تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۰۷
تفتان به عنوان جدیدترین شهرستان سیستان و بلوچستان پتانسیل ویژه ای در جذب گردشگر به استان دارد و از این حیث یکی از رینگ های گردشگری استان به شمار می رود.
وقتی گردشگری تفتان پتانسیل ویژه اشتغالزایی می شود/ ثبت میراث ناشناخته سیستان و بلوچستان در دستور کار
به گزارش عصرهامون، تفتان به عنوان جدیدترین شهرستان سیستان و بلوچستان معرفی شد که در نزدیکی خاش و میرجاوه و قله تفتان قرار دارد.

در این میان وجود کوه تفتان به عنوان تنها آتش فشان نیمه فعال کشور در این شهرستان، ظرفیت های بکر فرهنگی و روستایی، دریاچه ها و چشمه ها، جاذبه های دیدنی، آثار باستانی و سنگ نگاره ها نشان می دهد این شهرستان بیش از هر چیز در جذب گردشگر و اشتغالزایی ناشی از حضور توریست در منطقه قابلیت ویژه ای دارد که لازم است برای استفاده از این پتانسیل ویژه از همین ابتدا برنامه ریزی کرد.

گردشگری ظرفیت ویژه تفتان

اسماعیل حسین زهی نماینده مردم خاش، میرجاوه، تفتان در این خصوص به خبرنگار ما گفت: شهرستان تفتان تنها قله آتش فشانی نیمه فعال کشور به نام تفتان را دارد، در کنار آن مکان های طبیعی بکری از جمله دریاچه سردریا و سنگ نگاره ها را دارد.

وی ادامه داد: نیاز است اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در این زمینه ورود داشته باشد و این آثار باستانی و طبیعی ثبت شود.

به گفته این نماینده، با توجه به این که قله تفتان از نظر سوق الجیشی در سه شهرستان قرار گرفته است از جنوب به مرکزیت شهرستان تفتان و از شمال به میرجاوه و از غرب به خاش نزدیک است و باید سه فرماندار این شهرستان با هم در زمینه گردشگری راهکاری دهند.

حسین زهی بیان کرد: سالیان سال کوهنوردان خارجی به عنوان گردشگر به این منطقه آمدند، بنابراین باید برای گردشگری تفتان، خاش و میرجاوه به دلیل آتش فشان تفتان نگاه ویژه ای دولت داشته باشد.

وی اظهار کرد: اگر بخش خصوصی در این زمینه سرمایه گذاری کند و مجوزها در اسرع وقت صادر شود و باید اداره کل میراث فرهنگی و فرمانداران این شهرستان ها در این زمینه به جدیت ورود و از این ظرفیت ویژه برای اشتغالزایی استفاده کنند.
 

رینگ گردشگری تفتان یکی از مسیرهای گردشگری سیستان و بلوچستان

علیرضا جلالزایی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در این خصوص به خبرنگار ما بیان کرد: رینگ گردشگری تفتان به عنوان یکی از شش مسیر گردشگری استان تعریف شده است که در گذشته بخشی از آن در خاش وجود داشت و اکنون با جدا شدن تفتان به عنوان شهرستان، در این مجموعه قرار می گیرد و تاثیر به سزایی دارد.

وی بیان کرد: این ظرفیت ها بنابر شرایط اقتصادی، توان محیطی، فرهنگ و آداب و رسوم، هنر و سنن، سوزن دوزی و صنایع دستی منطقه می تواند تاثیر گذار باشد و برنامه ریزی ویژه ای برای آن ها صورت می گیرد.

به گفته این مقام مسئول، گردشگری، صنایع دستی، میراث فرهنگی و سنگ نگاره های این منطقه، دست نوشته ها و منابع صخره ای ظرفیت هایی است که باید برای آن برنامه ریزی کرد و در آینده ای نه چندان دور برای ثبت آن ها اقداماتی انجام می دهیم.

انتهای پیام/
 
 
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdccs4qso2bqi08.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما