ما بیان کرد: رزمایش کمک مومنانه بر اساس فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر مساوات، همدلی و کمک مومنانه به نیازمندان، فقرا و اقشار آسیب دیده از بیماری کرونا شکل گرفته است.
 
وی افزود: مرحله نخست رزمایش که از اردیبهشت ماه‌ سال جاری با توزیع هزار بسته معیشتی در ماه مبارک رمضان و مرحله دوم در خردادماه سال جاری با بیش از ۸۵۰ بسته معیشتی در سپاه ناحیه زهک از طریق پایگاه های مقاومت و گروه های جهادی برای به صحنه آوردن کمک های مومنانه مردم در جهت حمایت از نیازمندان و صاحبان مشاغل آسیب دیده از کرونا برای جبران بخشی از خسارت این بیماری اهدا شد.
 
جانشین سپاه ناحیه بیان کرد: فعالیت هایی که امروز برای مبارزه با کرونا از سوی گروه های مردمی،  مدافعان سلامت و گروه های جهادی شاهد هستیم ریشه در اعتقادات دینی و انقلابی ملت دارد و این تفاوت بارز جمهوری اسلامی با سایر کشورهای دیگر است.
 
وی ادامه داد: سپاه ناحیه زهک بر اساس نیازهای که مردم دارند نه تنها در عرصه کمک به نیازمندان بلکه در عرصه های دیگر مثل غربالگری، کمک به توزیع اقلام بهداشتی، تجهیزات مورد نیاز برای پیشگیری و مقابله با کرونا و بسیاری موارد دیگر ورود پیدا کرده است.
 
سهرابی تصریح کرد: نیروهای جهادی در بحث پیشگیری، آموزش، سم پاشی معابرعمومی، تهیه و توزیع بروشور و پوستر به منظور آموزش و آگاهی بخشی درباره ویروس کرونا و نحوه اتخاذ تدابیر لازم برای پیشگیری از این بیماری در بین مردم، توزیع بسته های غذایی، بهداشتی، تولید ماسک و بسیاری موارد دیگر اقدامات و فعالیت های خوبی در سطح زهک انجام داده اند.
 
 
 
توزیع بیش از 27 هزار بسته معیشتی و بهداشتی بین اقشار آسیب پذیر و نیازمندان در زاهدان  
 
امین مرادی، مسئول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه زاهدان بیان کرد:از ابتدای شیوع کرونا و آغاز توزیع کمک های مومنانه 12هزار و 434 بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شد که این کمک های مومنانه به ارزش 50 میلیارد و 317 هزار ریال تهیه و بین نیازمندان و اقشار آسیب دیده از کرونا توزیع شده است.

وی افزود: در این مدت 15هزار بسته بهداشتی به ارزش 15میلیارد ریال، تهیه 16هزار و 990  غذای گرم به ارزش 11 میلیارد و 699 میلیون ریال، 800 هزار قرص نان به ارزش 8میلیارد ریال تهیه و بین نیازمندان توزیع شده است.

وی خاطرنشان کرد: تولید 204هزار و 500 عدد ماسک به ارزش 22میلیون و 500 هزار ریال، اهدای 5 تخته فرش به ارزش صدمیلیون ریال، تهیه و توزیع 100 عدد کیک خانگی به ارزش 60 میلیون ریال و اهدای 930 میلیون ریال کمک نقدی از دیگر اقدامات انجام شده در راستای حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه در برابر ویروس کرونا است.

مرادی تاکید کرد: در این مدت 52 گروه جهادی و بیش از 700 بسیجی در عملیات ضد عفونی اماکن پر تردد و پرتجمع شهر زاهدان، راه اندازی کارگاه های تولید و توزیع ماسک رایگان، توزیع بسته‌های معیشتی و بهداشتی میان خانوار‌های آسیب دیده از کرونا و نظارت بر فروشگاه‌ها و تاکید و سفارش بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و کنترل بیماری کرونا حضور فعال داشته اند.

مسئول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه زاهدان با اشاره به تداوم توزیع کمک های مومنانه، اذعان کرد: هم اکنون با تداوم شیوع کرونا کار توزیع بسته های معیشتی و بهداشتی، ماسک و ضدعفونی معابر پرتردد شهر و سایر فعالیت ها همچنان ادامه دارد و طی دو هفته گذشته تعداد هزارو 800 بسته معیشتی و بهداشتی و 8هزار و 850 عدد ماسک بین اقشار آسیب پذیر توزیع شده است.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdci3yazyt1arw2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما