تاریخ انتشار :دوشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۵۵
گرمای هوا و وزش بادهای 120 روزه از یک طرف، عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی و ماسک نزدن از طرف دیگر کرونا را در سیستان به مرز بحران کشانده است.
دست کرونا و بادهای 120 روزه بر گلوی ساکنان سیستان/ بیماری در دیار رستم به مرز بحران نزدیک تر شد
به گزارش عصرهامون، تعداد مبتلایان به کرونا هر روز در حال افزایش است، بر اساس آمارها بیش از 11 هزار نفر در سیستان و بلوچستان به این بیماری مبتلا شدند و بیش از 450 نفر هم جان خود را از دست دادند.

این در حالی است که هنوز تعدادی از هم استانی ها کرونا را جدی نگرفته اند، بدون ماسک تردد می کنند و اعتقادی به رعایت فاصله اجتماعی ندارند.

آمار بیماران کرونا در سیستان همچنان در حال افزایش است، به اذعان مسئولان تعداد تخت های بیمارستانی کرونا کمتر از تعداد بیماران کووید 19 شده و از این حیث شمال استان به شرایط بحرانی نزدیک تر می شود.

هر چه قسمت باشد!

یکی از شهروندان ساکن شهرستان زهک در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر دلیل ماسک نزدن گفت: اگر تقدیر بر بیمار شدن باشد که حتما مبتلا می شوم، چه رعایت کنم و چه نکنم.

رحمانی تصریح کرد: بسیاری از مردم ماسک نمی زنند و تاکنون بیمار نشده اند، من هم چون هوا در زهک گرم است ترجیح می دهم ماسک استفاده نمی کنم، ولی در جیبم یکی نگه می دارم و با وجودی که پنج ماه از شروع کرونا می گذرد هنوز بیمار نشدم.

گرمای هوا و استفاده از ماسک

یکی دیگر از شهروندان ساکن زابل به خبرنگار ما گفت: مسافربر هستم ولی به دلیل گرمای هوا خیلی از ماسک استفاده نمی کنم، زیرا زود خیس می شود، اگرچه فرزند کوچک دارم و دوست دارم به خاطر آن ها ماسک بزنم اما گرمای هوا امکان این کار را به من نمی دهد.

شهرکی ادامه داد: بسیاری از مردم سیستان هم به دلیل گرمای بیش از حد هوا در تابستان نمی توانند ماسک بزنند، علاوه بر آن متاسفانه فاصله اجتماعی هم در سیستان رعایت نمی شود، مردم مانند گذشته به دیدار همدیگر می روند و دیده بوسی دارند و در مراسم عزا و عروسی شرکت می کنند.

به گفته این شهروند، بسیاری از مردم کرونا را با سرماخوردگی اشتباه گرفتند، در حالی که این بیماری در هر فردی علائم خاصی دارد، بسیاری از مردم سیستان به دلیل وزش بادهای 120 روزه و طوفان های شن منطقه بیماری زمینه ای تنفسی دارند و کرونا می تواند آن ها را به بستر مرگ بیندازد.

تخت های کرونا در سیستان پر شد

هادی میرزایی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل  در این خصوص به خبرنگار ما گفت: تخت های در نظر گرفته شده برای بیماری کرونا در سیستان پر شده است و در حال حاضر با کمبود شدید تخت در منطقه رو به رو هستیم.

وی بیان کرد: با توجه به این که آمار بیماران کرونایی در منطقه به شدت در حال افزایش است، نگرانی ما هم برای تامین تخت های بیمارستانی مورد نیاز دوچندان شده است.

به گفته این مقام مسئول، بیماران کرونایی سیستان لحظه به لحظه در حال افزایش هستند، تعداد فوتی ها روزانه یک تا دو نفر است برخی از فوتی ها موارد مشکوک و منفی گزارش شدند که رد کننده کرونا نیست، چون بیماری حاد تنفسی داشتند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ادامه داد: تعداد بیماران بستری ۷۲ نفر هستند، برای بستری بیماران کرونا بیمارستان‌ سینا اختصاص یافته است که ۶۴ تخت دارد و تعداد بیماران بستری شده بیش از تعداد تخت های این بیمارستان است.

به گفته این مقام مسئول، اکنون هم از تخت های اضافه استفاده می کنیم و شاید نیازمند جابجایی بخش های دیگر هم باشیم تا بتوانیم مریض ها را بهتر پوشش دهیم و اگر به همین روال پیش رود به مشکل خواهیم خورد زیرا تخت ها پاسخگوی بیماران کرونایی سیستان نیست.

زابل بیشترین بیماران کرونایی سیستان را دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل اظهار کرد: وزش بادهای ۱۲۰ روزه در منطقه سیستان میزان بیماری‌های تنفسی را بیشتر کرده است، اگرچه به نظر می رسد طوفان های منطقه در توزیع و انتشار خود بیماری کرونا تاثیر خاصی ندارد، اما بیماری های زمینه ای ایجاد می کند و احتمال اینکه عوارض کرونا در مردم و بیماران بالا برود وجود دارد.

میرزایی تصریح کرد: در میان پنج شهرستان منطقه سیستان، زابل بیشترین تعداد بیماران کرونا را دارد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcfxedy1w6d01a.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما