تاریخ انتشار :دوشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۴۲
پس از شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های اعمال شده بسیاری از استخرداران و مربیان شنا در سیستان وبلوچستان شغل خود را از دست داده‌ و در آستانه ورشکستگی هستند.
ورشکستگی در انتظار استخرهای شنا در سیستان و بلوچستان/ کووید 19 اشتغال استخرداران و 300مربی را از بین برد
به گزارش عصرهامون، یکی از پر خسارت‌ترین مشاغلی که با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی فعالیت‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و ورزشی تحت تأثیر این ویروس منحوس قرار گرفت استخرهای شنا بودند.
 
به طوری که متولیان این بخش در سیستان وبلوچستان رو به ورشکستگی رفته وعلاوه بر بیکاری ناجیان و مربیان؛ زمینه اشتغال افراد زیادی که از این طریق کسب درآمد می کردند را به دنبال داشت.
 
اگر چه بیش از 6ماه از تعطیلی استخرهای شنا زمان می گذرد و این تعطیلی ضربه بسیار سنگینی بر بدنه این بخش وارد کرده به گونه ای که این خسارت تا مدت ها قابل جبران نیست چراکه در صورت بازگشایی استخرها، همچنان مردم به دلیل اثرات ذهنی که از این بیماری دارند شاید تا ماه‌ها میل و رغبت آن‌چنانی به حضور در استخر نداشته باشند و خانواده‌ها نیز اجازه رفتن به این اماکن را به فرزندان خود ندهند.
 
تعداد استخرها در سیستان و بلوچستان کم است

محسن هرمزی، رئیس هیئت شنا، شیرجه و واترپلو سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه از لحاظ تعداد استخر شنا نسبت به تمام استان‌های کشور از آمار بسیار کمتری برخوردار هستیم، گفت: در کلانشهر زاهدان حدودا ۲۲ استخر شنا وجود دارد که از این تعداد حدد ۱۰ الی ۱۲ استخر با هیئت شنا همکاری کرده و مابقی به صورت آزاد کار می کنند.

وی با بیان اینکه در سیستان و بلوچستان استخر ۵۰ متری وجود ندارد، افزود: حدودا 300 ناجی و مربی ویژه برادران و بانوان در استان به نسبت برابر به درجه استادی رسیدند که بعضا بازنشسته و یا از استان خارج شده اند اما از آنجایی که در تاریخچه این منطقه مدرک گرفته و با ما همکاری می‌کنند جزو مواردی است که در آمار مربیانو ناجیان به شمار می روند.

رئیس هیئت شنا، شیرجه و واترپلو استان ادامه داد: با شیوع ویروس کرونا ضربه سنگینی به استخرهای شنا وارد شد.

به گفته وی، حدودا پنج ماه از تعطیلی استخرهای شنا در استان زمان می گذرد که این امر زمینه بیکاری افراد زیادی را به دنبال داشت به گونه ای که خیلی از صنایع وابسته به ورزش نابود و در حال ورشکستگی هستند.

هرمزی خاطر نشان کرد: تاکنون با شیوع ویروس منحوس کرونا هیچ حمایتی از فعالان و افرادی که در ورزش شنا سرمایه‌گذاری کرده اند، صورت نگرفته است.

این مقام مسئول افزود: با تعطیلی استخرهای شنا هم اکنون هیچ شغلی وابسته به این عرصه نداریم و خسارات زیادی به سالن های شنا وارد شده است.

رئیس هیئت شنا، شیرجه و واترپلو استان گفت: تمامی کسانی که شغل و منبع درآمد آن ها از طریق استخرها ارتزاق می شد اکنون بیکار هستند که می طلبد حمایت از آنها در دستور کار مسئولان امر قرار گیرد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcb5zb8frhb59p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما