تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۴۷
ابتلای 72 معلم و دانش آموز به ویروس منحوس کرونا دل نگرانی والدین سیستان و بلوچستان را دوچندان کرد.
ابتلای 72معلم و دانش آموز به کرونا در سیستان وبلوچستان/ دل نگرانی والدین تشدید شد
به گزارش عصرهامون، روز گذشته انتشار خبری در فضای مجازی سیستان وبلوچستان مبنی بر ابتلای 72 معلم و دانش آموز به ویروس منحوس کرونا دل نگرانی والدین را دوچندان کرد.

خبر حامل این پیام از سوی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بود که در آن گفته شد،۵۷ معلم در سیستان و بلوچستان از نیمه شهریور به کرونا مبتلا شدند که زمان ابتلا شدن آنان به این ویروس نامعلوم است.

در ادامه این خبر بیان شد که به طور قطع نمی‌توانیم مشخص کنیم که زمان ابتلای معلمان به کرونا در ایام بازگشایی مدارس بوده است، همچنین ️۱۵ دانش آموز در سطح استان هم به کرونا مبتلا شدند و تاکنون به بیش از ۷۰ مدرسه اخطاریه رعایت نکات بهداشتی داده شد.

دقایقی پس از انتشار این خبر در پایگاه های خبری، خبرگزاری ها و گروه های مختلف، اما تعدادی از والدین در تماس های مکرر و ارسال پیامک هایی به این پایگاه خبری ابراز گلایه کرده و گفتند: نگرانی امروز ما حاصل بی تدبیری مسئولانی است که قبل از بازگشایی مدارس در واکنش به دل نگرانی خانواده ها گفتند " به والدین اطمینان خاطر می دهیم که همه نکات و دستور العمل های بهداشتی در سطح مدارس اجرایی شده و برای اجرای آن نیز نظارت کامل و دقیق می‌شود"، این اطمینان خاطر سبب شد تا برخی دغدغه کمتری داشته باشند و امروز مستاصل باشند.
 

 
به گفته والدین، مسئولان امر می دانستند بازگشایی مدارس فاجعه بار است چرا با این اقدام خطر ابتلا به کرونا را از مدرسه به خانواده ها انتقال دادند، برگزاری کلاس ها به صورت نیمه حضوری باز هم دردسرهایی به همراه داشت که نتیجه آن را امروز دیدیم.
 

 
برخی از والدین نیز از وضعیت رعایت بهداشت در مدارس گلایه کرده و گفتند: در مدارس مرکز شهر مواد ضدعفونی کننده به اندازه نیاز دانش‌آموزان وجود ندارد چه برسد در مدارس حاشیه شهر که دانش آموزان بدون ماسک در کلاس درس حاضر می‌شوند؛ حال که آموزش و پرورش مسئولیت حفظ سلامتی دانش آموزان را قبول نمی‌کند و اختیار را به دست خانواده‌ها گذاشته پس چه دلیلی برای بازگشایی حضوری مدارس باقی می‌ماند؟ از سوی دیگر مشکلاتی که در زمینه شبکه شاد یا زیرساخت های مخابراتی در استان وجود دارد تکلیف فرزندان ما چه می شود؟ با این روش تدریس دانش آموزان همان پایه قبلی سال گذشته را به درستی یاد نگرفتند که در پایه بالاتر بخواهند مطلبی بیاموزند.
 

پیرامون این موضوع و برای رفع دل نگرانی والدین، خبرنگار ما تماسی با داوود گلی، سخنگوی آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان داشت که وی گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا تعطیلی یا عدم تعطیلی مدارس منوط به مصوبات این ستاد است.

وی بیان کرد: طی مصوبه هفته اخیرستاد ملی کرونا "مدارسی که در آنها مورد ابتلا به کرونا وجود داشته باشند ( معلم و دانش آموز)، شورای مدرسه حق دارد تصمیم بگیرد که آن کلاس درس یا مدرسه را به مدت دو هفته تعطیل کند.
 

 
با این تفاسیر، هم اکنون موضوع مدرسه رفتن یا نرفتن دانش‌آموزان از جمله مسائلی است که این روزها ذهن بسیاری از دانش‌آموزان و والدین را درگیر خود کرده و هر کدام از این دو مورد معضلات و آسیب های خاص خود را به دنبال خواهد داشت.

در این راستا به گفته والدین، مسئولان باید نگرانی پدر و مادر دانش‌آموزان درباره احتمال ابتلا به بیماری کرونا را درک کرده و در آموزش و پرورش کودکان این سرزمین با دلسوزی بیشتری تلاش کنند و نباید جان دانش آموزان نباید فدای سوادآموزی آن‌ها شود.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdchzvnzz23nxkd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما