تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ ساعت ۰۷:۴۰
فعالیت در یک محیط امن و کنترل‌شده برای تمامی افراد جامعه امری لازم است، علاوه بر این و وابسته نبودن به کشورهای سلطه‌طلب، حفظ جامعه از تهاجم فرهنگی از مواردی است که ضرورت ایجاد شبکه ملی اطلاعات را تأیید می‌کند.
شبکه ملی اطلاعات؛ واجب فراموش شده /تقویت هویت ملی و دینی برای کنترل فضای مجازی ضروری است
به گزارش عصرهامون به نقل از پهره؛ تحولات بین المللی در عرصه سایبری اهمیت شبکه ملی اطلاعات را به خوبی نشان می دهد اما به نظر می رسد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران نسبت به این مساله تعهد چندانی ندارد و به صورت میلی با این مساله ملی برخورد می کند.

چندی پیش مقام معظم رهبری در ارتباط تصویری با رئیس جمهور و اعضای دولت، با تاکید بر اینکه عوامل مسلط بین المللی در فضای مجازی به شدت فعال هستند. اظهار کردند: موضوع فضای مجازی بسیار مهم است؛ ما هم اهمیت این مسئله را و این که بخشی از زندگی مردم شده است، قبول داریم اما بحث ما در مورد فضای مجازی این است که این عرصه از خارج مدیریت و هدایت می‌شود و ما نمی‌توانیم مردم را بی پناه رها کنیم.

این تاکید رهبری بر لزوم توجه به فضای مجازی و شبکه ملی اطلاعات چیز تازه ای نسیت ایشان از یک دهه پیش تاکنون همواره بر لزوم توجه به این بخش مهم و حیاتی تاکید داشته و آن را از مهم ترین کارهای دانسته اند تاجایی که عنوان کرده اند که اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم حتماً رئیس فضای مجازی کشور می‌شدم که این اهمیت فضای مجازی را نشان می‌دهد.



امنیت اطلاعات کاربران

با توجه به اقدامات خراب کارانه گسترده توسط دولت های متخاصم علیه جمهوری اسلامی ایران در حوزه سایبری، باید تدابیری در این زمینه اندیشیده شود. اینترنت داخلی بستری ایجاد می کند که بتوان جلوی این خرابکاری ها را تا حد زیادی گرفت.

به این ترتیب، درخواست هایی که از خارج کشور فرستاده می شوند از طریق یک درگاه مشخص وارد می شوند و قابل کنترل و مسدود کردن خواهند بود و می توان امنیت اطلاعات کاربران را تضمین کرد و فضای امن تری را برای آنان به وجود آورد.


کنترل فضای مجازی با تقویت هویت ملی و دینی

در همین راستا؛ ضیاء خزایی، کارشناس سیاسی در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: شبکه ملی ارتباطات بخشی است که به نوعی ارتباط های داخلی را می تواند مدیریت کند و اجازه ندهد داده های داخل کشور توسط بیگانگان کنترل شود.

وی در تکمیل مطلب فوق، افزود: با داشتن شبکه ملی ارتباطات می توان در داخل کشور اطلاعات خود را مدیریت و کنترل کرد و همچنین ما باید خود را برای ورود به دنیای ارتباطات جهانی و تکنولوژی پیشرفته هر روز، آماده و همگام کنیم.

این کارشناس سیاسی ادامه داد: چندین سال دیگر ممکن است ارتباطات جهانی به ماهواره متصل شود که کنترل آن هم دشوار می شود و اکنون امکان مدیریت وجود دارد و باید این کار انجام بگیرد.
وی اضافه کرد: دنیای کنونی بر اساس عصر اطلاعات و ارتباطات است و کسانی که اطلاعات به روز و قوی داشته باشند از قدرت بیش تری برخوردارند.

خزایی در ادامه، تصریح کرد: پس یکی از تلاش کشورهای مختلف در زمینه ارتباطات این است که به دنبال به دست آوردن و کسب اطلاعات قوی در این زمینه هستند و ما باید کنترل فضای مجازی را از طریق تقویت هویت ایرانی، دینی، ملی و مذهبی که به جامعه آسیبی وارد نمی کنند، در برابر تهاجم فرهنگی و دشمنان نظام به کار بگیریم.

این کارشناس سیاسی در تکمیل مطلب فوق، خاطر نشان کرد: از این رو لازم است که ما نسبت به این هدف دشمن هوشیار باشیم و بدانیم که چگونه می توان از خطرات و آسیب های فضای مجازی از این حیث مصون ماند.



انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgwy9quak9xu4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها